פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   נפגשים בכנרת ערב לפני התחרות - על מנגל ומצב רוח... |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: נפגשים בכנרת ערב לפני התחרות - על מנגל ומצב רוח... (נקרא 23464 פעמים) |
הדפסה |
|
|
לא מגיע בסוף לצערי..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
|
-------------------------------
|
|
|
|
איתאמר מה קורה אתך איפה נעלמת  אנדריי עם הכמות הזו של האנשים אולי נעשה בערב תחרות דייג שפמנונים בעצם עם צח מגיע אין צורך עדיף כבר לתת לו את הפרס מראש 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
איתאמר מה קורה אתך איפה נעלמת  אנדריי עם הכמות הזו של האנשים אולי נעשה בערב תחרות דייג שפמנונים בעצם עם צח מגיע אין צורך עדיף כבר לתת לו את הפרס מראש  אני מביא חכה אחת לנסות להוציא שפמנונים 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איתאמר מה קורה אתך איפה נעלמת  אנדריי עם הכמות הזו של האנשים אולי נעשה בערב תחרות דייג שפמנונים בעצם עם צח מגיע אין צורך עדיף כבר לתת לו את הפרס מראש  אני מביא חכה אחת לנסות להוציא שפמנונים  לא בעיה בכלל... אתה תהנה מהפייטים 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
יש לי כסאות ושולחן כמו שלך אנדריי, השאלה אם צריך .. אם כן אז תגיד ואני יביא.. בכל מקרה אני יביא מה שיהיה חסר, לא משנה לי מה לקנות.. תרשום בינתיים שאני מביא ארגז בירות , אם יהיה צריך משהו נוסף - בכיףף  גדלת אהה?? השנה אתה חוגג חוקי.  Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
מומי אתה מגיע בערב? מומי כמה אתה לוקח על ברכה למקל 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
איתאמר מה קורה אתך איפה נעלמת  אנדריי עם הכמות הזו של האנשים אולי נעשה בערב תחרות דייג שפמנונים בעצם עם צח מגיע אין צורך עדיף כבר לתת לו את הפרס מראש  אני מביא חכה אחת לנסות להוציא שפמנונים  הפתיון שתפס אצלי את השפמנון הגדול ביותר בחיים (הוא היה ענק...!!!) היה בצק מקמח לבן עם קופסא של טונה על קרס ענקית (כפול מאלה של האינטיאסים). לקח לו שעה וחצי להגיע, אבל הוא בא, הגיע עד המדרגות (בחוף המערבי) פיצץ את החוט (חוט 50) וחזר לטבע עם קרס נעוצה בפה... גם אני מביא חכה לשחק עם שפמנונים קצת בלילה...
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש לי כסאות ושולחן כמו שלך אנדריי, השאלה אם צריך .. אם כן אז תגיד ואני יביא.. בכל מקרה אני יביא מה שיהיה חסר, לא משנה לי מה לקנות.. תרשום בינתיים שאני מביא ארגז בירות , אם יהיה צריך משהו נוסף - בכיףף  גדלת אהה?? השנה אתה חוגג חוקי.  Sent from my iPhone using Tapatalk כן השנה לא יציקו לי כשאני ישתה, בניגוד לשנים הקודמות 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
איתאמר מה קורה אתך איפה נעלמת  אנדריי עם הכמות הזו של האנשים אולי נעשה בערב תחרות דייג שפמנונים בעצם עם צח מגיע אין צורך עדיף כבר לתת לו את הפרס מראש  אני מביא חכה אחת לנסות להוציא שפמנונים  הפתיון שתפס אצלי את השפמנון הגדול ביותר בחיים (הוא היה ענק...!!!) היה בצק מקמח לבן עם קופסא של טונה על קרס ענקית (כפול מאלה של האינטיאסים). לקח לו שעה וחצי להגיע, אבל הוא בא, הגיע עד המדרגות (בחוף המערבי) פיצץ את החוט (חוט 50) וחזר לטבע עם קרס נעוצה בפה... גם אני מביא חכה לשחק עם שפמנונים קצת בלילה... תחרות לילה ספמנונים אני מגדל עכשיו שפם 
