פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   שלום חברים! |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שלום חברים! (נקרא 2053 פעמים) |
הדפסה |
|
בשרטי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
מקווה שהכל תקין אצלכם, לאחר תקופה במים מלוחים מתכננן לצאת לכינרת לזירזור עדדים.
אשמח לקבל המלצות למיקום אש(שלא כולם מכירים-חחח) דבר שני מה הכי חזק מבחינת דמויים או ספינרים? שאמח להמלצות.
מאמון איתך אני לא מדבר.
|
-------------------------------
פעם בשרטי תמיד בשרטי.
|
|
|
|
החוף של התחרות עבד לי מצויין והדמוי זה ציקדה סטרייק פרו 4.5 גרם
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
בשרטי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
אאאה,מאמון??? לא מכיר אותו? מי זה??? אל תפריע לדיון בבקשה... נהיה פה מעניין.
|
פעם בשרטי תמיד בשרטי.
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
וואלה?? כי בתחרות הוא לא עבד לך בכלל. מצד שני, החוף של השכנים מדרום, היה אחלה...  בשרטי, העונה הזו לא מאופיינת בכלום. פשוט אין חוקים או חוקיות...  אין עקביות בשיט. לא חופים, לא סוג דמויים, לא מזג אויר ולא שום דבר שאפשר לשים עליו את האצבע... היום עובד פה מצויין על ציקדות ומחר אין כאן זכר לדגים. שלשום עבד שם עם דמויים צוללים והיום לא נגעו בהם... מציע ללכת עם כול הארסנל, לבקר בשניים-שלושה חופים שונים, כולל מעגנה אחת לפחות ולראות מה עובד ואיפה. אתה יכול לרוץ לספר לנו למחרת כי כשאנחנו נגיע לשם, לא יהיה כלום... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
בשרטי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
וואלה?? כי בתחרות הוא לא עבד לך בכלל. מצד שני, החוף של השכנים מדרום, היה אחלה...  בשרטי, העונה הזו לא מאופיינת בכלום. פשוט אין חוקים או חוקיות...  אין עקביות בשיט. לא חופים, לא סוג דמויים, לא מזג אויר ולא שום דבר שאפשר לשים עליו את האצבע... היום עובד פה מצויין על ציקדות ומחר אין כאן זכר לדגים. שלשום עבד שם עם דמויים צוללים והיום לא נגעו בהם... מציע ללכת עם כול הארסנל, לבקר בשניים-שלושה חופים שונים, כולל מעגנה אחת לפחות ולראות מה עובד ואיפה. אתה יכול לרוץ לספר לנו למחרת כי כשאנחנו נגיע לשם, לא יהיה כלום...  תודה גיא! אשמח לקבל 2 נקודות...
|
פעם בשרטי תמיד בשרטי.
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
וואלה?? כי בתחרות הוא לא עבד לך בכלל. מצד שני, החוף של השכנים מדרום, היה אחלה...  בשרטי, העונה הזו לא מאופיינת בכלום. פשוט אין חוקים או חוקיות...  אין עקביות בשיט. לא חופים, לא סוג דמויים, לא מזג אויר ולא שום דבר שאפשר לשים עליו את האצבע... היום עובד פה מצויין על ציקדות ומחר אין כאן זכר לדגים. שלשום עבד שם עם דמויים צוללים והיום לא נגעו בהם... מציע ללכת עם כול הארסנל, לבקר בשניים-שלושה חופים שונים, כולל מעגנה אחת לפחות ולראות מה עובד ואיפה. אתה יכול לרוץ לספר לנו למחרת כי כשאנחנו נגיע לשם, לא יהיה כלום...  תודה גיא! אשמח לקבל 2 נקודות... דיג נטו או גם עם משפחה?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
בשרטי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
וואלה?? כי בתחרות הוא לא עבד לך בכלל. מצד שני, החוף של השכנים מדרום, היה אחלה...  בשרטי, העונה הזו לא מאופיינת בכלום. פשוט אין חוקים או חוקיות...  אין עקביות בשיט. לא חופים, לא סוג דמויים, לא מזג אויר ולא שום דבר שאפשר לשים עליו את האצבע... היום עובד פה מצויין על ציקדות ומחר אין כאן זכר לדגים. שלשום עבד שם עם דמויים צוללים והיום לא נגעו בהם... מציע ללכת עם כול הארסנל, לבקר בשניים-שלושה חופים שונים, כולל מעגנה אחת לפחות ולראות מה עובד ואיפה. אתה יכול לרוץ לספר לנו למחרת כי כשאנחנו נגיע לשם, לא יהיה כלום...  תודה גיא! אשמח לקבל 2 נקודות... דיג נטו או גם עם משפחה? נטו עם הילד ועוד חברים.... מחפשים מקום מבטיח ודמויים מומלצים שנרכוש היום.... חוץ מההמלצה היחידה למעלה אין עוד? 
