פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   קיבלתי דמויים לבדיקה, אשמח לקבל את דעתכם (יש תמונות) |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קיבלתי דמויים לבדיקה, אשמח לקבל את דעתכם (יש תמונות) (נקרא 4807 פעמים) |
הדפסה |
|
|
תעלה מחיר מה שבטוח שיש לי אחוזים  אם אין אחוזים אני נותן קרסים ללא דמויים
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תעלה מחיר מה שבטוח שיש לי אחוזים  אם אין אחוזים אני נותן קרסים ללא דמויים אתה רוצה אחוזים גם על זה שאני נוסע איתך ? 
|
|
|
|
|
אל תשלול את הציקדות 14 גר׳ לים לטרכונים
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
קודם הים צריך להגיע לירושלים 
|
-------------------------------
|
|
|
|
אני לא איש של מלוחים. אפשר לספור על שתי ידים את כמות הפעמים שהלכתי לדוג במלוחים. וגם זה היה רק עם פתיונות. בכללי אני לא שולל את הציקדות, פשוט כרגע אין לי מקל למשקלים האלה, ואני לא רוצה לקחת את הסיכון עם המקלות שיש לי.
|
|
|
|
|
תמכור תמכור לפחות שאני יקבל החזר על החבילה הגדולה שאני סוחב
איתאמר הולך להכין קפה בפקקים תשאל את אליה למה
אנדריי אני רואה שמזמן לא באתה לבקר בירושלים בטח יש ים בירושלים אני תפסתי שם הרבה מוש-חתים בדיוק ליד הכנסת
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אנדריי אני רואה שמזמן לא באתה לבקר בירושלים בטח יש ים בירושלים אני תפסתי שם הרבה מוש-חתים בדיוק ליד הכנסת
כן חשבתי לבוא לדוג שמה באגם שליד הכנסת שלכם אם מבוט  חוץ מזה זה לא קשה לתפוס את הדגים השמנים הללו קושרים שטר של 100 לריג מטילים תוך דקה מישהו נתפס ונשאר רק לגלגל ולהוציא את המבוט 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 09, 2014, 15:42:46 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני שואל את אליה למה אני מכין קפה בפקקים ? בגלל הדמויים שלו? 
|
|
|
|
|
לא הוא יספר לך מה קרה לנו פעם שעברה
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לא הוא יספר לך מה קרה לנו פעם שעברה
כולנו אוזן 
|
|
|
|
|
 |
|
|
כן חשבתי לבוא לדוג שמה באגם שליד הכנסת שלכם אם מבוט  חוץ מזה זה לא קשה לתפוס את הדגים השמנים הללו קושרים שטר של 100 לריג מטילים תוך דקה מישהו נתפס ונשאר רק לגלגל ולהוציא את המבוט  רק תשתדל להביא את הנבוט מהסרטון שפורסם בשרשור הזה: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=6964(לא יודע איך נזכרתי בו חחח) ולעניין הקפה בפקק:תחרות קודמת אני והלל מתחילים את הנסיעה חזרה לעיר הקודש. עולים על כביש הבקעה, שאמור להיות פנוי לגמרי ופתאום פקק מטורף! עומדים במקום, לא זזים. הלל שואל אותי "בא לך קפה?" אני מסתכל עליו במבט כזה  ולא מבין איפה הוא רוצה למצוא קפה באמצע שום מקום ובאמצע הפקק. זריז הלל רץ לבגז' ומוציא משם פק"ל קפה. וכך יצא שבאמצע הפקק, אני והלל פותחים גזייה על הכביש ומכינים קפה. כל אחד קיבל כוס וגם הרכב מאחורה קיבל אחת (עד עכשיו אני בטוח שהוא חשב שקיבלנו מכת שמש). אנחנו שותים את הקפה בסבבה, פתאום הפקק משתחרר. זריז מקפלים את הגזייה והכל מהכביש, נכנסים לרכב ונוסעים בכיף שלנו. זה הסיפור על הקפה בפקק. 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 09, 2014, 15:54:53 PM על ידי MaKoreAhi
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
כן חשבתי לבוא לדוג שמה באגם שליד הכנסת שלכם אם מבוט  חוץ מזה זה לא קשה לתפוס את הדגים השמנים הללו קושרים שטר של 100 לריג מטילים תוך דקה מישהו נתפס ונשאר רק לגלגל ולהוציא את המבוט  רק תשתדל להביא את הנבוט מהסרטון שפורסם בשרשור הזה: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=6964(לא יודע איך נזכרתי בו חחח) ולעניין הקפה בפקק:תחרות קודמת אני והלל מתחילים את הנסיעה חזרה לעיר הקודש. עולים על כביש הבקעה, שאמור להיות פנוי לגמרי ופתאום פקק מטורף! עומדים במקום, לא זזים. הלל שואל אותי "בא לך קפה?" אני מסתכל עליו במבט כזה  ולא מבין איפה הוא רוצה למצוא קפה באמצע שום מקום ובאמצע הפקק. זריז הלל רץ לבגז' ומוציא משם פק"ל קפה. וכך יצא שבאמצע הפקק, אני והלל פותחים גזייה על הכביש ומכינים קפה. כל אחד קיבל כוס וגם הרכב מאחורה קיבל אחת (עד עכשיו אני בטוח שהוא חשב שקיבלנו מכת שמש). אנחנו שותים את הקפה בסבבה, פתאום הפקק משתחרר. זריז מקפלים את הגזייה והכל מהכביש, נכנסים לרכב ונוסעים בכיף שלנו. זה הסיפור על הקפה בפקק.  בכלל שכחתי מהסרטון הזה  אחלה ניצול של זמן פקק  אולי מעכשיו אני אשים פק"ל קפה קבוע בבגאז אם כמות הפקקים שאני אוכל כל שבוע 
|
|
|
|
|
אצלך לא צריך פק"ל צריך דלי קפה מוכן עם הכמות הפקקים
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
 |
|
|
כן חשבתי לבוא לדוג שמה באגם שליד הכנסת שלכם אם מבוט  חוץ מזה זה לא קשה לתפוס את הדגים השמנים הללו קושרים שטר של 100 לריג מטילים תוך דקה מישהו נתפס ונשאר רק לגלגל ולהוציא את המבוט  רק תשתדל להביא את הנבוט מהסרטון שפורסם בשרשור הזה: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=6964(לא יודע איך נזכרתי בו חחח) ולעניין הקפה בפקק:תחרות קודמת אני והלל מתחילים את הנסיעה חזרה לעיר הקודש. עולים על כביש הבקעה, שאמור להיות פנוי לגמרי ופתאום פקק מטורף! עומדים במקום, לא זזים. הלל שואל אותי "בא לך קפה?" אני מסתכל עליו במבט כזה  ולא מבין איפה הוא רוצה למצוא קפה באמצע שום מקום ובאמצע הפקק. זריז הלל רץ לבגז' ומוציא משם פק"ל קפה. וכך יצא שבאמצע הפקק, אני והלל פותחים גזייה על הכביש ומכינים קפה. כל אחד קיבל כוס וגם הרכב מאחורה קיבל אחת (עד עכשיו אני בטוח שהוא חשב שקיבלנו מכת שמש). אנחנו שותים את הקפה בסבבה, פתאום הפקק משתחרר. זריז מקפלים את הגזייה והכל מהכביש, נכנסים לרכב ונוסעים בכיף שלנו. זה הסיפור על הקפה בפקק.   איזה סיפור תאמינו לי עשיתם בשכל 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|