itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מה קורה? אז אחרי שמכרתי את כל הציוד שלי אני חוזר לעניינים,ציוד קרפיונים היה לי ויש לי גם עכשיו מאצל ניקו כמויות של ציוד. אבל זרזור הזנחתי, אז פניתי לדימה טושקאן שעובד אצל גינאדי ובחרתי לי סט חוט דמויים רשת הרמה וסל לדגים וביקשתי גם מצח שיביא לי מהחנות של שי עוד כמה דמויים וסגרתי את הפינה.
אז ככה :
מקל- Major Craft Crostage דגם CRK-852ST אקשן EX.FAST משקלים 3-15 היה לי בעבר דגם אחר של קרוסטרג' ככה שאני לא יתאכזב.
רולר- פשוט יחסית Ryobi Ecusima אבל לא צריך יותר
חוט בד- Ygk g-soul pe 0.8
כל שאר המסביב ללא תמונה: רשת הרמה קטנה סל דגים פשוט
דמויים: 3 דמויים שוחים כמה צבעים 5 ניקלים 3 זהב 7 גרם 2 כסף 3 גרם 4 ספינרים 4 גרם 3 כסף 1 זהב 5 ציקדות כמה צבעים
בתחרות אקבל את הכל מצח ודימה, רציתי להגיד להם כמובן תודה אישית ולחנות של גינאדי והחנות של שי שזו הקניה הראשונה אצלהם.
|
|
עריכה אחרונה: יוני 01, 2014, 17:29:05 PM על ידי ithamar21
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
תתחדש  אחלה ציוד בהצלחה בתחרות 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תתחדש על הציוד  ושיסריח טוב טוב ממושטים בתחרות 
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מה קרא החלטת לנסות ולנצח בתחרות  תתחדש באמת היגיע הזמן שתחזור לדוג שים לב לתקנון אסור להגיע עם כפכפים לתחרות 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תתחדש על הציוד  ושיסריח טוב טוב ממושטים בתחרות  אנדרי אני מבין שאת הביניות השארת לי 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
לא מחפש לנצח מחפש לדוג סתם סיבה טובה לקנות ציוד חדש ותודה לכולם צור אני בא עם קרוקס 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לא מחפש לנצח מחפש לדוג סתם סיבה טובה לקנות ציוד חדש ותודה לכולם צור אני בא עם קרוקס  קרוקס פרוקס תזהר רק לא להרדם בלילה 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
לא מחפש לנצח מחפש לדוג סתם סיבה טובה לקנות ציוד חדש ותודה לכולם צור אני בא עם קרוקס  קרוקס פרוקס תזהר רק לא להרדם בלילה  שוב אני אסביר לך שאני לא אשן בלילה!! מי שנרדם פעם שעברה זה אתה וצור אז היכונו 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לא מחפש לנצח מחפש לדוג סתם סיבה טובה לקנות ציוד חדש ותודה לכולם צור אני בא עם קרוקס  קרוקס זו לא נעל סגורה אתה חורג מהתקנון
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
לא יודע אם זה בציניות או לא, אבל אין בתקנון חוק נגד נעליים פתוחות או כל דבר אחר. יש המלצה לבוא עם נעליים סגורות.
אם זה היה בקטע של הומור - תתעלמו מההודעה הזאת.
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
לא יודע אם זה בציניות או לא, אבל אין בתקנון חוק נגד נעליים פתוחות או כל דבר אחר. יש המלצה לבוא עם נעליים סגורות.
אם זה היה בקטע של הומור - תתעלמו מההודעה הזאת.
צור סתם מציק
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא מחפש לנצח מחפש לדוג סתם סיבה טובה לקנות ציוד חדש ותודה לכולם

|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תתחדש  הספינרים נשמעים קצת גדולים ולא מתאימים אז אני אקח לך אותם...  יאללה, עבר מספיק זמן! הגיע הזמן להיפגש 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
איתמר .. שמח לשמוע שאתה מגיע עוד עם ציוד חדש אכן יהיה שמח 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |