פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   קיבלתי דמויים לבדיקה, אשמח לקבל את דעתכם (יש תמונות) |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קיבלתי דמויים לבדיקה, אשמח לקבל את דעתכם (יש תמונות) (נקרא 4799 פעמים) |
הדפסה |
|
|
הספק הסיני שאני בקשר איתו החליט לשלוח לי מספר סוגים של דמויים כדי שאני שאתן עליהם חוות דעת לגבי האיכות והצורת עבודה שלהם (מי ישמע אני איזה פרופסור לדמויים  ). על מתנות בחינם לא אומרים לא, אז אמרתי לו שבכיף, והיום קיבלתי את החבילה. מה יש בחבילה?- ספינרים של Blue Fox במידה #0 ו-#3 (לא מקוריים, אבל העתק ברמה גבוהה מאוד. יצא לי לראות כבר כמה העתקים שלהם). - דמויים שדומים ל-Snub של River2Sea (כמו מה שפרסמתי בפוסט הקודם), ב-2 צבעים שונים (וגם קצת מוזרים  ). - קראנקים קטנים במשקל 7 גרם וצבעים שונים. - 2 ציקדות במשקל 14 גרם (הוא כנראה חשב שאני יוצא לדוג כרישים  ) ועוד 2 ציקדות שאין לי מושג מה המשקל שלהן, אבל נראה לי גם משהו באיזור ה-14 גרם (די דומות מבחינת הגודל). - ניקלים במשקלים שונים, בצבע כסף וזהב. - כמה סיליקונים  אשמח לשמוע את דעתכם.
|
|
עריכה אחרונה: יוני 09, 2014, 14:30:43 PM על ידי MaKoreAhi
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
עצה שלי תן לגיא הוא ינסה את הכל כבר  האמת שנראים טוב חוץ מהניקלים שאם אני לא טועה אני ואתה הזמנו פעם כאלה הספינרים גם אז הזמנו אני ואתה כאלה והם הלכו טוב זה מאותו דגם של הספינר הוורוד ההוא שאז הלך לנו איתו
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה טוב תתחדש  על חינם לא אומרים לא  הציקדות נראות מאוד דומות לשל strike-pro דרך אגב נדמה לי או שיש 4 חורים באחת הציקדות ולא 3 כרגיל?  אם ה14 גרם גדול לך אשמח לבדוק לך איזה אחת תמורת תשלום סמלי  תהנה ותתחדש. עכשיו רק תמצא זמן גם להופיע בכנרת ולא רק לצבור דמויים 
|
-------------------------------
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
נראה טוב תתחדש  על חינם לא אומרים לא  הציקדות נראות מאוד דומות לשל strike-pro דרך אגב נדמה לי או שיש 4 חורים באחת הציקדות ולא 3 כרגיל?  אם ה14 גרם גדול לך אשמח לבדוק לך איזה אחת תמורת תשלום סמלי  תהנה ותתחדש. עכשיו רק תמצא זמן גם להופיע בכנרת ולא רק לצבור דמויים  נראה לי אתה שם בחור הרביעי מהוויברציות נשבר לך המקל
|
|
|
|
|
אשמח לקנות ממך את הספינרים לתחרות.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תתחדש  קניתי לפני כמה שנים ספינרים של "בלופוקס" בתפזורת. אני לא יודע אם אפשר להגיד שהם חיקוי או חיקוי איכותי אבל בשורה התחתונה הם עבדו כמו גדולים!! כול קראנק שווה לנסות  14 גרם זה לא גדול. אולי לעדדים אבל בטח שלא לביניות. יש לי ציקדות של HEDDON 14 גרם והן הרבה יותר גדולות מאלו והביניות מתאבדות עליהן חופשי...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה טוב תתחדש  על חינם לא אומרים לא  הציקדות נראות מאוד דומות לשל strike-pro דרך אגב נדמה לי או שיש 4 חורים באחת הציקדות ולא 3 כרגיל?  אם ה14 גרם גדול לך אשמח לבדוק לך איזה אחת תמורת תשלום סמלי  תהנה ותתחדש. עכשיו רק תמצא זמן גם להופיע בכנרת ולא רק לצבור דמויים  נראה לי אתה שם בחור הרביעי מהוויברציות נשבר לך המקל זה קורה רק למישה ורק אם ניקלים של 3 גרם 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
