רונןו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ממש אומנות לשמה שאפו ענק דווח איך הם שוחים
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
איזה יופיייי!!! אלוף!!
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
|
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה תודה חברים איזה כיף לקבל כאלה מחמאות ופרגון אני אוהב אתגרי ומאז שאני זוכר את עצמי אני אהבתי לייצר דברים לעצמי אם זה חוג טיסנאות כמה שנים טובות ,כשהייתי גולש גלים הייתי מתקן גלשנים. הייתי בונה לעצמי רוגטקות וכל מיני מקלעים ורובים. באופנוע הייתי מטפל לבד ברוב הדברים. בקיצור למדתי מאבא שלי שיהיה לי בריא הוא יש לו תחביב שהוא אוהב לפרק הכל ולהרכיב מחדש. אצלנו בבית הוא כמעט כל דבר מתקן ועושה בעצמו,ואני חושב שקיבלתי ממנו את הדבר הזה. אפרופו דייג הוא יוצק עופרות עוגן לבד ובכלל כל מיני דברים. האמת שיש עוד מה ללמוד ולהתקדם בעינין הדימויים כי יש כמה בוני דימויים שנתקלתי בהם שזה רמה מדהימה עד כדי תכשיט. ברגע שאנסה אותם אתן דיווח בתקווה שזה יהיה עם דג או דגים תודה שוב לכלולם
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
תודה תודה חברים איזה כיף לקבל כאלה מחמאות ופרגון אני אוהב אתגרי ומאז שאני זוכר את עצמי אני אהבתי לייצר דברים לעצמי אם זה חוג טיסנאות כמה שנים טובות ,כשהייתי גולש גלים הייתי מתקן גלשנים. הייתי בונה לעצמי רוגטקות וכל מיני מקלעים ורובים. באופנוע הייתי מטפל לבד ברוב הדברים. בקיצור למדתי מאבא שלי שיהיה לי בריא הוא יש לו תחביב שהוא אוהב לפרק הכל ולהרכיב מחדש. אצלנו בבית הוא כמעט כל דבר מתקן ועושה בעצמו,ואני חושב שקיבלתי ממנו את הדבר הזה. אפרופו דייג הוא יוצק עופרות עוגן לבד ובכלל כל מיני דברים. האמת שיש עוד מה ללמוד ולהתקדם בעינין הדימויים כי יש כמה בוני דימויים שנתקלתי בהם שזה רמה מדהימה עד כדי תכשיט. ברגע שאנסה אותם אתן דיווח בתקווה שזה יהיה עם דג או דגים תודה שוב לכלולם
אין לי ספק שתגיע רחוק עם זה, יש לך את זה ללא ספק!! שיהיה בהצלחה, מחכים בקוצר רוח לחוות הדעת לאחר ניסוי כלים נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
עבודה מדהימה דוב , כיף לראות את הסיפוק בעבודה איך דמויי המינו שוחים ? תנסה לצבוע גם בגווני דג טלוויזיה - חום בהיר יעבוד חזק ללברקים
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אומרים שמזל שלומדים ללכת כשעדיין תינוקות כי אם היינו צריכים ללמוד את זה בבגרות רובנו היה מתייאש מלנסות שוב ושוב והיה מתיאש וממשיך ללכת על 4 כל חייו... אתה מאלה שיכולים ללמוד הכל בכל גיל, ואני מניח שאתה יודע כמה אני מלא הערכה כלפיך. זה תהליך של למידה ואתה עדיין בשלב הראשון של ההתנסות והחקירה, הלמידה והמשחקים של "מה יקרה אם אעשה את זה כך...". מאחל לך שתמשיך ליהנות ממעשה ידיך 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אומרים שמזל שלומדים ללכת כשעדיין תינוקות כי אם היינו צריכים ללמוד את זה בבגרות רובנו היה מתייאש מלנסות שוב ושוב והיה מתיאש וממשיך ללכת על 4 כל חייו... אתה מאלה שיכולים ללמוד הכל בכל גיל, ואני מניח שאתה יודע כמה אני מלא הערכה כלפיך. זה תהליך של למידה ואתה עדיין בשלב הראשון של ההתנסות והחקירה, הלמידה והמשחקים של "מה יקרה אם אעשה את זה כך...". מאחל לך שתמשיך ליהנות ממעשה ידיך  תודה אייל אכן אני בשלב ראשון ולומד כל הזמן מקווה שיהיה לי הכח להמשיך עם זה עוד שנים ולהתמקצע בנושא. הכי חשוב שיהיו לנו דגים כדי שנוכל להנות מהתוצרת. גם אני מלא הערכה כלפייך לפחות כמו שאתה אלי ואפילו יותר שיהיה לך אחלה סופ"ש
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז ככה לכל המעוניינים לדעת היום יצאתי בסירה עם דני דגים לא ממש ראינו חוץ מ 2 פארידות כף יד שתפסתי בבולוס קצר אבל ניסיתי את כל 8 הדימויים שבניתי מבלזה,רובם שחו מדהים כמה היו צריכים כיוונון עדין ושחו מצוין גם הם הם יורדים לעומק של 50 ס״מ בערך ומנענעים זנב יפה מאוד,אפילו בגרירה מהירה עם הסירה הם לא איבדו כיוון ושחו מצויין. גם עם טוויצים חזקים שמורגש יפה על קצה המקל הם לא איבדו כיוון ועושים רושם טוב. עכשיו רק דגים אני צריך למצוא שירצו לנגוס בהם.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אין מילים דוב, פשוט מדהים... נראה מעולה, מצפה לדיווחים הראשונים של תפיסות על "דובדוב לורס" 
|
|
|
|
babuni
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ווואוווו איזה גימור !!! איזה רמה גבוהה !!! כשתתחיל למכור אשמח לרכוש ממך
|
|
|
|
|
WOW יצא פצצה , תדווח אם היו עליהם תוצאות 
|
|
|
|
gal nir
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
53
|
|
סוג של הגשמת חלום,גם אני חשבתי די הרבה לנסות וליצור דמווים ........אף פעם לא הגעתי לזה  נראים פצצה 
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 08, 2014, 14:24:35 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|