itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אנשים יקרים וחברים טובים בתאריך 22.9 אני חוגג 26 ואין יותר כייף מלחגוג אותו בייחד אתכם
התאריך שנקבע הוא את התאריכים 13.11 עד 15.11[
אני מודיע מעכשיו כי אני יודע שאתם אנשים עובדים ועסוקים אבל זה מספיק זמן כדי לתכנן ולפנות לכם סופש וגם אם לחלק מכם לא אפשרי שלושה ימים אז לפחות לילה למי שלא יכול יותר
כמובן דייג קרפיונים בכינרת זה מהות המפגש בפעם הקודמת הייתי בן 24 שחגגתם לי והיה חלום!
לא אשמע תירוצים ולא נעליים וגם לא כפכפים יש לכם חודשיים וחצי כמעט שלוש כל מי שמגיע להודיע שאני ירשום אותו ומה הוא מביא
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 01, 2014, 23:06:20 PM על ידי ithamar21
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנשים יקרים וחברים טובים בתאריך 22.9 אני חוגג 26 ואין יותר כייף מלחגוג אותו בייחד אתכם אז ככה התאריכים האפשריים זה 24-26.9 או 17-19.9 כמובן שאלה סופשים חמישי עד שבת
אני מודיע מעכשיו כי אני יודע שאתם אנשים עובדים ועסוקים אבל זה מספיק זמן כדי לתכנן ולפנות לכם סופש וגם אם לחלק מכם לא אפשרי שלושה ימים אז לפחות לילה למי שלא יכול יותר
כמובן דייג קרפיונים בכינרת זה מהות המפגש בפעם הקודמת הייתי בן 24 שחגגתם לי והיה חלום!
לא אשמע תירוצים ולא נעליים וגם לא כפכפים יש לכם חודשיים וחצי כמעט שלוש כל מי שמגיע להודיע שאני ירשום אותו
ברור שאני מגיע, ואני מעדיף שזה יהיה ב24-26 כי ב19.9 נגמר לי המלווה לילה, אז אם אני יצטרך לנסוע אחרי 21:00 באותה יציאה - שזה יהיה אפשרי  אבל גם אם זה יהיה סופש קודם אני יגיע אחויה 
|
-------------------------------
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אנשים יקרים וחברים טובים בתאריך 22.9 אני חוגג 26 ואין יותר כייף מלחגוג אותו בייחד אתכם אז ככה התאריכים האפשריים זה 24-26.9 או 17-19.9 כמובן שאלה סופשים חמישי עד שבת
לא אשמע תירוצים ולא נעליים וגם לא כפכפים יש לכם חודשיים וחצי כמעט שלוש כל מי שמגיע להודיע שאני ירשום אותו
ברור שאני מגיע, ואני מעדיף שזה יהיה ב24-26 כי ב19.9 נגמר לי המלווה לילה, אז אם אני יצטרך לנסוע אחרי 21:00 באותה יציאה - שזה יהיה אפשרי  אבל גם אם זה יהיה סופש קודם אני יגיע אחויה  סבבה אחי רשמתי ומה אתה יכול להביא?
|
|
|
|
|
באסה אחי אני בדיוק בשבוע הזה על סירה בטורקיה אבל אם תצא חתיכה יפה אקדיש לך אותה! חחחח
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
באסה אחי אני בדיוק בשבוע הזה על סירה בטורקיה אבל אם תצא חתיכה יפה אקדיש לך אותה! חחחח
באיזה מהתאריכים אתה בטורקיה? יש שצי אופציות אולי אחד מהם נוח לך
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברור שאני מגיע, ואני מעדיף שזה יהיה ב24-26 כי ב19.9 נגמר לי המלווה לילה, אז אם אני יצטרך לנסוע אחרי 21:00 באותה יציאה - שזה יהיה אפשרי  אבל גם אם זה יהיה סופש קודם אני יגיע אחויה  סבבה אחי רשמתי ומה אתה יכול להביא? זאלופה 
|
|
|
|
|
חחחחחח מישה חנקת אותי זאלופה אני מ20-27 בחול ה17-19 גם לחוץ ... אני מכין את העסק ליציאה אבל אם זה יהוה אולי אקפוץ ליום אחד
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
חחחחחח מישה חנקת אותי זאלופה אני מ20-27 בחול ה17-19 גם לחוץ ... אני מכין את העסק ליציאה אבל אם זה יהוה אולי אקפוץ ליום אחד
מישה חוץ מזלופה מה אתה יכול להביא ברצינות? וצח סבבה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מחוברגיל:
62
|
|
לדעתי איתמר רוב החבר'ה יאשרו שבוע לפני, אבדל זה שהודעת מראש נותן לכולם זמן להתכונן.... מחכה כבר לדוח סיכום המפגש הזה... 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לדעתי איתמר רוב החבר'ה יאשרו שבוע לפני, אבדל זה שהודעת מראש נותן לכולם זמן להתכונן.... מחכה כבר לדוח סיכום המפגש הזה...  
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
ברור שמגיע  מביא : 1.זלופה 2.ביצת חופש 3.באטמן מכיוון שזה היום הולדת שלך את רשאי לבחור את הסדר שאתה רוצה 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
אני יבוא!!! עם הסט החדש שלי 
|
S.F
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני יבוא!!! עם הסט החדש שלי  בנתיים זה נראה כאילו איתמר נרדם בשמירה ולא מעדכן אף אחד ברשימה  אם הוא לא יתחיל לעדכן בשבוע הקרוב אני העדכן בעצמי ברשימה  דרך אגב איתמר עדיין לא רשמתה גם אותי 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|