תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
22/7/2011 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6 | דמוי סיליקון - טיים דראגון | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | +/- שוחרר |
הדו"ח:
אחרי התחזית המעודדת יחסית.מחליט לצאת השקם בבוקר לבדוק את גזרת הטורלוסים..מגיע לנקודה בסביבות השעה 5 מציוד בחכת אולטרהלייט חוט בד 4 ליברות ולידר סן ליין 10 ליברות..
ריף עמוק שמתחיל מ 3 מטר הקרקעית מעורבת עם הרבה מערות ומחילות
מחבר דמוי זהוב שוקע עד 1.5 למטרת לנסות ולטרגט לוקסים באור ראשון..כמה זריקות לאורך הריף שאני עומד עליו עם גילגול איטי ועצירות נותן לדמוי שיצוף טיפה ושוב כמה גליגולים איטיים וכן הלאה.ו.......יש פיצוץ על המקל..אבל פיצוץ
מן הון להון..שכחתי את הקלץ' טיפה (קצת הרבה) פתוח אני לא מספיק לסגור את הקלאץ' והדג כבר יושב בפנאן בתוך מחילה
בינתיים מהדק את הקלאץ' במידה ויוצא שלא יקח לי יותר חוט
אני מחכה ומחכה ...........ומחכה שיצא שיתן אות חיים משהו..אך אין תגובה
אחרי כ 10 דקות מנסה לנער את הדג.כמה ניעורים והדג לא יוצא החוצה אלה נכנס עוד יותר עמוק למחילה ומופצץ לי את החוט ולוקח איתו תכשיט בצורת פירסינג דג מפלסטיק
מחבר שוב לידר..אך הפעם מחליט לעבוד עם ג'יגהד וסליקון לבן..זורק לאותה מקום של הלוקוס הקודם הגיגהד עוד לא הספיק לגיע לקרקעית ויש כבר דג..
מקרב אותו וממש מתחת לרגליים נותן פוש בתקווה שיכנס מתחת לריף .אך הקלאץ' הסגור מנע את ממנו
הדג יוצא לנשום אוויר מקבל תמונה ומשוחרר
עובר למיים רדודים קצף בשפע זרם חוזר יש
ביזרי מלא
מחבר סאמי 65 של לאקי קראפט בצבע לבן
עובד בשיטת wtd משנה מהירות עם גילגול מהיר וטוויצ'ניג עצבניים ועצירות לפתע..והמרדף מתחיל..לברקון שרץ אחרי הדמוי ואיך שהוא מגיע לחוף עושה פרסה
ממשיך לעבוד באותה שיטה.אך אין תגובה ולא מזהה מרדפים
השעה כבר 7 וחצי ומתקפל הביתה