פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   המדינה במלחמה: שבוע טוב, שבוע רגוע ובטוח... |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המדינה במלחמה: שבוע טוב, שבוע רגוע ובטוח... (נקרא 1810 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מחוברגיל:
62
|
|
 |
|
|
חברים יקרים, שבוע חדש בפתח, אז לפני הכל וכתמיד - שיהיה שבוע טוב לכולם...  לצערנו, השבוע איננו שבוע שגרתי, אנחנו בפתח השבוע השני למצב מלחמה מול ארגוני הטרור בעזה... אותם טרוריסטים בזויים שמכוונים ויורים טילים על כלל אזרחי המדינה - ומאידך שמים את אזרחיהם כמגנים אנושיים להגנת טיליהם וכקרבנות לתעמולה אותה הם בונים על אזרחיהם שייפגעו... לבנו עם חברי הפורום וכלל אזרחי המדינה אשר מצויים תחת מתקפת טילים וחרדים למשפחתם וילדיהם. נקווה ונייחל כי תהיה למי שנמצא על ההגה - התבונה להתנהל נכון, על מנת שייפגעו כמה שפחות מאזרחינו וכמה שיותר טרוריסטים שיורים עלינו.... על מנת שיחזור השקט לארצנו ומדינתנו לפחות לעשור הקרוב... זה עתה התבשרנו לצערנו, על נער שנפצע קשה באשקלון... מי ייתן ויהיה זה האזרח האחרון והילד האחרון שנפגע במדינת ישראל, כתוצאה ממעשי טרור ובכלל... בקשה אישית קטנה: בשעות קשות אלו לעיתים האמוציות מדברות וזה טבעי... אנא מכם, יש לנו שפע מקומות לפרוק את הזעם שיש בנו - כלפי אויבינו ולחלקנו כלפי היושבים בהנהגת במדינה... יש את הטוקבקים בכל כתבה שמועלית, יש פייסבוק, ווטסאפ, טלפון ועוד... האמינו לי שיש לי הרבה מה לומר ואני גם כותב ואומר... אך בואו נותיר את הבית החמים והנעים שלנו כפי שהוא - מקום להנות ולהרגע, את ההתבטאויות הקשות, הכעסים והזעם, בואו נפרוק במקומות אחרים, ואם נרצה לעשות זאת גם כאן- אז תוך הקפדה על דרכו של הפורום שהיא הדרך של כולנו כאן, בשפה ראויה - ללא התלהמות וגידופים... שיהיה לכולנו ולכל אזרחי המדינה שבוע טוב ובטוח... 
|
-------------------------------
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
אמן ואמן 
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
כל מילה סלע
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל מילה סלע נכון  והעיקר שלא יהיו בארץ ניפגעים בנפש ובגוף 
|
|
|
|
|
שבוע טוב לכל בית ישראל....
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אמן אמן 
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
הנער שנפגע למד איתי 6 שנים בבית ספר. כאב לב. נקווה שביבי שהוא אחלה גבר יכנס קרקעית ללא רחמים ולעשות את השכונות שלה כמו שאמרו ''רובע דאחייה'' להיכנס באחד אחד בית בית לפרק כל בית לרסיסים ולעשות להם גיהנום עלי אדמות שמה ברצועת עזה הטרוריסטית ש99% שמה מייחלים מוות לישראל
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
הנער שנפגע למד איתי 6 שנים בבית ספר. כאב לב. נקווה שביבי שהוא אחלה גבר יכנס קרקעית ללא רחמים ולעשות את השכונות שלה כמו שאמרו ''רובע דאחייה'' להיכנס באחד אחד בית בית לפרק כל בית לרסיסים ולעשות להם גיהנום עלי אדמות שמה ברצועת עזה הטרוריסטית ש99% שמה מייחלים מוות לישראל
אני מבין לליבך, באמת, אבל לרוץ עם סיסמאות זה לא נכון. כניסה קרקעית ללא רחמים, זה המון, אבל המון - אבידות ונפגעים בצד שלנו. אני לא מתיימר להיות "מבין גדול" בצבא, בסופו של יום הייתי תומך לחימה ולא לוחם, אבל עם חברים לוחמים, ו-3 שנים שבהם "ביליתי" על בסיס כמעט יומי בשטחי יהודה ושומרון, זה לא עניין של מה בכך, וביהודה ושומרון השליטה שלנו הרבה יותר חזקה. להכנס קרקעית לעזה זה להכנס לקן צרעות. אם חושבים שהטילים לת"א וחיפה היו הפתעות, אני לא רוצה לחשוב אפילו מה יחכה לכניסה רגלית. ולפני שקופצים (שוב, מבין מצויין את האמוציות), אין פה עניין של ימין ושמאל - פשוט קצת מחשבה בלי לירות מהמותן. שלא כמו במלחמה של צבא בצבא, פה הלחימה היא מול ארגון טרור, שהשתלט על הרצועה, ולא חושש להשתמש באזרחים שלה כמגן אנושי לעצמם, לטילים שלהם, ואני בטוח שלא יחששו גם "למלכד" אזרחים ולשלוח אותם "להיות שהידים".
