פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   רעיון לתחרות |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: רעיון לתחרות (נקרא 8774 פעמים) |
הדפסה |
|
|
ההצעה שלי זה לפתוח דוכן של ציוד יד שניה למי שרוצה בכנרת.. יכול לקדם את המכירות של כולם בגלל שבאמת יראו את המוצרים מקרוב.
אפשר גם לדבר עם גנאדי שיביא וימכור שם ציוד דייג יד ראשונה.. כמו חכות דמויים.. גנאדי הוא הספונסר נראה לי בגלל זה הצעתי את גנאדי Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
|
|
עריכה אחרונה: יוני 10, 2014, 01:03:01 AM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
ההצעה שלי זה לפתוח דוכן של ציוד יד שניה למי שרוצה בכנרת.. יכול לקדם את המכירות של כולם בגלל שבאמת יראו את המוצרים מקרוב.
אפשר גם לדבר עם גנאדי שיביא וימכור שם ציוד דייג יד ראשונה.. כמו חכות דמויים.. גנאדי הוא הספונסר נראה לי בגלל זה הצעתי את גנאדי Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
אם אתה מעוניין למכור ציוד אתה יכול להביא איתך כמו שכל מי שמעוניין למכור אליה עושה את זה ומוכר דמויים שהוא לא צריך למשל אז גם אתה יכול ולגבי הספונסר אני לא חושב שהוא יביא איתו ציוד למכירה אבל זה אופציה נחמדה
|
|
|
|
|
אם אתה מעוניין למכור ציוד אתה יכול להביא איתך כמו שכל מי שמעוניין למכור אליה עושה את זה ומוכר דמויים שהוא לא צריך למשל אז גם אתה יכול ולגבי הספונסר אני לא חושב שהוא יביא איתו ציוד למכירה אבל זה אופציה נחמדה אם גנאדי יביא איתו דמויים הוא לדעתי יעיף אותם כמו קרטיבים ביום חמסין:D חוץ מזה שאין לי כוח לנסוע לקריות שוב ויש הזדמנות מעולה שפשוט נפגשים באותו היעד. מישהו מוכן לקחת את זה על עצמו? אהמ אהמ טושקאן  Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אם אתה מעוניין למכור ציוד אתה יכול להביא איתך כמו שכל מי שמעוניין למכור אליה עושה את זה ומוכר דמויים שהוא לא צריך למשל אז גם אתה יכול ולגבי הספונסר אני לא חושב שהוא יביא איתו ציוד למכירה אבל זה אופציה נחמדה אם גנאדי יביא איתו דמויים הוא לדעתי יעיף אותם כמו קרטיבים ביום חמסין:D חוץ מזה שאין לי כוח לנסוע לקריות שוב ויש הזדמנות מעולה שפשוט נפגשים באותו היעד. מישהו מוכן לקחת את זה על עצמו? אהמ אהמ טושקאן  Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 אז תעשה כמוני ותדבר עם דימה טושקאן בפייסבוק הוא יצלם לך דמויים אתה תבחר הוא יביא לך לתחרות ככה אני עשיתי הזמנתי סט שלם סל דגים רשת הרמה דמויים והכל דימה יביא לי לתחרות
|
|
|
|
|
אני מתכנן על הפרס.. ואז לקנות חח חחחח חחחחח אבל לא נראה לי הזכייה אצלי בכיס כי יש פה דייגים שנושמים את הכנרת..
לא משנה ננסה לגרד כסף ולעשות כמוך.. תודה!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני מתכנן על הפרס.. ואז לקנות חח חחחח חחחחח אבל לא נראה לי הזכייה אצלי בכיס כי יש פה דייגים שנושמים את הכנרת..
לא משנה ננסה לגרד כסף ולעשות כמוך.. תודה!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
לכולם יש הזדמנות שווה לא הרבה מכירים את החוף. והנה תראה שנה שעברה צח חדש בזרזור בכנרת והראה לכולם מאיפה משתין הדג  מצד שני תזהר כי גם השנה הוא מגיע  אני אומר הפתרון זה להשקות אותו בבירות בערב לפני 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מביא פינוקים מעניינים וזולים  Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מביא פינוקים מעניינים וזולים  Sent from my iPhone using Tapatalk פינוקים זה תמיד טוב 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מביא פינוקים מעניינים וזולים  מספיק לקשקש מומי,  אתה מגיע בחמישי או בשישי?!  ============================== אופק, הרעיון מצוין והתפרצת (חלקית) לדלת פתוחה... לגנאדי הצעתי, הוא ישקול ויחליט, נכון להיום הוא לא רצה לערבב שמחה בשמחה - ושלא יתפרש כאילו הוא מחפש הזדמנות לעשות קופה, בקטע של חסות נטו... אם יהיו עוד תומכים לרעיון אציע לו שוב... לגבי אחרים, מנסיון העבר לרוב האנשים אין כוח להשאר אחרי השקילות וחלוקת הפרסים - לרוב זה אחרי לילה עם מעט שעות שינה והעייפות מדברת.... בזמן התחרות וגם בלילה לפני, החבר'ה עסוקים בלהנות - מהעברת "דאחקות" ובכלל בילוי עם החבר'ה ועד לקטע של הדיג, אין מי שמתחשק לו להתקע עם שולחן ציוד ולמכור... לשם כך מתוכנן פשפשוק... שנה שעברה היה אירוע פשפשוק מעולה, השנה לא הסתדר בסביבות פסח - אך בתכנון ויתקיים....
