פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   נפגשים בכנרת ערב לפני התחרות - על מנגל ומצב רוח... |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: נפגשים בכנרת ערב לפני התחרות - על מנגל ומצב רוח... (נקרא 23554 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
*רפי: ארגז 6 בקבוקי קולה, + בקבוק של 40% - רק לחברים שמעל גיל 18 ובמינון נמוך  רפי תגדיר מינון נמוך  לפני הרבה שנים החליט חרושצ׳וב לבדוק האם הפועלים שותים אלכוהול בעבודה. הגיע לביקור במפעל לייצור פצצות, ניגש לאחד הפועלים ושאל: ״תגיד מישה, אם אתה שותה חצי בקבוק, אתה בא לעבודה?״ ומישקה בלי להתבלבל עונה ״בודאי חבר״ ״ותגיד, אם שתית בקבוק שלם, גם אז..?״ ״בודאי חבר מזכיר כללי, בוודאי..״ ״ואם שתית שני בקבוקים?״ ״נו, חבר מזכיר, הנה הגעתי היום...״ המינון נקבע לפי הרגישות, ויש כאלה לא רגישים...מה שכתבת שי - ובמיוחד השורה שהדגשתי 
|
-------------------------------
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מגיע אני יביא איזה וודקה ובשר כל שהוא
היה חסר לך שלא תגיע... איש השנה של הפורום בשנתו הראשונה כנציג המתוקים, זה מחייב...  מגיע עם בקבוק וויסקי,כמה בירות וחמוצים תודיע אם חסר משהו ואביא
מחייב מאוד!! בכל מקרה התגעגעתי לכולם הזדמנות טובה לראות את כולם התחרות פחות חשובה לי הרי בכל מקרה צח יקרע אותנו אז לפחות נאכל זסטי בחינם 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
היה חסר לך שלא תגיע... איש השנה של הפורום בשנתו הראשונה כנציג המתוקים, זה מחייב...  מגיע עם בקבוק וויסקי,כמה בירות וחמוצים תודיע אם חסר משהו ואביא
מחייב מאוד!! בכל מקרה התגעגעתי לכולם הזדמנות טובה לראות את כולם התחרות פחות חשובה לי הרי בכל מקרה צח יקרע אותנו אז לפחות נאכל זסטי בחינם  ואתה אומר שהתימנים קמצנים מה שחשוב לך מכל האירוע המפואר הזה זה לאכול זסטי בחינם
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מחייב מאוד!! בכל מקרה התגעגעתי לכולם הזדמנות טובה לראות את כולם התחרות פחות חשובה לי הרי בכל מקרה צח יקרע אותנו אז לפחות נאכל זסטי בחינם  ואתה אומר שהתימנים קמצנים מה שחשוב לך מכל האירוע המפואר הזה זה לאכול זסטי בחינם לא לא תימני מה שחשוב לי זה המפגש עם החברים לעומתך שלך חשוב הפרסים בתחרות
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מחייב מאוד!! בכל מקרה התגעגעתי לכולם הזדמנות טובה לראות את כולם התחרות פחות חשובה לי הרי בכל מקרה צח יקרע אותנו אז לפחות נאכל זסטי בחינם  ואתה אומר שהתימנים קמצנים מה שחשוב לך מכל האירוע המפואר הזה זה לאכול זסטי בחינם לא לא תימני מה שחשוב לי זה המפגש עם החברים לעומתך שלך חשוב הפרסים בתחרות לא יודע מה חשוב לשניכם לי רק חשוב מה יקרה כשאר איתמר ירדם בלילה 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
מחייב מאוד!! בכל מקרה התגעגעתי לכולם הזדמנות טובה לראות את כולם התחרות פחות חשובה לי הרי בכל מקרה צח יקרע אותנו אז לפחות נאכל זסטי בחינם  ואתה אומר שהתימנים קמצנים מה שחשוב לך מכל האירוע המפואר הזה זה לאכול זסטי בחינם לזכות התימנים אפשר לומר שני דברים: הם גיבורים, הם הצליחו לשכנע את כולנו שהפרסים קמצנים. והדבר השני הוא שכש תימני מקבל משהו בחינם, הוא מעביר אותו בחינם. הפרסי מקבל בחינם ומוכר ״בהפסד״.
