פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   חברים אתם חייבים לראות זה נורא !!!!!!!! |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: חברים אתם חייבים לראות זה נורא !!!!!!!! (נקרא 3261 פעמים) |
הדפסה |
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
שולחים לי עכשיו תמונה אישית של ילד שמוציא לוקוסים ביפו, בגודל של קופסה גפרורים אוי לנו  מה שאני מבין מהחברים שלו שזה לא פעם ראשונה  התמונה שמסעירה את הפייסבוק : 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 28, 2014, 19:50:18 PM על ידי MOTI-M
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
צחי ג...
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
מת על איטריות! במיוחד שבצד השני מחובר דג של קילו!+
|
|
אם אני לא טועה קוראים לילד אדיר אביצדק והוא פירסם תמונות דומות בפייסבוק וקיבל שטיפה ממלא אנשים שיירדו עליו, אחר כך הוא העלה תמונות שהוא משחרר אותם (נראה לי שהוא הבין שהוא עשה משהו לא בסדר).
זו תמונה מזעזעת! אבל אני בטוח שהוא עשה את זה מתוך גאווה וחוסר הבנה את העיניין..
ואם זה לא הוא אז לפחות אני מקווה שהילד הזה יראה את התגובות כאן ויבין שלקחת דגים כאלה קטני ובמיוחד לוקוסים שגם ככה המצב שלהם כאן לא מזהיר- בלשון המעטה, זה לא בסדר!!!
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מזעזע - הרי ספק אם בכלל יעשה בהם משהו מלבד השלכה לחתולים...
מאידך הוא ילד שכנראה לא מבין ולא יודע... נקווה שהבין ויפנים לעתיד....
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 28, 2014, 19:55:32 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : מאי 28, 2014, 20:12:52 PM » |
|
רפי בשיחה שהיה לי אם אדיר הוא למד שחייב לשחרר דגים והוא שלח לי סרטונים והרבה שהוא משחרר אז כנראה שהוא למד כמה דברים מקווה מאוד .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
58
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #4 ב- : מאי 28, 2014, 20:32:29 PM » |
|
רפי בשיחה שהיה לי אם אדיר הוא למד שחייב לשחרר דגים והוא שלח לי סרטונים והרבה שהוא משחרר אז כנראה שהוא למד כמה דברים מקווה מאוד .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ולמה אנחנו לא מצרפים אותו לפורום, צעיר עם הבנה ואהבה לדיג זו ברכה... יאללה מוטי, צרף אותו...
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אם אני לא טועה קוראים לילד אדיר אביצדק והוא פירסם תמונות דומות בפייסבוק וקיבל שטיפה ממלא אנשים שיירדו עליו, אחר כך הוא העלה תמונות שהוא משחרר אותם (נראה לי שהוא הבין שהוא עשה משהו לא בסדר).
זו תמונה מזעזעת! אבל אני בטוח שהוא עשה את זה מתוך גאווה וחוסר הבנה את העיניין..
ואם זה לא הוא אז לפחות אני מקווה שהילד הזה יראה את התגובות כאן ויבין שלקחת דגים כאלה קטני ובמיוחד לוקוסים שגם ככה המצב שלהם כאן לא מזהיר- בלשון המעטה, זה לא בסדר!!!

|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
אלעד הדייג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
40
מכבי יש רק בחיפה!!!
|
|
ילד חרא!!
|
|
חכה MORETNAN 91LX רולר CERTATE 2500 חכה VIOLENTE VLL-86-PT רולר CERTATE 1000
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
ילד חרא!!
אני מבקש רק דבר אחד לא להביא את הדיון למקומות שאנחנו לא רוצים , אנחנו מספיק מבוגרים כדי לכתוב דברים במילים קצת יותר לעניין . תודה מוטי 
|
|
|
|
|
|
אלעד הדייג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
40
מכבי יש רק בחיפה!!!
|
|
ילד חרא!!
אני מבקש רק דבר אחד לא להביא את הדיון למקומות שאנחנו לא רוצים , אנחנו מספיק מבוגרים כדי לכתוב דברים במילים קצת יותר לעניין . תודה מוטי  מוטי אתה צודק!זה ממש מעצבן
|
|
חכה MORETNAN 91LX רולר CERTATE 2500 חכה VIOLENTE VLL-86-PT רולר CERTATE 1000
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
ילד חרא!!
