Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני יבוא!!! עם הסט החדש שלי  בנתיים זה נראה כאילו איתמר נרדם בשמירה ולא מעדכן אף אחד ברשימה  אם הוא לא יתחיל לעדכן בשבוע הקרוב אני העדכן בעצמי ברשימה  דרך אגב איתמר עדיין לא רשמתה גם אותי  לדעתי דווקא הרשימה נראת אחלה 
|
-------------------------------
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני יבוא!!! עם הסט החדש שלי  בנתיים זה נראה כאילו איתמר נרדם בשמירה ולא מעדכן אף אחד ברשימה  אם הוא לא יתחיל לעדכן בשבוע הקרוב אני העדכן בעצמי ברשימה  דרך אגב איתמר עדיין לא רשמתה גם אותי  לדעתי דווקא הרשימה נראת אחלה  תאכלס אתה צודק 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
הנה עדכנתי ולא נרדמתי אל דאגה פשוט יש עוד זמן
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
הזמן מתקרב ובינתיים נראה לי שאין לי חברים  לא קבענו גם תאריך אז קדימהההה
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
הזמן מתקרב ובינתיים נראה לי שאין לי חברים  לא קבענו גם תאריך אז קדימהההה מה הסתבכתה תקשר לכל מיש היה פעם שעברה. גיא צור דימה אלון T אני מישה לא זוכר מי עוד היה פעם שעברה 
|
|
|
|
|
אנדריי למה אתה עוזר לו 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אנדריי למה אתה עוזר לו  הללל מה לא תבוא??? ואנדריי מה יש להתקשר הם רואים בדיוק כמוך את השרשור הזה
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אנדריי למה אתה עוזר לו  שיעבוד קצת מה קרה 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אנדריי למה אתה עוזר לו  שיעבוד קצת מה קרה  אני עובד מספיק קשה  מי עוד מצטרף? הלל צור גיא מה איתכם??
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אנדריי למה אתה עוזר לו  שיעבוד קצת מה קרה  אני עובד מספיק קשה  מי עוד מצטרף? הלל צור גיא מה איתכם?? יש תאריך? מציע שתקבע ותראה אם מתאים לחברים. לי למשל, לא מתאים ב-22/23 בספטמבר...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אנדריי למה אתה עוזר לו  שיעבוד קצת מה קרה  אני עובד מספיק קשה  מי עוד מצטרף? הלל צור גיא מה איתכם?? יש תאריך? מציע שתקבע ותראה אם מתאים לחברים. לי למשל, לא מתאים ב-22/23 בספטמבר... מה שהוצע זה 17-19.9 או 24-26.9 מה שנוח יותר לכם לי נראה 24-26 יותר
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אנדריי למה אתה עוזר לו  שיעבוד קצת מה קרה  אני עובד מספיק קשה  מי עוד מצטרף? הלל צור גיא מה איתכם?? יש תאריך? מציע שתקבע ותראה אם מתאים לחברים. לי למשל, לא מתאים ב-22/23 בספטמבר... מה שהוצע זה 18-20.9 או 25-27.9 או 11-13.9 מה שנוח יותר לכם לי נראה 25-27 יותר
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אנדריי למה אתה עוזר לו  שיעבוד קצת מה קרה  אני עובד מספיק קשה  מי עוד מצטרף? הלל צור גיא מה איתכם?? יש תאריך? מציע שתקבע ותראה אם מתאים לחברים. לי למשל, לא מתאים ב-22/23 בספטמבר... מה שהוצע זה 18-20.9 או 25-27.9 או 11-13.9 מה שנוח יותר לכם לי נראה 25-27 יותר 3 ימים?
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אנדריי למה אתה עוזר לו  שיעבוד קצת מה קרה  אני עובד מספיק קשה  מי עוד מצטרף? הלל צור גיא מה איתכם?? יש תאריך? מציע שתקבע ותראה אם מתאים לחברים. לי למשל, לא מתאים ב-22/23 בספטמבר... מה שהוצע זה 18-20.9 או 25-27.9 או 11-13.9 מה שנוח יותר לכם לי נראה 25-27 יותר 3 ימים? כן כמו פעם שעברה היינו 3 ימים אני אתה דימה ומישה והשאר הצטרפו בשישי מי שרוצה ונוח לו גם 3 ימים אז למה לא. למה יש בעיה עם זה אנדריי<? כאילו אתה מופתע שהולכים לשלוש ימים 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אנדריי למה אתה עוזר לו  שיעבוד קצת מה קרה  אני עובד מספיק קשה  מי עוד מצטרף? הלל צור גיא מה איתכם?? יש תאריך? מציע שתקבע ותראה אם מתאים לחברים. לי למשל, לא מתאים ב-22/23 בספטמבר... מה שהוצע זה 18-20.9 או 25-27.9 או 11-13.9 מה שנוח יותר לכם לי נראה 25-27 יותר 3 ימים? כן כמו פעם שעברה היינו 3 ימים אני אתה דימה ומישה והשאר הצטרפו בשישי מי שרוצה ונוח לו גם 3 ימים אז למה לא. למה יש בעיה עם זה אנדריי<? כאילו אתה מופתע שהולכים לשלוש ימים  לא מופתע אבל פה יוצאים לחגוג יום הולדת לא בטוח וכנראה שאני גם לא אוכל להגיע ל 3 ימים בספטמבר יומיים לילה אחד זה מה אני יכול כנראה באזור התאריכים הללו.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|