פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   התלבטות בין שלושה מקלות |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: התלבטות בין שלושה מקלות (נקרא 5689 פעמים) |
הדפסה |
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #15 ב- : יולי 13, 2015, 20:06:36 PM » |
|
החכות שאני משתמש הם של יוקי black surf שתי חכות אותו דבר, וחכה שלישית זה גם של יוקי concept ,חכות ראשונות הם 4.25 אורך טבעות low rider sic אני את החכות קניתי בארץ המחיר כ -700 שקל לחכה, משקלי הטלה 100 גר עד 250. חכה שלישית טבעות בלון גם 4.25 משקלי הטלה 100 גר עד 200 גר ,המחיר בארץ כ 400 שקל .
|
-------------------------------
|
|
|
Longcast
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי מוטי מה המצב ? שאלה לי אליך קודם כל רק לוודא טבעות בלון זה טבעות עגולות רגילות ? והשאלה היא אם אתה רואה הבדל משמעותי במרחקי זריקה בין ה low rider לבין הרגילות עם אותו הסט והנתונים ? תודה
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #17 ב- : יולי 13, 2015, 22:23:54 PM » |
|
הכל טוב ידידי , זה לא בדיוק רגיל כי גם כאן יש לי מנגון נגד פלונטרים רק שהטבעות לחוטים יותר עבים ,וגם האקשן שונה בין סוגי החכות שזה חשוב מאוד לא רק הטבעות , מה שכן בגלל סוג החוטים שאני עובד השחרור טוב מאוד ב - low rider ,זה אחרת לגמרי , עכשיו צריך גם לדעת שאני עובד בחכות האלה רק בחול נטו לא במסולע וגם הרולרים שלי שונים ממה שיש בארץ 2רולרים שהם שפולות טפלון שחרור שעוד לא ראיתי ברולרים אחרים שחרור חוט מהיר ביותר .
|
|
|
|
Longcast
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אוקיי הבנתי אז בקשר לאקשן של החכות מה שאני מבין שככל שהחכה קשיחה יותר השיחרור חוט יהיה מסודר יותר ופחות פלונטרים ? כי בדר״כ חכות גמישות שניה אחרי ההטלה יש להן נטייה להתנדנד מעלה ומטה דבר שגורם ליותר אי סדר ותודה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #19 ב- : יולי 13, 2015, 22:49:45 PM » |
|
בדיוק , וגם נגיד כך החכה שאני עובד שהיא מ - 100 גר עד 250 גר אני זורק משקולות של 160 גר החכה לא מרגישה את ההטלה וגם קצה החכה חוזר למקום ישר אחרי ההטלה , שהחכה השניה היא יותר למשקולות עד 140 לא יותר, אבל לא יכול להגיד שהיא מגיע לפחות מרחק מסיבה שלא בדקתי באמת .