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
אני מבין לליבך, באמת, אבל לרוץ עם סיסמאות זה לא נכון. כניסה קרקעית ללא רחמים, זה המון, אבל המון - אבידות ונפגעים בצד שלנו. אני לא מתיימר להיות "מבין גדול" בצבא, בסופו של יום הייתי תומך לחימה ולא לוחם, אבל עם חברים לוחמים, ו-3 שנים שבהם "ביליתי" על בסיס כמעט יומי בשטחי יהודה ושומרון, זה לא עניין של מה בכך, וביהודה ושומרון השליטה שלנו הרבה יותר חזקה. להכנס קרקעית לעזה זה להכנס לקן צרעות. אם חושבים שהטילים לת"א וחיפה היו הפתעות, אני לא רוצה לחשוב אפילו מה יחכה לכניסה רגלית. ולפני שקופצים (שוב, מבין מצויין את האמוציות), אין פה עניין של ימין ושמאל - פשוט קצת מחשבה בלי לירות מהמותן. שלא כמו במלחמה של צבא בצבא, פה הלחימה היא מול ארגון טרור, שהשתלט על הרצועה, ולא חושש להשתמש באזרחים שלה כמגן אנושי לעצמם, לטילים שלהם, ואני בטוח שלא יחששו גם "למלכד" אזרחים ולשלוח אותם "להיות שהידים". נכון מאוד רון, המצב מורכב יותר מאשר מצב מלחמה רגיל. אך עדיין אין מנוס גם לדעתי מכיבוש מוחלט של הרצועה, טיהור מוחל של ה"קינים" ו המשך שליטה תמידית ברצועה. מתוך כך גאולה לעם שלנו, ולא פחות גם לערבים השפויים והמתונים שם בעזה שכמהים ומשתוקקים שרק נגאל אותם מהחמאס ודומיו. אם נגיע למצב הזה- תהיה שליטה הרבה יותר טובה במצב גם בעתיד, כמו ביו"ש כפי שציינת. ללא ספק נספוג אבידות... קשות יותר מאשר ביצוע מהלך דומה בעבר, בזכות קברניטי הנסיגה לדורותיהם בעבר, ובזכות מתווי הוראות הפתיחה באש האבסורדיות בהווה. ללא ספק הם ילכו על כל הקופה ויזרקו את כל ארסנל הטילים שלהם. אך זה הפיתרון היחיד לעסק ביש הזה וזה התפקיד האמיתי של צבא. בשביל זה העורף מוכן לספוג עוד ימים ארוכים של הפגזות. למען זה מוכן כל חייל למסור את נפשו, למען עמו, ארצו ולמען הצדק והמוסר הכללי של כל העולם. נו בקיצור, כמו שכל מדינה אחרת בעולם הייתה עושה במקומנו....
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
 |
|
|
אני מבין לליבך, באמת, אבל לרוץ עם סיסמאות זה לא נכון. כניסה קרקעית ללא רחמים, זה המון, אבל המון - אבידות ונפגעים בצד שלנו. אני לא מתיימר להיות "מבין גדול" בצבא, בסופו של יום הייתי תומך לחימה ולא לוחם, אבל עם חברים לוחמים, ו-3 שנים שבהם "ביליתי" על בסיס כמעט יומי בשטחי יהודה ושומרון, זה לא עניין של מה בכך, וביהודה ושומרון השליטה שלנו הרבה יותר חזקה. להכנס קרקעית לעזה זה להכנס לקן צרעות. אם חושבים שהטילים לת"א וחיפה היו הפתעות, אני לא רוצה לחשוב אפילו מה יחכה לכניסה רגלית. ולפני שקופצים (שוב, מבין מצויין את האמוציות), אין פה עניין של ימין ושמאל - פשוט קצת מחשבה בלי לירות מהמותן. שלא כמו במלחמה של צבא בצבא, פה הלחימה היא מול ארגון טרור, שהשתלט על הרצועה, ולא חושש להשתמש באזרחים שלה כמגן אנושי לעצמם, לטילים שלהם, ואני בטוח שלא יחששו גם "למלכד" אזרחים ולשלוח אותם "להיות שהידים". אני מכבד אותך ובטוח שיש לך יותר מידע בנושאי צבא ממני. מפחדים להיכנס לעזה בגלל אבידות וזה מצחיק, עם כמה שזה כואב זה נחוץ וחובה! מה יהיה שנלחמם מול סוריה או לבנון? או טורקיה? שלטורקיה יש צבא עוצמתי וחזק במיוחד, אם מול ארגון טרור שאפילו לא בחמישייה הפותחת מבחינת החוזק, אז אם תהיה מלחמה עם טורקיה נראה לי שנפציץ שטח פתוח ויש נבקש הפסקת אש. זה כולה ארגון טרור קטן ועלוב, אם צה''ל יכנס לשמה זה יעשה רק טוב לחיילים כי זה יאמן אותם למלחמו ת הבאות. ויהיו.
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|