פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   עזרה דחופה - אייפון 5 נעול והסיסמה נשכחה... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: עזרה דחופה - אייפון 5 נעול והסיסמה נשכחה... (נקרא 2856 פעמים) |
הדפסה |
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הילדה שינתה סיסמה, נעלה את האייפון ו... שכחה את הסיסמה  אין גיבוי לצערנו, ונאמר לה כי אפשר לפרוץ ולתת סיסמה אך כל החומר ילך לאיבוד... תמונות וכו'... מישהו מכיר מישהו או חברה מסוימת שיכול/ים לפרוץ לאייפון - לפתוח ולתת סיסמה זמנית (או בלי סיסמה) ובלי שחומרים (תמונות, סרטים, התכתבויות וכו') ילכו לאיבוד?!
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
אני לא מתעסק הרבה עם אייפונים (חסיד של אנדרואיד מהרגע הראשון), אבל אני יודע שיש את iForgot. אולי זה יכול לעזור? https://iforgot.apple.com/
|
|
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני לא מתעסק הרבה עם אייפונים (חסיד של אנדרואיד מהרגע הראשון), אבל אני יודע שיש את iForgot. אולי זה יכול לעזור? https://iforgot.apple.com/אבדוק... אחרי שאבדוק מה מציע גיאצוק - כלומר אחרי שאפנה את הילדה לראות... השאלה הבעייתית גיאצוק - איך מגבים בלי להכנס עם סיסמה  לפי מה שאני מבין - לא ניתן לגבות כעת מבלי להכנס עם סיסמה או לפרוץ - אחרת כל אחד יוכל להעתיק/לגבות כל מה שיש בכל מכשיר נעול?!
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
עד כמה שידוע לי אין דרך לשחרר מלבד ביצוע Restore לאיפון, אם קיים גיבוי לאייפון, לא ימחקו הדברים. נסה את זה: http://www.iphones.co.il/forum/thread98481.html
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
אני לא מתעסק הרבה עם אייפונים (חסיד של אנדרואיד מהרגע הראשון), אבל אני יודע שיש את iForgot. אולי זה יכול לעזור? https://iforgot.apple.com/אבדוק... אחרי שאבדוק מה מציע גיאצוק - כלומר אחרי שאפנה את הילדה לראות... השאלה הבעייתית גיאצוק - איך מגבים בלי להכנס עם סיסמה  לפי מה שאני מבין - לא ניתן לגבות כעת מבלי להכנס עם סיסמה או לפרוץ - אחרת כל אחד יוכל להעתיק/לגבות כל מה שיש בכל מכשיר נעול?! זה כל היופי בBYPASS רפול... שעם כל הכבוד לסיסמאות...סופן להיעקף  נסו את כל האפשרויות שגיא הציג... בכל מקרה, למרות שאני מתעב את המכשיר הזה (יסלחו לי כל בעלי הקוביה חסרת התועלת עם התפוח הנגוס), למיטב ידיעתי, אם יש לה סינכרון עם הiCloud, אז הכל שמור שם, ובסיום האיפוס של המכשיר, ברגע הזנת פרטי ההתחברות לiCloud, הכל ישוחזר למכשיר.
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אם היה גיבוי לא היתה בעיה... הבעיה היא שאין גיבוי...  אני לא מתעסק הרבה עם אייפונים (חסיד של אנדרואיד מהרגע הראשון), אבל אני יודע שיש את iForgot. אולי זה יכול לעזור? https://iforgot.apple.com/אבדוק... אחרי שאבדוק מה מציע גיאצוק - כלומר אחרי שאפנה את הילדה לראות... השאלה הבעייתית גיאצוק - איך מגבים בלי להכנס עם סיסמה  לפי מה שאני מבין - לא ניתן לגבות כעת מבלי להכנס עם סיסמה או לפרוץ - אחרת כל אחד יוכל להעתיק/לגבות כל מה שיש בכל מכשיר נעול?! זה כל היופי בBYPASS רפול... שעם כל הכבוד לסיסמאות...סופן להיעקף  נסו את כל האפשרויות שגיא הציג... בכל מקרה, למרות שאני מתעב את המכשיר הזה (יסלחו לי כל בעלי הקוביה חסרת התועלת עם התפוח הנגוס), למיטב ידיעתי, אם יש לה סינכרון עם הiCloud, אז הכל שמור שם, ובסיום האיפוס של המכשיר, ברגע הזנת פרטי ההתחברות לiCloud, הכל ישוחזר למכשיר. רונצ'ו, אתה יודע כי מה שגיאצוק העלה ואתה כתבת - זה סינית עבורי... בכל אופן נתתם לי תקווה, ולאור הקרבה הגאוגרפית רונצ'ו - הסתבכת...  תודיע מתי הילדה יכולה להביא לך את המכשיר 0 אתם גרים באותה עיר... 
