|
שי4 גם יגיע ויביא איתו בטח משהו ללא גלוטן חחחח
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שי4 גם יגיע ויביא איתו בטח משהו ללא גלוטן חחחח
שם המשתמש של שי הוא בעברית או באנגלית?! הוא מגיע רק לערב לפני או גם משתתף בתחרות?! חג שמח . אני שמואל יחד אם בני אופיר נגיע יום חמישי בערב. אביא איתי :מגש קבב ,מגש נקניקיות חריפות, פחמים,שישית בירות.
רשמתי אותך  נשמח לראותכם בחוף  שמואל, אני מאשר שאשמח.... 
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אם יצא לי להגיע אני יביא איתי בשרים ובירות פיתות וסלטים ואולי עוד משהו
מאוד מקווים שיצא לך להגיע דימה, לדעתי אתה חייב להגיע - אם לא תגיע אז "נשרוף את המועדון" (מועדון הדיג גנאדי בו אתה עובד...)  תגיד לבוס שלך שאנחנו עומדים על כך שנציג מועדון הדיג יגיע בחמישי בערב...  בכל אופן תעדכן עד רביעי 11/6 אם את מגיע - שנדע להכין קבלת פנים...  רפי בטוח שיצא לי לבוא רק אני לא יודע באיזו שעה זה יהיה ואני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה  אירגנתי לכבוד קבלת הפנים החמה מגש ביצים , ק''ג קמח , ועוד כל מיני חומרים דביקים בשביל העיסה לזובור 
|
|
|
|
|
נראה לי השם באנגלית גם כתבתי בתחרות ורשמתי אותו:) בגלל הביישנות האין סופית ואי הידיעה אם ישנן 12 תגובות הוא ישתתף גם אם לא יוכל לזכות בפרס:)
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה לי השם באנגלית גם כתבתי בתחרות ורשמתי אותו:) בגלל הביישנות האין סופית ואי הידיעה אם ישנן 12 תגובות הוא ישתתף גם אם לא יוכל לזכות בפרס:)
שם המשתמש שלו זה בעברית שי4. רשמתי אותו למפגש 
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
מאוד מקווים שיצא לך להגיע דימה, לדעתי אתה חייב להגיע - אם לא תגיע אז "נשרוף את המועדון" (מועדון הדיג גנאדי בו אתה עובד...)  תגיד לבוס שלך שאנחנו עומדים על כך שנציג מועדון הדיג יגיע בחמישי בערב...  בכל אופן תעדכן עד רביעי 11/6 אם את מגיע - שנדע להכין קבלת פנים...  רפי בטוח שיצא לי לבוא רק אני לא יודע באיזו שעה זה יהיה ואני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה  אירגנתי לכבוד קבלת הפנים החמה מגש ביצים , ק''ג קמח , ועוד כל מיני חומרים דביקים בשביל העיסה לזובור  יום ההולדת שלי רק באוקטובר על תמהר
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מאוד מקווים שיצא לך להגיע דימה, לדעתי אתה חייב להגיע - אם לא תגיע אז "נשרוף את המועדון" (מועדון הדיג גנאדי בו אתה עובד...)  תגיד לבוס שלך שאנחנו עומדים על כך שנציג מועדון הדיג יגיע בחמישי בערב...  בכל אופן תעדכן עד רביעי 11/6 אם את מגיע - שנדע להכין קבלת פנים...  רפי בטוח שיצא לי לבוא רק אני לא יודע באיזו שעה זה יהיה ואני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה  אירגנתי לכבוד קבלת הפנים החמה מגש ביצים , ק''ג קמח , ועוד כל מיני חומרים דביקים בשביל העיסה לזובור  יום ההולדת שלי רק באוקטובר על תמהר הקמח והביצים זה לא בשביל עוגה זה בשביל זובור 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאוד מקווים שיצא לך להגיע דימה, לדעתי אתה חייב להגיע - אם לא תגיע אז "נשרוף את המועדון" (מועדון הדיג גנאדי בו אתה עובד...)  תגיד לבוס שלך שאנחנו עומדים על כך שנציג מועדון הדיג יגיע בחמישי בערב...  בכל אופן תעדכן עד רביעי 11/6 אם את מגיע - שנדע להכין קבלת פנים...  רפי בטוח שיצא לי לבוא רק אני לא יודע באיזו שעה זה יהיה ואני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה  אירגנתי לכבוד קבלת הפנים החמה מגש ביצים , ק''ג קמח , ועוד כל מיני חומרים דביקים בשביל העיסה לזובור  יום ההולדת שלי רק באוקטובר על תמהר הקמח והביצים זה לא בשביל עוגה זה בשביל זובור  