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מחייב מאוד!! בכל מקרה התגעגעתי לכולם הזדמנות טובה לראות את כולם התחרות פחות חשובה לי הרי בכל מקרה צח יקרע אותנו אז לפחות נאכל זסטי בחינם  ואתה אומר שהתימנים קמצנים מה שחשוב לך מכל האירוע המפואר הזה זה לאכול זסטי בחינם עזוב אותך המבורגרים אותי מעניין אם אתה מביא את הקציצות הבייתיות שהבאתה פעם שעברה 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 29, 2014, 13:52:12 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
אם יצא לי להגיע אני יביא איתי בשרים ובירות פיתות וסלטים ואולי עוד משהו
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מחייב מאוד!! בכל מקרה התגעגעתי לכולם הזדמנות טובה לראות את כולם התחרות פחות חשובה לי הרי בכל מקרה צח יקרע אותנו אז לפחות נאכל זסטי בחינם  ואתה אומר שהתימנים קמצנים מה שחשוב לך מכל האירוע המפואר הזה זה לאכול זסטי בחינם לא לא תימני מה שחשוב לי זה המפגש עם החברים לעומתך שלך חשוב הפרסים בתחרות לא יודע מה חשוב לשניכם לי רק חשוב מה יקרה כשאר איתמר ירדם בלילה  אנדריי אם אתה שכחת אני לא זה שנרדם בלילה אולי צור ואתה תרדמו
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מחייב מאוד!! בכל מקרה התגעגעתי לכולם הזדמנות טובה לראות את כולם התחרות פחות חשובה לי הרי בכל מקרה צח יקרע אותנו אז לפחות נאכל זסטי בחינם  ואתה אומר שהתימנים קמצנים מה שחשוב לך מכל האירוע המפואר הזה זה לאכול זסטי בחינם לא לא תימני מה שחשוב לי זה המפגש עם החברים לעומתך שלך חשוב הפרסים בתחרות כורדי חמוד בוא אני ידבר איך פתוח 1. אם לא הבנת אנכנו מגיעים לתחרות וחלק מהעניין זה גם לנצח אני לא מתבייש להגיד שפרסים חשובים לי משתי סיבות א.תמיד כיף לנצח ב. המצב הכלכלי לא משהו וזו הזדמנות שלי לחדש ציוד 2. אם לא זכור לך אז אני יזכיר את המפגש של ערב לפני אני בכבודו ובעצמי יזמתי בתחרות הראשונה וכל זה היה בכדי ליצור עבירה של ביחד וחברותה לפני התחרות אז הדבר האחרון שאתה יכול להגיד עלי זה שמה שחשוב לי במיפגש הזה זה לזכות בפרסים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מחייב מאוד!! בכל מקרה התגעגעתי לכולם הזדמנות טובה לראות את כולם התחרות פחות חשובה לי הרי בכל מקרה צח יקרע אותנו אז לפחות נאכל זסטי בחינם  ואתה אומר שהתימנים קמצנים מה שחשוב לך מכל האירוע המפואר הזה זה לאכול זסטי בחינם עזוב אותך המבורגרים אותי מעניין אם אתה מביא את הקציצות הבייתיות שהבאתה פעם שעברה  אם זה מה שחסר לך אני ידאג להכין, 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מחייב מאוד!! בכל מקרה התגעגעתי לכולם הזדמנות טובה לראות את כולם התחרות פחות חשובה לי הרי בכל מקרה צח יקרע אותנו אז לפחות נאכל זסטי בחינם  ואתה אומר שהתימנים קמצנים מה שחשוב לך מכל האירוע המפואר הזה זה לאכול זסטי בחינם עזוב אותך המבורגרים אותי מעניין אם אתה מביא את הקציצות הבייתיות שהבאתה פעם שעברה  אם זה מה שחסר לך אני ידאג להכין,  
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מחייב מאוד!! בכל מקרה התגעגעתי לכולם הזדמנות טובה לראות את כולם התחרות פחות חשובה לי הרי בכל מקרה צח יקרע אותנו אז לפחות נאכל זסטי בחינם  ואתה אומר שהתימנים קמצנים מה שחשוב לך מכל האירוע המפואר הזה זה לאכול זסטי בחינם לא לא תימני מה שחשוב לי זה המפגש עם החברים לעומתך שלך חשוב הפרסים בתחרות כורדי חמוד בוא אני ידבר איך פתוח 1. אם לא הבנת אנכנו מגיעים לתחרות וחלק מהעניין זה גם לנצח אני לא מתבייש להגיד שפרסים חשובים לי משתי סיבות א.תמיד כיף לנצח ב. המצב הכלכלי לא משהו וזו הזדמנות שלי לחדש ציוד 2. אם לא זכור לך אז אני יזכיר את המפגש של ערב לפני אני בכבודו ובעצמי יזמתי בתחרות הראשונה וכל זה היה בכדי ליצור עבירה של ביחד וחברותה לפני התחרות אז הדבר האחרון שאתה יכול להגיד עלי זה שמה שחשוב לי במיפגש הזה זה לזכות בפרסים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|