andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
חברים מי מעוניין לקיים את המפגש בסופש הזה? 9 עד 11 לחודש??
אבל למה הסתרתה את זה באדום 
|
-------------------------------
|
|
|
|
איתאמר אתה נוסע איתי בחמישי בערב ?
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
בבגאז 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
באסה... אתמול אחרי כול המאמצים לברר מי ואיך וכמה, קיבלתי את רשימת התוכניות לחג...  לצערי הפעם לא אוכל להצטרף 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני עושה חג בצפוןאז משם אני אגיע
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מי מגיע ועוד לא אישר הגעה? צור? מוטי?
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני לא הצליח להגיע בסוף גם לא לילה של שישי שבת  לא מסתדר אם הכוננות בעבודה ועוד אירוע של חבר 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני לא הצליח להגיע בסוף גם לא לילה של שישי שבת  לא מסתדר אם הכוננות בעבודה ועוד אירוע של חבר  חבל מאוד
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בסוף רק אני הגעתי 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
בסוף רק אני הגעתי  תודה אחי שלפחות אתה הגעת חבר אמיתי! אחרת הייתי יושב לבד בכינרת אחרי שכל יום מישהו אחר מבטל את ההגעה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בסוף רק אני הגעתי  תודה אחי שלפחות אתה הגעת חבר אמיתי! אחרת הייתי יושב לבד בכינרת אחרי שכל יום מישהו אחר מבטל את ההגעה ואם אנחנו היינו מגיעים בתאריך המקורי, אתה לא היית מגיע... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
בסוף רק אני הגעתי  תודה אחי שלפחות אתה הגעת חבר אמיתי! אחרת הייתי יושב לבד בכינרת אחרי שכל יום מישהו אחר מבטל את ההגעה ואם אנחנו היינו מגיעים בתאריך המקורי, אתה לא היית מגיע...  בסדר יש לכם עוד הזדמנות לתקן גיא תארגן משהו 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בסוף רק אני הגעתי  תודה אחי שלפחות אתה הגעת חבר אמיתי! אחרת הייתי יושב לבד בכינרת אחרי שכל יום מישהו אחר מבטל את ההגעה ואם אנחנו היינו מגיעים בתאריך המקורי, אתה לא היית מגיע...  בסדר יש לכם עוד הזדמנות לתקן גיא תארגן משהו  מרץ מתאים ?  סתאאאם... ליום הולדת שלך אני מוכן לעשות מאמץ להגיע אבל עד שאני לא רואה שיש התעוררות בכנרת, אני מתכוון להשקיע את כול המאמצים בים  מניסיוני האישי, סוף נובמבר-דצמבר זה הזמן שבו מתחילים לראות את הקרפיונים היפים ליד החוף מבלי להסתבך עם הפקות ענק...
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
בסוף רק אני הגעתי  תודה אחי שלפחות אתה הגעת חבר אמיתי! אחרת הייתי יושב לבד בכינרת אחרי שכל יום מישהו אחר מבטל את ההגעה ואם אנחנו היינו מגיעים בתאריך המקורי, אתה לא היית מגיע...  בסדר יש לכם עוד הזדמנות לתקן גיא תארגן משהו  מרץ מתאים ?  סתאאאם... ליום הולדת שלך אני מוכן לעשות מאמץ להגיע אבל עד שאני לא רואה שיש התעוררות בכנרת, אני מתכוון להשקיע את כול המאמצים בים  מניסיוני האישי, סוף נובמבר-דצמבר זה הזמן שבו מתחילים לראות את הקרפיונים היפים ליד החוף מבלי להסתבך עם הפקות ענק... הפקות ענק זה השם השני שלי חוץ מזה מלבד דייג זה מפגש חברים לא צריךלהשתגע
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מחוברגיל:
62
|
|
בסוף רק אני הגעתי  תודה אחי שלפחות אתה הגעת חבר אמיתי! אחרת הייתי יושב לבד בכינרת אחרי שכל יום מישהו אחר מבטל את ההגעה ואם אנחנו היינו מגיעים בתאריך המקורי, אתה לא היית מגיע...  בסדר יש לכם עוד הזדמנות לתקן גיא תארגן משהו  מרץ מתאים ?  סתאאאם... ליום הולדת שלך אני מוכן לעשות מאמץ להגיע אבל עד שאני לא רואה שיש התעוררות בכנרת, אני מתכוון להשקיע את כול המאמצים בים  מניסיוני האישי, סוף נובמבר-דצמבר זה הזמן שבו מתחילים לראות את הקרפיונים היפים ליד החוף מבלי להסתבך עם הפקות ענק... הפקות ענק זה השם השני שלי חוץ מזה מלבד דייג זה מפגש חברים לא צריךלהשתגע יש לי רעיון איתמר... נחגוג במפגש ב-29/10... יהיו הרבה חברים ויהיה בירה חופשי- ואפשר לפדר בבריכה של מעגן מיכאל ולזרוק שם חכות... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|