פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   תפיסת מושטים/עדדים (אמנונים) על פתיונות - בכנרת ובכלל |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: תפיסת מושטים/עדדים (אמנונים) על פתיונות - בכנרת ובכלל (נקרא 3582 פעמים) |
הדפסה |
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
האם מישהו ניסה להחליף את הקרסים המשולשות בדמויים לדו קרס או אפילו לחד קרס כדי להפחית את כמות איבוד הדמויים ותפיסת הקרסים בכנרת?
בהחלט. הבעיה היא שהדמויים קטנים מאד ובכדי להתאים קרס בודד לטבעות, נדרש קרס מיוחד עם עין גדולה שזה משהו ייעודי שלא מוצאים בכול מקום. בסופו של דבר השינוי היחיד שאני עושה ובעיקר בניקלים הביתיים זה שימוש בקרשים חלשים יחסית שנפתחים או נשברים כשמפעילים כוח לא סביר... יש קרסי סינגל של חברת גמאקטסו שמיועדות לז׳ירז׳ור, חור גדול..יש בחבילה 7 יחידות אם אני לא טועה במחיר של 15 ש״ח בערך.. משתמש בהם בהרבה דמויים..לרוב לדמויים לסרגוסים..עובד מעולה  צרף תמונה או קישור בבקשה שנדע באיזה דגם מדובר. תודה Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2  נראה מעולה  עד איזה גודל ניתן להשיג אותם? נראה גם שיש להם מיקרו-ברב שזה זיז קטן 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
האם מישהו ניסה להחליף את הקרסים המשולשות בדמויים לדו קרס או אפילו לחד קרס כדי להפחית את כמות איבוד הדמויים ותפיסת הקרסים בכנרת?
בהחלט. הבעיה היא שהדמויים קטנים מאד ובכדי להתאים קרס בודד לטבעות, נדרש קרס מיוחד עם עין גדולה שזה משהו ייעודי שלא מוצאים בכול מקום. בסופו של דבר השינוי היחיד שאני עושה ובעיקר בניקלים הביתיים זה שימוש בקרשים חלשים יחסית שנפתחים או נשברים כשמפעילים כוח לא סביר... יש קרסי סינגל של חברת גמאקטסו שמיועדות לז׳ירז׳ור, חור גדול..יש בחבילה 7 יחידות אם אני לא טועה במחיר של 15 ש״ח בערך.. משתמש בהם בהרבה דמויים..לרוב לדמויים לסרגוסים..עובד מעולה  צרף תמונה או קישור בבקשה שנדע באיזה דגם מדובר. תודה Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2  תודה רבה. היות ואני לא מכיר את הקרסים האלה אודה לך אם תציין באיזה גודל אתה או בכלל מומלץ להשתמש, למלוחים ולמתוקים. בכול אופן לא מצאתי את הסוג הזה בחנויות שהייתי, מצאתי באיביי והמחירים שם לחבילת קרסים כולל משלוח לא זולים בכלל
|
|
עריכה אחרונה: יוני 02, 2014, 01:11:00 AM על ידי yossid
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
יש אותם בגדלים: 12,10,8,6,4,2. אני משתמש ב8,6,4. עובדות מעולה בעיקר לסרגוסים.. יושבות יפה מאוד על דמויים. יש אותן בהרבה חנויות בארץ..
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תוכל לנקוב בשם של חנות או חנויות שמחזיקות אותם בוודאות? רצוי באיזור הצפון...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
גנאדי בקריות, אלמנארה בעכו, בשתי החנויות המחיר היה כ15 ש"ח לחבילה.. שווה כל שקל..
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
גנאדי בקריות, אלמנארה בעכו, בשתי החנויות המחיר היה כ15 ש"ח לחבילה.. שווה כל שקל.. ייבדק בקרוב 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שיטה נוספת שעבדה אצלי בעבר כמו קסם אבל מיועדת אך ורק למקרים שבהם הדגים נלקחים למאכל היא שימוש בעיניים של העדדים. נשמע אולי מזעזע אבל עובד מדהים... דג שהחלטתם לקחת ויכול לאבד עין זה בסדר אבל לא לעשות את זה לדגים שישוחררו בבקשה...
חברים, תיקון קטן (סליחה גיאצ׳וק). תהרגו את הדג לפני שאתם עוקרים לו את העין. רוצים לקחת? מעולה.. מכה בראש סנטימטר מעל העיניים, שם המפרקת, מכה חזקה, בלי להתבייש. הדג יפרפר פרפור מהיר וימות. עכשיו תעשו מה שבא לכם. אל תעקרו עין של יצור חי כל עוד הוא חי, לדעתי האישית זה אכזרי מדי...! בהחלט  דרך אגב גיא איך גיליתה את הרעיון על העיינים  נגמר לך באמצע הדייג הפתיון והחלטתה לנסות   לא מתפלא... בימים הטובים של הבולוס היינו שמים עין של ברקן - ואפילו לוקוסים אירדים נתפסו, 1 או 2 אני תפסתי כך... לפני שנים...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נזכרתי.....
לפני הרבה הרבה שנים הבאתי לכנרת רדס (קפצנים)... המושטים הגדולים, העדדים, טרפו את הרדס - הרבה יותר טוב מאשר בצק.... מישהו ניסה בשנים האחרונות?!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]