|
פעם בשרטי תמיד בשרטי.
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
וואלה?? כי בתחרות הוא לא עבד לך בכלל. מצד שני, החוף של השכנים מדרום, היה אחלה...  בשרטי, העונה הזו לא מאופיינת בכלום. פשוט אין חוקים או חוקיות...  אין עקביות בשיט. לא חופים, לא סוג דמויים, לא מזג אויר ולא שום דבר שאפשר לשים עליו את האצבע... היום עובד פה מצויין על ציקדות ומחר אין כאן זכר לדגים. שלשום עבד שם עם דמויים צוללים והיום לא נגעו בהם... מציע ללכת עם כול הארסנל, לבקר בשניים-שלושה חופים שונים, כולל מעגנה אחת לפחות ולראות מה עובד ואיפה. אתה יכול לרוץ לספר לנו למחרת כי כשאנחנו נגיע לשם, לא יהיה כלום...  תודה גיא! אשמח לקבל 2 נקודות... דיג נטו או גם עם משפחה? נטו עם הילד ועוד חברים.... מחפשים מקום מבטיח ודמויים מומלצים שנרכוש היום.... חוץ מההמלצה היחידה למעלה אין עוד?  כמו שהסברנו קודם, המצב די חרבנה ואי אפשר לדעת מה יהיה. אני מניח שאף אחד לא רוצה את ה"אחריות" על לשלוח אותך לנקודה שאתה עלול להתייבש בה... אבל אנחנו חברים אז לא אכפת לי  שעות הבוקר הייתי משקיע במקומות עמוקים כמו חוף הדקל בכניסה הצפונית של טבריה, הטיילת של טבריה בקצה המדרכוב, אזור ההולידיי אין או חמי טבריה. לתוך היום יהיה חם והרוח תשנה כול פינה למשהו אחר וכאן ממש אין לי מה להציע חוץ מלנסות דווקא באותם המקומות וגם אם לא הלך בשעתיים-שלוש הראשונות, להביא בחשבון שייתכן שינוי בשעות הבוקר מאוחר יותר... אחה"צ אם תישארו, רק בצד המערבי כמו גינוסר או חוף חוקוק. מקסימום עין עיוב (כפר נחום) אם לא אכפת לכם להירטב קצת ולהיכנס למים. זה מותנה כמובן בכך שהרוח יותר מערבית מדרומית ואז אין גלים מעצבנים מהצד שמעכירים את המים... יאללה! שיהיה בהצלחה ואל תשכח לדווח גם אם היה חלש 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מהחווייה הדלה שלי בימים האחרונים ניתן לומר שמה שעובד יותר זה ניקלים עד 7גרם זהובים עם הלוגרמה, פילפלים איכותיים, ציקדות פחות עובדות. המלצה נוספת היא להחליף את הקרסים בניקלים לקרס דו, זה אולי פחות דגים אבל בטוח פחות איבוד ניקלים לסלעים ולשיחים.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אאאה,מאמון??? לא מכיר אותו? מי זה??? אל תפריע לדיון בבקשה... נהיה פה מעניין. אתם שניכם צריכים להפגש יותר.....  מתכוון בהחלט גם על דפי בפורום... 
|
|
|
|
בשרטי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|