|
|
|
|
|
ד"א אני בא עם תעודת זהות.. מכיוון שאני לא בן 18 עדיין.. רק ב-1.7 אז אני לא משלם 10 שקל  נשלם על אחי חח
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מומי אתה מגיע בערב? מומי כמה אתה לוקח על ברכה למקל  [/quote עדיין לא בטוח שאגיע, ברכה??? נחשוב עליך 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ד"א אני בא עם תעודת זהות.. מכיוון שאני לא בן 18 עדיין.. רק ב-1.7 אז אני לא משלם 10 שקל  נשלם על אחי חח אניי דיי בטוח שאתה לא צריך להביא ת.ז, אם אתה בן 17, יאמינו לך .. בכל מקרה, שנה שעברה הייתי בתחרות בן 17 ועדיין שילמתי את הדמי השתתפות, בשביל האתר.. אתה נהנה באתר משתתף בתחרויות עם אפשרות לזכות בפרסים גדולים וגם החוויה עצמה, מה זה כבר 10 שח היום? חבילת מסטיקים? בקבוק שתייה? .. בחייאת אל תעשה סמיילי שמח אחרי שאתה כותב שאתה לא משלם 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
ד"א אני בא עם תעודת זהות.. מכיוון שאני לא בן 18 עדיין.. רק ב-1.7 אז אני לא משלם 10 שקל  נשלם על אחי חח אניי דיי בטוח שאתה לא צריך להביא ת.ז, אם אתה בן 17, יאמינו לך .. בכל מקרה, שנה שעברה הייתי בתחרות בן 17 ועדיין שילמתי את הדמי השתתפות, בשביל האתר.. אתה נהנה באתר משתתף בתחרויות עם אפשרות לזכות בפרסים גדולים וגם החוויה עצמה, מה זה כבר 10 שח היום? חבילת מסטיקים? בקבוק שתייה? .. בחייאת אל תעשה סמיילי שמח אחרי שאתה כותב שאתה לא משלם  
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מחוברגיל:
62
|
|
יש לי כסאות ושולחן כמו שלך אנדריי, השאלה אם צריך .. אם כן אז תגיד ואני יביא.. בכל מקרה אני יביא מה שיהיה חסר, לא משנה לי מה לקנות.. תרשום בינתיים שאני מביא ארגז בירות , אם יהיה צריך משהו נוסף - בכיףף  גדלת אהה?? השנה אתה חוגג חוקי.  Sent from my iPhone using Tapatalk כן השנה לא יציקו לי כשאני ישתה, בניגוד לשנים הקודמות  השנה תוכל לשתות בירות על השולחן -  אפילו מרים אתך בקבוק בירה לחיים, במיוחד אם זה מהבירות שלך...  מגיע אני יביא איזה וודקה ובשר כל שהוא
היה חסר לך שלא תגיע... איש השנה של הפורום בשנתו הראשונה כנציג המתוקים, זה מחייב...  מגיע עם בקבוק וויסקי,כמה בירות וחמוצים תודיע אם חסר משהו ואביא
הגיע הזמן להכיר  כמו שנראה כרגע - אז כרגיל יהיה עודף ולא חוסר.... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מחוברגיל:
62
|
|
אני מגיע חמישי בלילה עם 2 אבטיחים ועוגיות לקפה כמו כן מביא פק"ל קפה שיאזן אתת ה- 40% של רפי  שחר... איזה כבוד ועונג הוא לנו... התקדמנו מאז התחרות הראשונה לפני שנתיים כשהגעת בבוקר עם סער להעיר ולהכיר אותי...  אגב, ה-40% של רפי כבר מתגמדים... עם כל הבירות שמביאים החבר'ה, הויסקי של אמיתי והוודקה של איתמר ועוד כמה...  רק דיר באלאק - זה לא קרה אך אם מישהו לוגם יותר מידי מכניסים אותו קשור לתוך השק שינה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|