את השניצל הייתי מצפה בקמח , ביצה , ופרורי לחם מטגן עד שיזהיב מכניס לבגט חם עם חומוס קצת חריף וחמוצים שיהיה מה לאכול בדייג לגבי שני הפיתיונות האחרים ממליץ לך לקחת את שניהם ולבדוק מה יקבל יותר תגובות לגבי השימוש תולעים משחילים על כל הקרס כמו גרב ומשאירים טיזר קטן בקצה קלמארי חותכים רצועות ברוחב של סנטים אחד ואורך שיתאים לגודל הקרס + שארית של טיזר את הרצועה תופרים הל הקרס בהצלחה
עריכה אחרונה: יולי 16, 2014, 17:36:03 PM על ידי צור.
את השניצל הייתי מצפה בקמח , ביצה , ופרורי לחם מטגן עד שיזהיב מכניס לבגט חם עם חומוס קצת חריף וחמוצים שיהיה מה לאכול בדייג לגבי שני הפיתיונות האחרים ממליץ לך לקחת את שניהם ולבדוק מה יקבל יותר תגובות לגבי השימוש תולעים משחילים על כל הקרס כמו גרב ומשאירים טיזר קטן בקצה קלמארי חותכים רצועות ברוחב של סנטים אחד ואורך שיתאים לגודל הקרס + שארית של טיזר את הרצועה תופרים הל הקרס בהצלחה
תשמע זה בדיוק מה שאני אמרתי. אבל הוא בצרפת ממזמן כבר. יש לו עוד סרטונים מגניבים אבל הסרטון הזה הכי טוב. הוא פשוט תותח. תחפש בפייסבוק Surf casting Israel. זה הבן אדם.
-------------------------------
אנשים מצליחים עושים מה שאנשים לא מצליחים לא אוהבים לעשות, אבל הם שונאים לעשות את זה באותה המידה!
מה שכתבו קודמי...אהבתי את ההגדרה של עמרי "שניצל בתחתית הרשימה" - נכון מאוד... אם זה לטלויזיות אז הן אוכלות הכל אך לדגי מטרה אחרים עדיף קלמארי או תולעים...
הגישה שלי: אם יש שני מקלות או אפילו שני קרסים (או יותר) על הריג - לגוון פתיון, גם קלמארי וגם תולעים...
לדעתי, ובמיוחד בתקופה זו של הקיץ, קלמארי פחות נחשק מאשר תולעים - מדבר על סרגוסים ומרמירים... אם טרחון או פארידה תועה כפי שתפס מוטי - כנראה יעדיפו בכל זאת קלמארי...
שיתוף נהדר עמרי, חייב לומר שקשה שלא להתרשם מהידע וההבנה הרחבים שלך בתחום הדיג החופי... בהחלט סרטון ברמה גבוהה - מזכיר את תפירת הקלמארי והצגת הפתיון שהציג הלל-ירושלים, נראה ממש כמו מה שהציג הלל במפגש שקיימנו בדוגית לפני שנתיים, ובעצם - גם הלל עם שורשים בצרפת ומחובר לדיג בצרפת אז כנראה שניהם למדו באתו מקום... מבחינת דיג חופי יש לנו הרבה מה ללמוד מהספרדים והצרפתים...