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מצטערים 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מצטערים  תצטערו תצטערו... הלל, איתמר, צח ואנדרי - תתכוננו לפנק אותי בחמישי בערב.... אתם נהניתם ואני צריך לפצל ולאחד...  אבל נהניתי וצחקתי - אז בכייפ, תכף תוכלו להמשיך....  או שתתנו לי מהכדורים ששתיתם ארבעתכם היום...  אופססס - גם את התגובה הזו אצטרך עוד מעט לפצל 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 09, 2014, 21:22:39 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מביא פינוקים מעניינים וזולים  מספיק לקשקש מומי,  אתה מגיע בחמישי או בשישי?!  ============================== אופק, הרעיון מצוין והתפרצת (חלקית) לדלת פתוחה... לגנאדי הצעתי, הוא ישקול ויחליט, נכון להיום הוא לא רצה לערבב שמחה בשמחה - ושלא יתפרש כאילו הוא מחפש הזדמנות לעשות קופה, בקטע של חסות נטו... אם יהיו עוד תומכים לרעיון אציע לו שוב... לגבי אחרים, מנסיון העבר לרוב האנשים אין כוח להשאר אחרי השקילות וחלוקת הפרסים - לרוב זה אחרי לילה עם מעט שעות שינה והעייפות מדברת.... בזמן התחרות וגם בלילה לפני, החבר'ה עסוקים בלהנות - מהעברת "דאחקות" ובכלל בילוי עם החבר'ה ועד לקטע של הדיג, אין מי שמתחשק לו להתקע עם שולחן ציוד ולמכור... לשם כך מתוכנן פשפשוק... שנה שעברה היה אירוע פשפשוק מעולה, השנה לא הסתדר בסביבות פסח - אך בתכנון ויתקיים.... מגיע ביום חמישי אתך או עם דב - נתאם Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מביא פינוקים מעניינים וזולים  מספיק לקשקש מומי,  אתה מגיע בחמישי או בשישי?!  ============================== אופק, הרעיון מצוין והתפרצת (חלקית) לדלת פתוחה... לגנאדי הצעתי, הוא ישקול ויחליט, נכון להיום הוא לא רצה לערבב שמחה בשמחה - ושלא יתפרש כאילו הוא מחפש הזדמנות לעשות קופה, בקטע של חסות נטו... אם יהיו עוד תומכים לרעיון אציע לו שוב... לגבי אחרים, מנסיון העבר לרוב האנשים אין כוח להשאר אחרי השקילות וחלוקת הפרסים - לרוב זה אחרי לילה עם מעט שעות שינה והעייפות מדברת.... בזמן התחרות וגם בלילה לפני, החבר'ה עסוקים בלהנות - מהעברת "דאחקות" ובכלל בילוי עם החבר'ה ועד לקטע של הדיג, אין מי שמתחשק לו להתקע עם שולחן ציוד ולמכור... לשם כך מתוכנן פשפשוק... שנה שעברה היה אירוע פשפשוק מעולה, השנה לא הסתדר בסביבות פסח - אך בתכנון ויתקיים.... מגיע ביום חמישי אתך או עם דב - נתאם רושם אותך בעונג רב בשניהם... אם אתה מביא דמויים למכירה תודיע מראש כאן בשרשור... 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מביא פינוקים מעניינים וזולים  מספיק לקשקש מומי,  אתה מגיע בחמישי או בשישי?!  ============================== אופק, הרעיון מצוין והתפרצת (חלקית) לדלת פתוחה... לגנאדי הצעתי, הוא ישקול ויחליט, נכון להיום הוא לא רצה לערבב שמחה בשמחה - ושלא יתפרש כאילו הוא מחפש הזדמנות לעשות קופה, בקטע של חסות נטו... אם יהיו עוד תומכים לרעיון אציע לו שוב... לגבי אחרים, מנסיון העבר לרוב האנשים אין כוח להשאר אחרי השקילות וחלוקת הפרסים - לרוב זה אחרי לילה עם מעט שעות שינה והעייפות מדברת.... בזמן התחרות וגם בלילה לפני, החבר'ה עסוקים בלהנות - מהעברת "דאחקות" ובכלל בילוי עם החבר'ה ועד לקטע של הדיג, אין מי שמתחשק לו להתקע עם שולחן ציוד ולמכור... לשם כך מתוכנן פשפשוק... שנה שעברה היה אירוע פשפשוק מעולה, השנה לא הסתדר בסביבות פסח - אך בתכנון ויתקיים.... מגיע ביום חמישי אתך או עם דב - נתאם רושם אותך בעונג רב בשניהם... אם אתה מביא דמויים למכירה תודיע מראש כאן בשרשור...  מביא דמויים ציקדות ניקלים וחוטים- ניילון ובד. אולי מחר נעלה כמה תמונות. העדפות אישיות מישהו ?? Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|