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מאוד מקווים שיצא לך להגיע דימה, לדעתי אתה חייב להגיע - אם לא תגיע אז "נשרוף את המועדון" (מועדון הדיג גנאדי בו אתה עובד...)  תגיד לבוס שלך שאנחנו עומדים על כך שנציג מועדון הדיג יגיע בחמישי בערב...  בכל אופן תעדכן עד רביעי 11/6 אם את מגיע - שנדע להכין קבלת פנים...  רפי בטוח שיצא לי לבוא רק אני לא יודע באיזו שעה זה יהיה ואני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה  אירגנתי לכבוד קבלת הפנים החמה מגש ביצים , ק''ג קמח , ועוד כל מיני חומרים דביקים בשביל העיסה לזובור  יום ההולדת שלי רק באוקטובר על תמהר הקמח והביצים זה לא בשביל עוגה זה בשביל זובור  מה פספסתי פה 
|
|
|
|
|
אנדריי צור רוצה להכין פיתות ולמכור למי שמגיע לערב 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מאוד מקווים שיצא לך להגיע דימה, לדעתי אתה חייב להגיע - אם לא תגיע אז "נשרוף את המועדון" (מועדון הדיג גנאדי בו אתה עובד...)  תגיד לבוס שלך שאנחנו עומדים על כך שנציג מועדון הדיג יגיע בחמישי בערב...  בכל אופן תעדכן עד רביעי 11/6 אם את מגיע - שנדע להכין קבלת פנים...  רפי בטוח שיצא לי לבוא רק אני לא יודע באיזו שעה זה יהיה ואני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה  אירגנתי לכבוד קבלת הפנים החמה מגש ביצים , ק''ג קמח , ועוד כל מיני חומרים דביקים בשביל העיסה לזובור  יום ההולדת שלי רק באוקטובר על תמהר הקמח והביצים זה לא בשביל עוגה זה בשביל זובור  מה פספסתי פה  התגובות מתיחסות למשפט הזה שדימה העלה ''אני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה ''
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מאוד מקווים שיצא לך להגיע דימה, לדעתי אתה חייב להגיע - אם לא תגיע אז "נשרוף את המועדון" (מועדון הדיג גנאדי בו אתה עובד...)  תגיד לבוס שלך שאנחנו עומדים על כך שנציג מועדון הדיג יגיע בחמישי בערב...  בכל אופן תעדכן עד רביעי 11/6 אם את מגיע - שנדע להכין קבלת פנים...  רפי בטוח שיצא לי לבוא רק אני לא יודע באיזו שעה זה יהיה ואני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה  אירגנתי לכבוד קבלת הפנים החמה מגש ביצים , ק''ג קמח , ועוד כל מיני חומרים דביקים בשביל העיסה לזובור  יום ההולדת שלי רק באוקטובר על תמהר הקמח והביצים זה לא בשביל עוגה זה בשביל זובור  מה פספסתי פה  התגובות מתיחסות למשפט הזה שדימה העלה ''אני מגיע אם miwke (מישה) אז תארגנו קבלת פנים חמה '' פשוט לא הבנתי מה זה "זובור" 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אנדריי זובור זה בדרך כלל מנהג שעושים בצבא כשחייל משתחרר לוקחים כל מיני דברים מגעילים מערבבים ביחד ושופכים על הבנאדם לפעמים זה אפילו עם קקי ופיפי בפנים תלוי כמה משקיעים 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אנדריי זובור זה בדרך כלל מנהג שעושים בצבא כשחייל משתחרר לוקחים כל מיני דברים מגעילים מערבבים ביחד ושופכים על הבנאדם לפעמים זה אפילו עם קקי ופיפי בפנים תלוי כמה משקיעים  
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|