פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   קצר ולעניין , קרפיונים! מוקדש ליואל :) |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: קצר ולעניין , קרפיונים! מוקדש ליואל :) (נקרא 5548 פעמים) |
הדפסה |
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
מישה סחטין על הגיחה הקצרה והתפיסות  תודה על ההקדשה עושה רושם שהתירסים נתנו לך חשק לצוד קרפיונים תמשיך להנות כל עוד זה אפשרי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ללא ספק מישה אתה יודע לחגוג  וגם יודע לדוג....  הדוח שלך תענוג, חוויה אחת גדולה של בילוי דיג או דיג שהוא בילוי... על החוף עם חבר וגם עם החברה, אוכל ושתייה בשפע, "סטלבט" על ליאור... תפיסות שני קרפיונים מרשימים... מושלם  רק למה החברה שלך מצולמת עם ליאור ואתה עם ליאור - ואין תמונה שלך עם החברה?! או שהיא התיאשה ממך הפכה בינתיים להיות חברה שלו?! 
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ללא ספק מישה אתה יודע לחגוג  וגם יודע לדוג....  הדוח שלך תענוג, חוויה אחת גדולה של בילוי דיג או דיג שהוא בילוי... על החוף עם חבר וגם עם החברה, אוכל ושתייה בשפע, "סטלבט" על ליאור... תפיסות שני קרפיונים מרשימים... מושלם  רק למה החברה שלך מצולמת עם ליאור ואתה עם ליאור - ואין תמונה שלך עם החברה?! או שהיא התיאשה ממך הפכה בינתיים להיות חברה שלו?!  רק למה החברה שלך מצולמת עם ליאור ואתה עם ליאור - ואין תמונה שלך עם החברה?! או שהיא התיאשה ממך הפכה בינתיים להיות חברה שלו?!  רפי עד עכשיו הוא לא ידע אני מקווה שהוא יקבל את זה בקלות ובהבנה לפעמים צריך לפרגן לחבר טוב 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
ללא ספק מישה אתה יודע לחגוג  וגם יודע לדוג....  הדוח שלך תענוג, חוויה אחת גדולה של בילוי דיג או דיג שהוא בילוי... על החוף עם חבר וגם עם החברה, אוכל ושתייה בשפע, "סטלבט" על ליאור... תפיסות שני קרפיונים מרשימים... מושלם  רק למה החברה שלך מצולמת עם ליאור ואתה עם ליאור - ואין תמונה שלך עם החברה?! או שהיא התיאשה ממך הפכה בינתיים להיות חברה שלו?!  רק למה החברה שלך מצולמת עם ליאור ואתה עם ליאור - ואין תמונה שלך עם החברה?! או שהיא התיאשה ממך הפכה בינתיים להיות חברה שלו?!  רפי עד עכשיו הוא לא ידע אני מקווה שהוא יקבל את זה בקלות ובהבנה לפעמים צריך לפרגן לחבר טוב 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
ללא ספק מישה אתה יודע לחגוג  וגם יודע לדוג....  הדוח שלך תענוג, חוויה אחת גדולה של בילוי דיג או דיג שהוא בילוי... על החוף עם חבר וגם עם החברה, אוכל ושתייה בשפע, "סטלבט" על ליאור... תפיסות שני קרפיונים מרשימים... מושלם  רק למה החברה שלך מצולמת עם ליאור ואתה עם ליאור - ואין תמונה שלך עם החברה?! או שהיא התיאשה ממך הפכה בינתיים להיות חברה שלו?!  רק למה החברה שלך מצולמת עם ליאור ואתה עם ליאור - ואין תמונה שלך עם החברה?! או שהיא התיאשה ממך הפכה בינתיים להיות חברה שלו?!  רפי עד עכשיו הוא לא ידע אני מקווה שהוא יקבל את זה בקלות ובהבנה לפעמים צריך לפרגן לחבר טוב  הרגתה אותי 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ללא ספק מישה אתה יודע לחגוג  וגם יודע לדוג....  הדוח שלך תענוג, חוויה אחת גדולה של בילוי דיג או דיג שהוא בילוי... על החוף עם חבר וגם עם החברה, אוכל ושתייה בשפע, "סטלבט" על ליאור... תפיסות שני קרפיונים מרשימים... מושלם  רק למה החברה שלך מצולמת עם ליאור ואתה עם ליאור - ואין תמונה שלך עם החברה?! או שהיא התיאשה ממך הפכה בינתיים להיות חברה שלו?!  קודם היא צילמה אותי ואת ליאור ואז אני צילמתי אותם ואז בדיוק כשליאור בא לצלם אותנו נגמרה הסוללה.. תודה על כל המחמאות רפי! וצור חבל שאתה שוב מתחיל  כל דוח שלך אני מפרגן לך ואתה מגיב לי תמיד רק שטויות, אין בעיה חכה חכה 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 07, 2014, 19:23:41 PM על ידי Misha Ravich
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