|
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 14, 2015, 01:25:02 AM על ידי אביב
|
|
|
|
|
Longcast
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חחחח אביב אל תדאג הכל בסדר ימליצו לך על אחלה סט כאן וגם תלמד מהסופר מיקצוענים למוטי ויואל לדעתי האישית לא הייתי ממליץ לאביב חכת 3 חלקים אין ספק שהם סופר איכותיות ואין מה להשוות לטלסקופיות מימה שהבנתי מימך אביב חשוב העיניין של הניידות והקלות של לקחת איתך את הציוד והדבר השני על מנת שנוכל לעזור לך במדוייק ספר לנו לאיזה שימוש אתה צריך את החכה איפה אתה דג חולי סלעי מה הדגי מטרה שלך ומה המרחק זריקה שאתה רוצה להגיע אליוו מה הרולר שאתה משדך לו כל אלה יעזרו לחברים לענות לך בדייקנות יכול להיות אפילו שחכה טלסקופית ב 300 שקל יעשה לך את העבודה בכל אופן ממליץ לך להיתעזר בסבלנות ולתת אינפורמציה ככה יתנו לך את המענה הכי טוב ומיקצועי 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #22 ב- : יולי 14, 2015, 04:06:17 AM » |
|
אביב ,אני הייתי הולך על חכה שאני כן מכיר ,חברה epoint זה חכות רגישות טלסקופיות יש אותם במרכז ויש גם בחלק מהחנויות בצפון ,זה אני אומר כי אני לא יודע מאיפה אתה ,אבל לפני שעברתי לחכות חלקים, היה לי 2 סטים חכות מעולות לדייג , אתה יכול לחפש בגוגל . זה הקישור לאתר e-point http://e-point-pro.com/לי היה את החכה הירוקה . 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 14, 2015, 07:42:53 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #23 ב- : יולי 14, 2015, 04:13:33 AM » |
|
גקי בקשר לחכות שלוש חלקים אני יגיד לך למה עדיף , ברור שהם יותר טובות אבל אני יכול להגיד לך ,שיש בארץ חכות 3חלקים במחיר שפוי לכן אני אומר יש עדיפות להתחיל ממשהו קצת יותר טוב בהשקעה חד פעמית להרבה זמן ולא להגיד אחר כך למה לא קניתי. המחיר בסוף הוא אותו מחיר כמו חכה טלסקופית , אבל כל מה שאתה מבקש מאביב , אתה צודק צריך להבין יותר מה המטרה של הבחור 
|
|
|
|
|
אני משתמש בחכת בוסטון אולימפיק בלו 4.20 מטר..לטעמי,חכה מצויינת שנותנת בהחלט תמורה טובה למחירה(עלתה לי 220 ש"ח).אני מטיל איתה עופרות 160 גרם בצורה טובה,אחרי שקצת משתפשפים איתה ניתן לזהות אכילות של קטנים,אני הרגשתי עליה נסראללות מאוד קטנות וגם סרגוסים קטנים מאוד.מתכנן העונה בע"ה להשתמש בה לגומברים(ידוע לי שיש למקל הזה קבלות בדיג על חי בינוני עם גומברים וטרכונים).
בקיצור,מומלץ!
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אני משתמש בחכת בוסטון אולימפיק בלו 4.20 מטר..לטעמי,חכה מצויינת שנותנת בהחלט תמורה טובה למחירה(עלתה לי 220 ש"ח).אני מטיל איתה עופרות 160 גרם בצורה טובה,אחרי שקצת משתפשפים איתה ניתן לזהות אכילות של קטנים,אני הרגשתי עליה נסראללות מאוד קטנות וגם סרגוסים קטנים מאוד.מתכנן העונה בע"ה להשתמש בה לגומברים(ידוע לי שיש למקל הזה קבלות בדיג על חי בינוני עם גומברים וטרכונים).
בקיצור,מומלץ!
כן אני את רוב הדגים הוצאתי על בוסטון , חכה סלחנית לטעויות של דייג , עושה את העבודה 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
בקיצור,מומלץ!
לדוג עם חכה כזו זה כמו לדוג מושטים בכנרת עם ציוד כבד לדעתי חלק מהכף בתפיסת דג היא היכולת להרגיש את המלחמה של הדג תוך כדי הוצאתו לאחר מספר חכות טלסקופיות שעברו בידי במחירים של עד 500 שח אוכל להגיד שיש הבדל גדול לטובת חכת שלוש חלקים בכיף של להרגיש את המלחמה של הדג ועם נוסיף לזה גם עבודה עם חוט בד
|
|
עריכה אחרונה: יולי 14, 2015, 16:16:33 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
deelad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
שלום. לפני כמה ימים אני קניתי בדוגית את ה 4.5 regius maya עבור דיג מהחוף, קבלתי מהם המלצה חמה על החכה הזאת, החכה נראת ומרגישה איכותית במיוחד! ברור שרק ימים יגידו כמה היא איכותית.
|
|
|
|
|
מה אתם אומרים על ה maya spigola
|
|
|
|
|
לא ניסיתי אותה אבל הייתי הולך גם על הריגוויס