פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מונדיאל - ברזיל 2014 |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מונדיאל - ברזיל 2014 (נקרא 6641 פעמים) |
הדפסה |
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
שלום חברים אוטוטו זה מתחיל ואני לא מתכוון לתחרות הזירזור המונדיאל בברזיל עם הנבחרות הטובות בעולם כמו גרמניה איטליה ספרד ארגטינה וכמובן ברזיל המארחת צפויים לנו שידורים ישירים והמון כדורגל טוב שיעבירו את הקיץ החם הזה אז מי לדעתכם תזכה במונדיאל ספרד?, ברזיל?, או אולי ארגטינה
====================================================== =====================================================
ריכוז הניחושים של חברי הפורום
*ברזיל: רפי,
*גרמניה: איתמר21,
*ספרד: אופק ביטון,
|
|
עריכה אחרונה: יוני 03, 2014, 08:02:42 AM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
הימור על ספרד
Sent from my iPad using Tapatalk
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
במונדיאל הזה תיהיה הפתעה
מחזיק את התמנון שנתן אימור
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
קודם כל לכבוד המונדיאל קניתי לאבא שלי מסך LED SMART 50 אינצ' דבר שני לדעתי גרמניה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
היה צפוי שזה יגיע ממך שוקי...  בשבילך מרכז את הניחושים בהודעה הפותחת.... מאמין שלא תהיה הפתעה... המארחת ברזיל.... במונדיאל הזה תיהיה הפתעה מחזיק את התמנון שנתן אימור
אז איזו קבוצה יואל?!
|
|
עריכה אחרונה: יוני 03, 2014, 07:59:43 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מאוד מקווה שנזכה בהרבה שידורים ללא הפרעות ושיבושים. למה אני כותב את זה ? יש לי חבר שעובד בטלויזיה הישראלית ויצא לדבר איתו הוא אמר שאם האוצר לא ישב איתם לשיחות בנושא סגירת הערוץ הם מתכוונים לשבש עד מאוד את השידורים של המונדיאל. האמת שאני מעדיף לא לשמוע את דני נוימן הקשקשן וא ארבל החפרן העיוור שלא מזהה שחקנים ממטר ומשדר שטויות במיץ. אז תתכוננו ותתארגנו לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות שידורים שיכול להיות שישובשו. לדעתי הפעם יש סיכוי להפתעות. ואני מהמר שבלגיה תגיע לפחות לחצי הגמר,ויכולה להפתיע.
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
בתור ארגנטינאי, אני נאמן למקור, אז ארגנטינה  ) ואם מסתכלים על מספרים ונתונים יבשים, גרמניה תתברג רחוק... הבחירה שלי כמובן ארגנטינה  ) נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הסתיים לו יום אמריקה הדרומית במונדיאל... ברזיל עברה את צ'ילה בנס, בפנדלים... בדקה ה-119 הכדור ננעץ במשקוף של ברזיל.... 20 ס"מ נמוך יותר וברזיל היתה עפה...  בלי סוארס הנשכן - כדורגלן מחונן אך שרוט ללא תקנה, אורגואי הפסידה לקולומביה 0:2 ועפה... מה יהיה היום?! 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
הזמנתי להולנדים את המטוס חזרה להולנד 
|
|
|
|
|
ברזיל נגד קולומביה ברבע. אורוגוואי אתמול שיחקו על הפנים, ורק בסוף הם התחילו קצת להתעורר. אבל היה כבר מאוחר. רודריגס וקואדראדו גדולים!
אני מאמין שהיום יוון ומקסיקו אומרות שלום למונדיאל.
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
כדורגל זה לא בשבילי 
|
|
|
|
|
פגעתי 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נפלתי ב3 טפסים על המשחק של יוון נגד קוסטה ריקה אתמול  אחד שמתי על יוון , אחד על קוסטה ריקה, ואחד על תוצאה של 2-2. ביאס לי את התחת ה1-1 הזה.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
פגעתי  פגעת מצוין...  יפה לראות איך קוסטה ריקה הקטנה עושה את זה - ומעולם לא היתה מעצמת כדורגל... העיפה את אנגליה ואטליה, עכשיו את יוון.... שמח שהולנד עלתה, תמיד יש לי סימפטיה לנבחרת האורנג'... מה יהיה היום אליה?! תן תחזית... 
|
|
|
|
|
קשה לי להאמין שאחת האירופאיות תעשה טעות היום.
הולנד נבחרת מעולה! לדעתי תגיע לחצי גמר עם ארגנטינה/בלגיה, ושם הכל פתוח. קוסטה ריקה אכן ההפתעה של המונדיאל הזה. מדינה קטנה (איזור ה-5 מליון תושבים), שהגיעה רחוק. האמת שאתמול לקראת סוף המחצית השניה + הארכה הם פשוט כבר היו גמורים ובנס לא חטפו גול. הם ידעו שאין להם שום סיכוי לעלות ליתרון אחרי השווין (החוד שלהם היה גמור. קמפבל כבר לא עמד על הרגליים ורואיז כבר לא היה אפקטיבי), ולכן כל מה שהם רצו זה להגיע לפנדלים, ושם נבאס כבר הראה מה הוא יודע בעצירה אחת שהביאה להם את הכרטיס לרבע גמר.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|