| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 11/7/2014 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | גלי | 40 - 50 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 0600 | גיג קטן - חיקוי טוקון | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 1 | 1.5 |
| 0700 | גיג קטן - חיקוי טוקון | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 1.4 |
| 0800 | גיג קטן - חיקוי טוקון | לוקוס "יהודי" | 1 | 1 |
הדו"ח:
יום רביעי כבר מסמן את שישי לכניסה.
אמור להיות ים סביר אז למה לא לנצל? מרים הודעה לצוות מי מצטרף? ויש קונים. קובי יוסי ואורי מצטרפים. קובעים ל-3:30 בחוף ככה לכניסה בלילה. מתעורר ב-2:00 מתארגן ויוצא. המצב מתחמם בדרום, אומר לעצמי בוא נקווה שיהיה שקט היום. כמה קילומטרים בודדים לפני חדרה, אני שומע ברדיו אזעקה... אני אומר לעצמי: what the fuck
ב-3 בבוקר אזעקה באיזור חדרה??? מה יש לבני ז... הללו??? עוצר בצד מחכה טיפה... ירוט ... ממשיך לחוף. אני אומר לעצמי: בוא נקווה ליום סבבה 
מתארגנים ואנו ב-04:15 במים. מתחיל בנקודה מוכרת לי. כמה דקות, נעילה ובריחה... אומר לעצמי: איי אייי איייי ... הוק סט!!!!! הוק סט!!!!!

החברים רוצים לעבור לעוד נקודות , לא אהבו את הנקודה שלי... אומר להם יאללה אין בעיה חברה... לכו... אני עם מכשיר קשר ואיילנד... לא צריך יותר
. נפרד מהם ועולה לנקודות העמוקות. נגיע לנקודה מוריד גיג, מחכה שיגיע לרצפה, מרים מטר ועובר להוריד מדאי. מקבע את המדאי ובא לעבור לגיג חזרה ו:בוםםםםםםם נעילה. יפה לראות את זה בסרטון. עולה לה פרידה יפה של 1.4 ק"ג. איזה כיף!!!! ממשיך לעבוד... והנקודות העמוקות לא מאכזבות, עוד שני לוקוסים עולים ... אחלה יציאה

10:30 הים רגוע מאוד... חם מאוד ... עוצר את האיילנד, מוריד את כל הציוד ודופק טבילה בים...
איזה תענוג... אין דברים כאלה. חוזר לכלי, מצטייד שוב ומתחיל לצאת. 11:00 אני בחוף שמח ומרוצה. פוגש את החברה, מעמיסים חזרה ומתחיל לחלום על הכניסה הבאה.לסיכום, אחלה יציאה, חברים, אין על האיילנד בעולם... הבנות שלי שמחות על השלל... תמונה מסורתית וכבר מחכה ליציאה הבאה.
תהנו

בברכה,
אדריאן