אז לפני הברכות ולמי שלא מכיר, נתנאל הנסיך שלנו שחוגג היום 9 קייצים הוא הבן של אביחי - אחד ממנהלי הפורום הכי אהובים שעודנו מופיע ברשימת עשרת המגיבים הגדולים של ISF (עם 6,442 תגובות והודעות...), ומסתבר כי אביחי הוא לא רק מנהל פורום ענק אלא אבא נפלא ומורה מצויין - נתנאל עושה בית ספר בז'רז'ור לא רק לאביחי, קמי ואלי1 אלא לכל החוף... קבלו לקט להמחשה ומי שלא ראה את נתנאל מז'רז'ר לא ראה ז'רז'ור מה הוא...
עכשיו אחרי שכולנו מכירים, זמן לאיחולים... שתזכה נתנאל להמון אושר ובריאות טובה... הצלחה בכל ושתהיה טוב ומוצלח בהכל: בלמודים עם ציונים טובים, בדיג עם דגים יפים ובכלל.... תמשיך להיות ילד מקסים - נסיך שאי אפשר שלא לאהוב... ותמשיך להיות מקור אושר להוריך והילד שאבא כל כך מתגאה בו לא יכול מבלי להקדיש נתנאל לך ולאבא - שיר שמאז הכרתי את אביחי מזכיר לי אתכם: https://www.youtube.com/embed/fP1KrPs3k3c מזל טוב נסיך שלנו ויום הולדת שמח...
עריכה אחרונה: יוני 25, 2014, 14:27:26 PM על ידי rafi
נתנאל , אמרתי לך בתחרות בכנרת שיש דייגים טובים ויש דייגים עם מזל אבל מי שיש לו את שניהם ומתחיל בגיל כול כך מוקדם, הוא עוד יגיע רחוק... לא רחוק היום שתלמד את אבא שלך טריקים והחתייאר מנצרת יתקשר אליך לייעוץ...
מאחל לך שתמשיך בכיוון הנכון ושיבוא לך רק טוב! בריאות והנאה והמון, המון, המון שעות ים עם חברים טובים
עד 120
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
ילד מדהים שלומד מאחד הדייגם והאנשים המבריקים שאני מכיר הרבה מזל טוב אושר והצלחה בכל שתחפוץ שתמיד תסב גאווה לאבא כמו שאתה עושה עכשיו אוהב אותך מאוד נסיך!!!
מזל טוב חם ואוהב לילד שאני הכי אוהב ! אביחי חינכת את נתנאל למופת והתוצאות בהתאם . ילד מלא אושר בחיים דייג מעולה חייכן מלא רצון לדעת וללמוד. אני מאחל לו את הטוב ביותר ומעבר ... אוהב אותו כאילו היה בני . המון המון מזל טוב .
-------------------------------
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.