נראה טוב תתחדש  על חינם לא אומרים לא  הציקדות נראות מאוד דומות לשל strike-pro דרך אגב נדמה לי או שיש 4 חורים באחת הציקדות ולא 3 כרגיל?  אם ה14 גרם גדול לך אשמח לבדוק לך איזה אחת תמורת תשלום סמלי  תהנה ותתחדש. עכשיו רק תמצא זמן גם להופיע בכנרת ולא רק לצבור דמויים  נראה לי אתה שם בחור הרביעי מהוויברציות נשבר לך המקל זה קורה רק למישה ורק אם ניקלים של 3 גרם   כן אה בכל מקרה שווים בדיקה הדמויים והציקדות הענקיות האלה אלבז בירדן אני חושב שהם יפגיזו
|
|
|
|
|
איתמר - זה לא אותו ניקל. הניקל שאז קיבלתי היו עם חורים באמצע (עד היום יש לי אותם). אנדריי - יש על 2 ציקדות 4 חורים. על ה-2 האחרות יש 3 חורים. הבנתי מהספק שהציקדות עם ה-4 חורים פחות איכותיות מאלה עם ה-3 (לא בגלל כמות החורים, בכללי). תגיד לי איזו אתה רוצה, אני אשלח לך לבדיקה. אני מפחד שאם אני אזרוק אותן עם המקל שלי, המקל יהפוך ל-4 חלקים במקום ל-2  יש לי מקל של 2-7 גרם ומקל של 1-3.5 גרם. דמויים של 10 גרם אני זורק עם הראשון, אבל 14 גרם לא מתחיל לסכן קצת את המקל?
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איתמר - זה לא אותו ניקל. הניקל שאז קיבלתי היו עם חורים באמצע (עד היום יש לי אותם). אנדריי - יש על 2 ציקדות 4 חורים. על ה-2 האחרות יש 3 חורים. הבנתי מהספק שהציקדות עם ה-4 חורים פחות איכותיות מאלה עם ה-3 (לא בגלל כמות החורים, בכללי). תגיד לי איזו אתה רוצה, אני אשלח לך לבדיקה. אני מפחד שאם אני אזרוק אותן עם המקל שלי, המקל יהפוך ל-4 חלקים במקום ל-2  יש לי מקל של 2-7 גרם ומקל של 1-3.5 גרם. דמויים של 10 גרם אני זורק עם הראשון, אבל 14 גרם לא מתחיל לסכן קצת את המקל? אה זה לא ? הייתי בטוח שזה אותו אחד וכן אל תזרוק איתם יותר ממה שעד היום זרקת זה כבר סיכון 7גרם מעל הטסט שרשום זה המון לדעתי
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
איתמר - זה לא אותו ניקל. הניקל שאז קיבלתי היו עם חורים באמצע (עד היום יש לי אותם). אנדריי - יש על 2 ציקדות 4 חורים. על ה-2 האחרות יש 3 חורים. הבנתי מהספק שהציקדות עם ה-4 חורים פחות איכותיות מאלה עם ה-3 (לא בגלל כמות החורים, בכללי). תגיד לי איזו אתה רוצה, אני אשלח לך לבדיקה. אני מפחד שאם אני אזרוק אותן עם המקל שלי, המקל יהפוך ל-4 חלקים במקום ל-2  יש לי מקל של 2-7 גרם ומקל של 1-3.5 גרם. דמויים של 10 גרם אני זורק עם הראשון, אבל 14 גרם לא מתחיל לסכן קצת את המקל? אני אישית לא מרחם על ציוד עובד איתו עד שיוצא עשן  זרקתי אם מקל 3-15 דם ניקלים של 50 גרם בים בלי רחמנות  יש את אדומה השניה מצד ימין אשמח לקנות אותה ממך בסכום סמלי 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
באמת חבל על המקל... שים לי את הציקדות בצד... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אנדרי אני אדבר איתך בפרטי. גיא - ציקדה תמורת הניחוש 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
באמת חבל על המקל... שים לי את הציקדות בצד...  תחמן אחד  אלבז תעלה את המחיר יש ביקוש 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
באמת חבל על המקל... שים לי את הציקדות בצד...  תחמן אחד  אלבז תעלה את המחיר יש ביקוש  מי התחמן כעת 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3