פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   נפגשים בכנרת ערב לפני התחרות - על מנגל ומצב רוח... |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: נפגשים בכנרת ערב לפני התחרות - על מנגל ומצב רוח... (נקרא 23484 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אנדריי זובור זה בדרך כלל מנהג שעושים בצבא כשחייל משתחרר לוקחים כל מיני דברים מגעילים מערבבים ביחד ושופכים על הבנאדם לפעמים זה אפילו עם קקי ופיפי בפנים תלוי כמה משקיעים  דימה ביקש קבלת פנים יפה אז הפעם בלי קקי ופיפי 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
אנדריי זובור זה בדרך כלל מנהג שעושים בצבא כשחייל משתחרר לוקחים כל מיני דברים מגעילים מערבבים ביחד ושופכים על הבנאדם לפעמים זה אפילו עם קקי ופיפי בפנים תלוי כמה משקיעים  איתמר, אתה היית בירוקים, נכון? כי אין תקציב לזובור כמו בחיל אויר, שם מוסיפים קצפת של עוגה, קוויאר פג תוקף, ומרנג לימון... חחח...
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אנדריי זובור זה בדרך כלל מנהג שעושים בצבא כשחייל משתחרר לוקחים כל מיני דברים מגעילים מערבבים ביחד ושופכים על הבנאדם לפעמים זה אפילו עם קקי ופיפי בפנים תלוי כמה משקיעים  איתמר, אתה היית בירוקים, נכון? כי אין תקציב לזובור כמו בחיל אויר, שם מוסיפים קצפת של עוגה, קוויאר פג תוקף, ומרנג לימון... חחח... בטח ירוקים 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
אנדריי זובור זה בדרך כלל מנהג שעושים בצבא כשחייל משתחרר לוקחים כל מיני דברים מגעילים מערבבים ביחד ושופכים על הבנאדם לפעמים זה אפילו עם קקי ופיפי בפנים תלוי כמה משקיעים  איתמר, אתה היית בירוקים, נכון? כי אין תקציב לזובור כמו בחיל אויר, שם מוסיפים קצפת של עוגה, קוויאר פג תוקף, ומרנג לימון... חחח... בטח ירוקים  אני מאז ומעולם, חיל הים... עד היום (דיג, לא מילואים... זקנתי...) 
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אם יצא לי להגיע אני יביא איתי בשרים ובירות פיתות וסלטים ואולי עוד משהו
מאוד מקווים שיצא לך להגיע דימה, לדעתי אתה חייב להגיע - אם לא תגיע אז "נשרוף את המועדון" (מועדון הדיג גנאדי בו אתה עובד...)  תגיד לבוס שלך שאנחנו עומדים על כך שנציג מועדון הדיג יגיע בחמישי בערב...  בכל אופן תעדכן עד רביעי 11/6 אם את מגיע - שנדע להכין קבלת פנים...  רפי בטוח שיצא לי לבוא רק אני לא יודע באיזו שעה זה יהיה ואני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה  אירגנתי לכבוד קבלת הפנים החמה מגש ביצים , ק''ג קמח , ועוד כל מיני חומרים דביקים בשביל העיסה לזובור  יום ההולדת שלי רק באוקטובר על תמהר הקמח והביצים זה לא בשביל עוגה זה בשביל זובור   אני אתך צור, מגיע לדימה זובור - והוא יודע למה... 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יאללללה חבריםםם מחכה בקוצר רוח למפגששששש.. כל מי שמגיע בחמישי גבררררר אחושילינג 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
|
חחחחח מישה הרגת אותי מצחוק! אגב מתי נפגשים?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כמו שאמרתי לך שייקה, אם זה מה שיביא אותך - מארגן לך ציוד....  דמויים עלי, למי יש סט ספייר להשאיל לשייקה בתחרות?! 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
כמו שאמרתי לך שייקה, אם זה מה שיביא אותך - מארגן לך ציוד....  דמויים עלי, למי יש סט ספייר להשאיל לשייקה בתחרות?!  כמו שאמרתי אנדריי היה צריך להביא לי סט אבל קניתי סט חדש אז הוא יכול לתת לשי לדעתי ובאמת מתי נפגשים ביום חמישי? 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תגיע תגיע  יש לי בשבילך סט מלא לתחרות 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תגיע תגיע  יש לי בשבילך סט מלא לתחרות  אנדרי ביקש אז אני מביא קצת קציצות ביתיות  Sent from my LT18a using Tapatalk 2
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תגיע תגיע  יש לי בשבילך סט מלא לתחרות  אנדרי ביקש אז אני מביא קצת קציצות ביתיות  Sent from my LT18a using Tapatalk 2 אנדרי ביקש, צור מביא, אני מרוויח....  אם זה אותן קציצות שאני זוכר צור ממפגש כנרת קודם - אני בכוננות חטיפת קציצה מהמנגל... 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תגיע תגיע  יש לי בשבילך סט מלא לתחרות  אנדרי ביקש אז אני מביא קצת קציצות ביתיות  Sent from my LT18a using Tapatalk 2 אנדרי ביקש, צור מביא, אני מרוויח....  אם זה אותן קציצות שאני זוכר צור ממפגש כנרת קודם - אני בכוננות חטיפת קציצה מהמנגל...  מציע לך להיכנס לכוננות מנגל 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תגיע תגיע  יש לי בשבילך סט מלא לתחרות  אנדרי ביקש אז אני מביא קצת קציצות ביתיות  Sent from my LT18a using Tapatalk 2 יאללה אני גם נכנס לכוננות, נראה אש!  וחבריםםם, באמת באיזה שעה ביום חמישי נפגשים בחוף?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|