חברה אם יורשה לי מי שלא מקפיד על כשרות שפמנון מעל חמישה קילו תולים מהזימים עושים שני חתכים בעור בשני צדדים ובעזרת שני פלירים מושכים כלפי מטה העור מתקלף ונשאר בשר נקי הולך טוב בכול צורה
אם יורשה לי, שפמנון מעל 5 קילו כבר לא שווה את ההתעסקות...
דווקא הקטנים יותר עד 2 קילו או 3 מקסימום הם היותר טעימים. מעבר לזה, הם כבר פחות טעימים עם ניחוח בוץ ומים מעופשים בדר"כ...

בכול מקרה, בהכנה של שפמנון מומלץ להסיר את הראש כולו עם הזימים. פשיטה של העור גם כן רצויה אבל לא מחויבת . ניתן לקרצף טוב עם סקוטץ'...
בנייר כסף על המנגל עם עגבניות ובצל והרבה לימון, צלוי על אש חשופה, מטוגן בחמאה עם שום וקורנפלור, מטוגן בבלילת בירה, פרוס לסטייקים על האש עם מלח ופלפל שחור גרוס , הכול הולך
