בשר פלמידה-יש שיגידו הבשר סולייה,יבש ,וגם ללא טעם מיוחד,---בשבילי מעדן

אני לא אכלן גדול של דגים,למעשה השריטה שלי באכילת דגים ,היא הנושא הטריות ואיזור התפיסה

לעולם אני לא קונה דג מת לאכילה, רק לצורכי פתיון!!
אני קונה רק ה דג חי מושט או קרפיון מחנות דגים לגפילטהפיש
ודגי ים אני לוקח רק ממה שנתפס אצלי, או אצל חבר(ואוסף את הדג מהסירה שלו במרינה!!! מהים ישר למקרר שלי בבית)
נחזור לפלמידה

-יצאת פצצה על מחבת בצלייה באותו יום !!!ועם התבלין הסודי של זפרני מהמרינה בעכו

מה התבלין הסודי-לא יודע sml_bang;וגם המוכר לא יגיד לי!!!! sml_bang;בדוק!!! mad3;תביא את זפרני ואז נכין לך

שניגמר לי התבלין אני פונה לזפרני, יחד הולכים לשוק בעכו לחנות תבלינים ,זפרני אומר תמשיך עוד חמש דקות ברגל-ואז אני חוזר יש שקית מלאה בתבלין שההרכב שלו מעשר תבלינים שונים!!!מהם- לא יודע!!!
משלם וחוזרים למרינה

הפלמידה יוצאת בטעם של בשר מדהים ועסיסי

המקפיא פנוי לדגים של העונה,
רצוי לפרק את הדג האותו יום ולאכול,וזה נכון לכול הדגים