itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אנדריי למה אתה עוזר לו  שיעבוד קצת מה קרה  אני עובד מספיק קשה  מי עוד מצטרף? הלל צור גיא מה איתכם?? יש תאריך? מציע שתקבע ותראה אם מתאים לחברים. לי למשל, לא מתאים ב-22/23 בספטמבר... מה שהוצע זה 18-20.9 או 25-27.9 או 11-13.9 מה שנוח יותר לכם לי נראה 25-27 יותר 3 ימים? כן כמו פעם שעברה היינו 3 ימים אני אתה דימה ומישה והשאר הצטרפו בשישי מי שרוצה ונוח לו גם 3 ימים אז למה לא. למה יש בעיה עם זה אנדריי<? כאילו אתה מופתע שהולכים לשלוש ימים  לא מופתע אבל פה יוצאים לחגוג יום הולדת לא בטוח וכנראה שאני גם לא אוכל להגיע ל 3 ימים בספטמבר יומיים לילה אחד זה מה אני יכול כנראה באזור התאריכים הללו. לחגוג יום הולדת ולדוג סבבה כמו שאמרתי מי שיכול רק שישי שבת אז בסדר רק תגידו איזה תאריך מבין כולם מתאים ומי בא 3 ימים ומי 2
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני יגיע לשלושה ימים, חמישי שישי שבת, לא חשוב איזה תאריכים, הכל בשביל הכורדי 
|
-------------------------------
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני יגיע לשלושה ימים, חמישי שישי שבת, לא חשוב איזה תאריכים, הכל בשביל הכורדי  כול הכבוד מישה  אני אגיע ללילה אחד. כנראה חמישי בלילה...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני יגיע לשלושה ימים, חמישי שישי שבת, לא חשוב איזה תאריכים, הכל בשביל הכורדי  כול הכבוד מישה  אני אגיע ללילה אחד. כנראה חמישי בלילה... העיקר שתגיע 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני יגיע לשלושה ימים, חמישי שישי שבת, לא חשוב איזה תאריכים, הכל בשביל הכורדי  כול הכבוד מישה  אני אגיע ללילה אחד. כנראה חמישי בלילה... העיקר שתגיע  וממני לא אכפת לך הא? 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני יגיע לשלושה ימים, חמישי שישי שבת, לא חשוב איזה תאריכים, הכל בשביל הכורדי  כול הכבוד מישה  אני אגיע ללילה אחד. כנראה חמישי בלילה... העיקר שתגיע  וממני לא אכפת לך הא?  אבל אתה כבר אמרתה שמגיע 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני יגיע לשלושה ימים, חמישי שישי שבת, לא חשוב איזה תאריכים, הכל בשביל הכורדי  כול הכבוד מישה  אני אגיע ללילה אחד. כנראה חמישי בלילה... העיקר שתגיע  וממני לא אכפת לך הא?  אבל אתה כבר אמרתה שמגיע  אנדריי תעשה מאמץ לבוא חמישי ומישה חיים שלי אתה זה ברור שתבוא מחמישי
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
נו אנשים באיזה תאריכים נוח לכם? מישה לא משנה לו הלל גם לא משנה לי לא משנה
אנדריי גיא צור כל השאר מתי נוח לכם?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תקבע תאריכים ומי שיצליח להתיישר איתם, יצליח... אין ברירה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תקבע תאריכים ומי שיצליח להתיישר איתם, יצליח... אין ברירה  אוקיי
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
נקבע תאריך!!! את התאריכים מה שהוצע זה 18-20.9
מה כל אחד מביא??
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 11, 2014, 21:49:06 PM על ידי ithamar21
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אז אני לא יכול...  סתאאאם. מסתלבט עליך...  ניפגש שם אבל בחייאת רבאק, חוף שאפשר גם לזרוק ממנו ולא צריך להיכנס עם קיאק בשביל להוציא דג מסכן...
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אז אני לא יכול...  סתאאאם. מסתלבט עליך...  ניפגש שם אבל בחייאת רבאק, חוף שאפשר גם לזרוק ממנו ולא צריך להיכנס עם קיאק בשביל להוציא דג מסכן... הדג לא מסכן  זה החופים הכי טובים אבל ברור שלא כי אין מקום שם לכולם נלך לאחד החופים המוכרים שיקמים צנברי משהו כזה
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז אני לא יכול...  סתאאאם. מסתלבט עליך...  ניפגש שם אבל בחייאת רבאק, חוף שאפשר גם לזרוק ממנו ולא צריך להיכנס עם קיאק בשביל להוציא דג מסכן... הדג לא מסכן  זה החופים הכי טובים אבל ברור שלא כי אין מקום שם לכולם נלך לאחד החופים המוכרים שיקמים צנברי משהו כזה משהו כזה זה גם בסדר 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מה "גם בסדר" ?? רק זה בסדר...  מזכיר לכם ששם הוא הוציא מתנת יומולדת מדוגמת ביותר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|