|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 19/5/2014 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| דמוי סיליקון - | לברק-חלק | 1 | |
הדו"ח:מדבר עם אחי לפני יומיים אומר לי שהוא מזמן לא יצא איתי לדייג איכותי  . אמר לי בוא אלי להרצליה ונרד לים . אתמול בשעה 19:30 בערך עולה התותח .בהתחלה זורק ונתפסים קטנים ,לוקוס ותקיפות של סרגוסים ,הים עובד יפה ,לא משתגע ,ויש קצף.  זורק בקרוב ממש,מז'רז'ר קצת ואז..........מקבל עצירה ישר נותן הוק -סט ,בטוח שזה סלע ! הרולר משחרר חוט אני תוך כדי סוגר רולר ומתחילה המלחמה. לאחר דקה ובעזרת גל גדול הזקן בחוץ . תגידו אתם לפני דעתי יש עליו 2.5 ק"ג.  כמו כן לאחר שניקינו אותו ראינו מהקיבה תולעים לבנות , האם הוא עדיין אכיל? נתראה בים 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 21, 2014, 12:14:36 PM על ידי לוקוס אדום
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
הדג עדיין אכיל. סחטיין על הלברק, אבל ללא תמונה וקנה מידה, קשה להעריך את המשקל
|
-------------------------------
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יגעת ומצאת תאמין  מבסוט בשבילך אחי על החוויה והכי הכי על הדג , אושר עילאי שניתן רק להבין אותו מהכרות אישית איתך.  תמשיך כך ותפציץ כמו שרק אתה יודע.  עוד שבוע בע"ה נשחזר את ההצלחה במתוקים 
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
עידן.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
39
|
|
כל הכבוד יפה מאוד. אחד הדגים האהובים עליי 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תפיסה יפייפיה ומכובדת  לגבי המשקל - כמו שאמר שרגא... בוודאות מעל 1.5ק"ג אך הערכה ריאלית צריך צילום ממחיש - כמו ליד בקבוק גדול... מסוקרן, עם איזה חוט עבדת (עובי, בד-נילון, חברה...)?!
|
|
|
|
|
כדי לדעת משקלו של לברק (ללא משקל) צריך לדעת מה האורך שלו. אם תמדוד אותו אוכל להגיד לך מה משקלו.
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לברק יפה אחד הדגים האהובים עליי. לא נראה לי יותר מ-1.5 קג. כמו שכתבו לפניי צריך קנה מידה ליד הדג
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
השוואתי אותו עם בקבוק של מים מינרליים 2 ליטר (עין גדי) עבר את הבקבוק בערך בחמישה ס"מ.
|
|
|
|
אייל מימון
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
התולעים הלבנות נמצאות בהמון דגים סרגוס בתקופה מסויימת דוראדה(ציפורה) רוב הזמן ברגע שהדג מת הן מתחילות לצאת החוצה ממעיים אכיל לא הייתה בעיה עד היום
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לברק יפיפה  איזה סיליקון ואיך העבודה?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תפיסה יפה לאחד הדגים הטעימים  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
קילו וחצי, או 2.5... בכל מקרה יופי של לברק חתיך  נשמח כולנו לפירוט נוסף על הסיליקון 
|
|
|
|
|
היי אני עובד בתקופה זו עם בומבט 20 גרם הלבן.מטר וחצי מחבר את הסילקון שיצבעו אדום חום עם נצנצים . הסיליקון של חברת "דרגון" .עובד לאט .נותן קפיצות קלות.  אעלה תמונה בהמשך .... האדום נקרע תוך כדי מאבק אעלה לבן ירקרק .אותה גברת שינוי אדרת ,גם הלבן קיבל תקיפות.
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
היי אני עובד בתקופה זו עם בומבט 20 גרם הלבן.מטר וחצי מחבר את הסילקון שיצבעו אדום חום עם נצנצים . הסיליקון של חברת "דרגון" .עובד לאט .נותן קפיצות קלות.  אעלה תמונה בהמשך .... האדום נקרע תוך כדי מאבק אעלה לבן ירקרק .אותה גברת שינוי אדרת ,גם הלבן קיבל תקיפות. יישר כוח  מחכים 
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|