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
40
|
|
מוזמנת מתי שתרצה, אך לא יודע כמה אוכל לעזור... כל ה"ניסיון" שלי עם אייפון, הוא שלחברה היה את הקללה הזו, אז אני זוכר שהיא עשתה פעם איפוס והיה לי גיבוי בiCloud... איך מגדירים אותו או יודעים אם יש אותו...אין לי שמץ  אבל אני יכול לנסות 
|
|
|
|
|
|
noa11
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי זו הבת של רפי, אין לי גיבוי על המכשיר. ראיתי באיזה מקום באינטרנט שיש תוכנה שיכולה למחוק את הקובץ של הסיסמא, מישהו אמר לי שזה לגירסאות הקודמות יותר ולא מתאים לגירסא של אייפון חמש, מישהו מכיר את אותה תוכנה רק לגירסאות החדשות יותר?
|
|
|
|
|
|
|
איזו גרסה של iOS יש לך על המכשיר? 7?
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
היי זו הבת של רפי, אין לי גיבוי על המכשיר. ראיתי באיזה מקום באינטרנט שיש תוכנה שיכולה למחוק את הקובץ של הסיסמא, מישהו אמר לי שזה לגירסאות הקודמות יותר ולא מתאים לגירסא של אייפון חמש, מישהו מכיר את אותה תוכנה רק לגירסאות החדשות יותר?
הי נעה העקיפה שהצעתי מאפשר להיכנס לאנשי הקשר, לגלריה ולעוד כמה וכמה מקומות. אפשר לשלוח ואפשר להוריד ואפשר לנסות ליצור קשר לחשבון גיבוי כמו CLOUD או גיבוי GMAIL למשל... במידה ויש כרטיס זכרון אפשר להעביר למכשיר אחר ולגבות...
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
40
|
|
הי נעה העקיפה שהצעתי מאפשר להיכנס לאנשי הקשר, לגלריה ולעוד כמה וכמה מקומות. אפשר לשלוח ואפשר להוריד ואפשר לנסות ליצור קשר לחשבון גיבוי כמו CLOUD או גיבוי GMAIL למשל... במידה ויש כרטיס זכרון אפשר להעביר למכשיר אחר ולגבות... כרטיס זיכרון? באייפון? חלילה............טרפה ממש...  כמו שגיא אמר, נסי את מה שמוצג בוידאו שהוא צירף 
|
|
|
|
|
|
noa11
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זו נועה שוב, גיא את הbypass הצלחתי להיכנס רק לאנשי קשר. תודה לכולם על העזרה! בכל מקרה עשיתי 'מחקר' בכל האינטרנט כמעט והצלחתי לגבות את הכל, מי שנתקל במצב כזה-אנשי קשר ופתקים ניתן לגבות בitunes ללא הסיסמא של הפלאפון, ואת האפליקציות, התמונות וכו, ניתן לגבות בעזרת תוכנה שנקראת ifunbox וגם שם ניתן לגבות ללא הסיסמא של האייפון את הכל ואחר כך לשחזר, כך עשיתי. בכל מקרה ממליצה לכולם לגבות תמיד!!!!  שוב תודה לכולם וערב טוב
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
40
|
|
שמחים לשמוע שנפתר 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה לכל מי שסייע ומי שניסה לסייע, בכל זאת אני משוחד...  זו נועה שוב, גיא את הbypass הצלחתי להיכנס רק לאנשי קשר. תודה לכולם על העזרה! בכל מקרה עשיתי 'מחקר' בכל האינטרנט כמעט והצלחתי לגבות את הכל, מי שנתקל במצב כזה-אנשי קשר ופתקים ניתן לגבות בitunes ללא הסיסמא של הפלאפון, ואת האפליקציות, התמונות וכו, ניתן לגבות בעזרת תוכנה שנקראת ifunbox וגם שם ניתן לגבות ללא הסיסמא של האייפון את הכל ואחר כך לשחזר, כך עשיתי. בכל מקרה ממליצה לכולם לגבות תמיד!!!!  שוב תודה לכולם וערב טוב מי ילדה מוצלחת של אבא.... 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|