ללא ספק מישה אתה יודע לחגוג  וגם יודע לדוג....  הדוח שלך תענוג, חוויה אחת גדולה של בילוי דיג או דיג שהוא בילוי... על החוף עם חבר וגם עם החברה, אוכל ושתייה בשפע, "סטלבט" על ליאור... תפיסות שני קרפיונים מרשימים... מושלם  רק למה החברה שלך מצולמת עם ליאור ואתה עם ליאור - ואין תמונה שלך עם החברה?! או שהיא התיאשה ממך הפכה בינתיים להיות חברה שלו?!  קודם היא צילמה אותי ואת ליאור ואז אני צילמתי אותם ואז בדיוק כשליאור בא לצלם אותנו נגמרה הסוללה.. תודה על כל המחמאות רפי! וצור חבל שאתה שוב מתחיל  כל דוח שלך אני מפרגן לך ואתה מגיב לי תמיד רק שטויות, אין בעיה חכה חכה  חברים לא לריב בשביל זה יש את הבריכה במפגש  
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ללא ספק מישה אתה יודע לחגוג  וגם יודע לדוג....  הדוח שלך תענוג, חוויה אחת גדולה של בילוי דיג או דיג שהוא בילוי... על החוף עם חבר וגם עם החברה, אוכל ושתייה בשפע, "סטלבט" על ליאור... תפיסות שני קרפיונים מרשימים... מושלם  רק למה החברה שלך מצולמת עם ליאור ואתה עם ליאור - ואין תמונה שלך עם החברה?! או שהיא התיאשה ממך הפכה בינתיים להיות חברה שלו?!  קודם היא צילמה אותי ואת ליאור ואז אני צילמתי אותם ואז בדיוק כשליאור בא לצלם אותנו נגמרה הסוללה.. תודה על כל המחמאות רפי! וצור חבל שאתה שוב מתחיל  כל דוח שלך אני מפרגן לך ואתה מגיב לי תמיד רק שטויות, אין בעיה חכה חכה  חברים לא לריב בשביל זה יש את הבריכה במפגש   אנדריי יא מעצבן , רציתי להפתיע אותו , עכשיו הרסת הכל 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
ללא ספק מישה אתה יודע לחגוג  וגם יודע לדוג....  הדוח שלך תענוג, חוויה אחת גדולה של בילוי דיג או דיג שהוא בילוי... על החוף עם חבר וגם עם החברה, אוכל ושתייה בשפע, "סטלבט" על ליאור... תפיסות שני קרפיונים מרשימים... מושלם  רק למה החברה שלך מצולמת עם ליאור ואתה עם ליאור - ואין תמונה שלך עם החברה?! או שהיא התיאשה ממך הפכה בינתיים להיות חברה שלו?!  קודם היא צילמה אותי ואת ליאור ואז אני צילמתי אותם ואז בדיוק כשליאור בא לצלם אותנו נגמרה הסוללה.. תודה על כל המחמאות רפי! וצור חבל שאתה שוב מתחיל  כל דוח שלך אני מפרגן לך ואתה מגיב לי תמיד רק שטויות, אין בעיה חכה חכה  חברים לא לריב בשביל זה יש את הבריכה במפגש   אנדריי יא מעצבן , רציתי להפתיע אותו , עכשיו הרסת הכל  תזהר לרוב זה ניגמר ככה   או ככה  זה מה שנקרא אמבוש מכל הכיוונים  
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ללא ספק מישה אתה יודע לחגוג  וגם יודע לדוג....  הדוח שלך תענוג, חוויה אחת גדולה של בילוי דיג או דיג שהוא בילוי... על החוף עם חבר וגם עם החברה, אוכל ושתייה בשפע, "סטלבט" על ליאור... תפיסות שני קרפיונים מרשימים... מושלם  רק למה החברה שלך מצולמת עם ליאור ואתה עם ליאור - ואין תמונה שלך עם החברה?! או שהיא התיאשה ממך הפכה בינתיים להיות חברה שלו?!  קודם היא צילמה אותי ואת ליאור ואז אני צילמתי אותם ואז בדיוק כשליאור בא לצלם אותנו נגמרה הסוללה.. תודה על כל המחמאות רפי! וצור חבל שאתה שוב מתחיל  כל דוח שלך אני מפרגן לך ואתה מגיב לי תמיד רק שטויות, אין בעיה חכה חכה  חברים לא לריב בשביל זה יש את הבריכה במפגש   אנדריי יא מעצבן , רציתי להפתיע אותו , עכשיו הרסת הכל  תזהר לרוב זה ניגמר ככה   או ככה  זה מה שנקרא אמבוש מכל הכיוונים   בדיוק מה שאני ואיתמר נעשה לצור במפגש 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צוציק הפעם אני מגיע עם שני שומרי ראש היתי מציע לך לשקול טוב טוב שוב את הרעיון 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צוציק הפעם אני מגיע עם שני שומרי ראש היתי מציע לך לשקול טוב טוב שוב את הרעיון  זה אירוני ש א ת ה קורא לי "צוציק" 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צוציק הפעם אני מגיע עם שני שומרי ראש היתי מציע לך לשקול טוב טוב שוב את הרעיון  זה אירוני ש א ת ה קורא לי "צוציק"  כשתעמוד ליד הבן שלי תבין לבד שאתה צוציק 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צוציק הפעם אני מגיע עם שני שומרי ראש היתי מציע לך לשקול טוב טוב שוב את הרעיון  זה אירוני ש א ת ה קורא לי "צוציק"  כשתעמוד ליד הבן שלי תבין לבד שאתה צוציק  אולי הוא יותר שמן ממני אבל יותר גבוה לא נראלי 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צוציק הפעם אני מגיע עם שני שומרי ראש היתי מציע לך לשקול טוב טוב שוב את הרעיון  זה אירוני ש א ת ה קורא לי "צוציק"  כשתעמוד ליד הבן שלי תבין לבד שאתה צוציק  אולי הוא יותר שמן ממני אבל יותר גבוה לא נראלי  יותר רזה ויותר גבוה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|