אך הכניסה לפורום והחברות בפורום מגיעים עם תחילת הכתיבה....
לאחרונה נכנס בו הפלפל - הציע "להוסיף פלפל" לפורום המתכונים שלנו

מי שלא מכיר את בנציון,
*שף "מוצהר" גם בפועל וגם בתואר עם התמחות מיוחדת בדגים -
דבר הגיוני בהיותו דייג ספורטיבי בנשמתו וגם בפועל....

*רוב הדגים שהוא תופס חוזרים לשחות בים - יותר מאשר אלו שהולכים להפוך למעדן על שולחנו...

*וממה ששמעתי כי רק לאחרונה אותו הכרתי - בנאדם נהדר במלוא מובן המילה...

עצם היותו חבר מוערך של מוקי522 - אז לאור המשפט "הראה לי חברך ואדע מי אתה"......
קישור לאתר של בנציון - ראיתי שם כבר מתכונים לצד תמונות תפיסות דגים...

http://eladamitay.wordpress.com/
זה מקרוב העלה בפורום סרטון של פילוט גומבר וגם טיפ לגבי "טיפול מוקדם" בברקודות...
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=15996.0
אז השתדלתי לספר את עיקר מתוך המעט הרלוונטי שאני יודע...
מה שנותר לי לומר הוא, ברוך הבא בנציון ותרגיש לגמרי בבית