אני מבקש רק דבר אחד לא להביא את הדיון למקומות שאנחנו לא רוצים , אנחנו מספיק מבוגרים כדי לכתוב דברים במילים קצת יותר לעניין . תודה מוטי  מוטי אתה צודק!זה ממש מעצבן נכון אח יקר זה מעצבן מאוד ,אבל בוא לא נשכח שיש הרבה דייגים ,במיוחד צעירים שאין להם מוסג מה זה לשמור על הים ולכן אנחנו כאן להסביר וללמד ,גם אותי זה מעצבן עד עכשיו 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קשה לראות תמונה כזו, אבל אני מאמין שמוטי הסביר לו כמו שצריך והילד הבין את הלקח 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ילד חרא!!
אני מבקש רק דבר אחד לא להביא את הדיון למקומות שאנחנו לא רוצים , אנחנו מספיק מבוגרים כדי לכתוב דברים במילים קצת יותר לעניין . תודה מוטי  מוטי אתה צודק!זה ממש מעצבן מוטי ואלעד, שניכם צודקים (אלעד, בתגובה המאוחרת ולא הראשונה - אם כי מה שכתבת בראשונה היתה המחשבה הראשונה שעברה לי בראש)... בתור ילדים כולנו ידענו פחות ועד שלא ידענו עשינו שטויות, לעיתים גם אחרי שידענו... אם ישמע הסברים וימשיך - אז מה שאלעד כתב בהתחלה יהיה נכון, אם הקשיב, הבין ותיקן, אז בה"כ ילד שלא ידע - ולהקשיב ולתקן ידע, אז אין לדון אותו לשלילה.
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הלוואי והילד הזה היה הבעיה של הדגה בארץ. בואו תראו כמה זקנים" רוסים" (מצטער אבל זאת האמת) תופסים הכל מהכל ולוקחים הכל ולא עוזר כלום אין עם מי לדבר,כולם מאכילים חתולים לטענתם. הכל מתחיל מחינוך לא מלמדים כלום חשוב בבתי הספר. כולם לומדים רק כדי לעבור בגרות,וגדלים להיות מפגרים עם תעודה. אני מצטער שאני חוזר על זה בכל מקום ויש שיכעסו אבל זאת דעתי האישית. המדינה הזאת רקובה מהיסודות שלה ולדעתי הולך להיות רק יותר גרוע ,אין כבר דרך חזרה לדעתי ולצערי הרב.
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
דובדוב, מסכים איתך לגמרי אחד לאחד. זה בדיוק מה שכתוב במקורות על התקופה שלנו...
*. חוצפא יסגא (תִרבה), *. ויוקר יאמיר – אין מה להוסיף, כל יום כואב לנו יותר בכיס. *. בית וועד יהיה לזנות – אגף הממשלה במעשייהו. *. נערים פני זקנים ילבינו – עצוב מאוד שאין תרבות ואין חינוך לערכים. *. פני הדור כפני הכלב – שורה מתמצתת.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 29, 2014, 06:26:13 AM על ידי piniab
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
|
הלוואי והילד הזה היה הבעיה של הדגה בארץ. בואו תראו כמה זקנים" רוסים" (מצטער אבל זאת האמת) תופסים הכל מהכל ולוקחים הכל ולא עוזר כלום אין עם מי לדבר,כולם מאכילים חתולים לטענתם. הכל מתחיל מחינוך לא מלמדים כלום חשוב בבתי הספר. כולם לומדים רק כדי לעבור בגרות,וגדלים להיות מפגרים עם תעודה. אני מצטער שאני חוזר על זה בכל מקום ויש שיכעסו אבל זאת דעתי האישית. המדינה הזאת רקובה מהיסודות שלה ולדעתי הולך להיות רק יותר גרוע ,אין כבר דרך חזרה לדעתי ולצערי הרב.
דובדוב,אני לא חושב שרק רוסים הם דגים כמו שאתה מסביר,אתה צודק הרוב רוסים אבל לא רק. אני חושב שאתה צודק בכל מילה שלך אבל אני יגיד לך את דעתי,ה"רוסים" לא תופסים לוקוסים והם תופסים רק אראסים,סרגוסים,מרמירים.הדגים ה"גדולים" הם לוקחים לעצמם ואת הקטנים הם נותנים לחתולים או מחזירים. אז אני חושב שאת הדגים שציינתי הם לא יהיה בסכנת הכחדה אבל עם זה מוגזם יותר אפילו בקצת אז כבר יש חשש.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2