פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מזעזע!!!!! |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מזעזע!!!!! (נקרא 4051 פעמים) |
הדפסה |
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כמו בכל סוג של התנהלות והתנהגות הכל מתחיל מהחינוך שקיבלנו בבית וממשיך איך אנו מחנכים את ילדינו בין אם בלימוד שלושת המילים הנדירות (לצערי) תודה,בבקשה וסליחה דרך תרבות נהיגה,סבלנות וסובלנות ובין אם בהכנסת שקיות אשפה ריקות כחלק מפק״ל טיולים... אחריות אישית חברים וחברות. כמובן שיש כאלו שיבינו רק את שפת הקנסות אך אולי גם הם ייראו אותנו וילמדו להשכיל שהרבה יותר כיף להתנהג כמו בני אדם ולא כמו חיות אדם.
בשבוע הזה ניתקלתי בלא מעט אנשים שהביאו שקיות אשפה ואף אספו את הזבל ופה הם חושבים שהם סימן את המלאכה אבל במקום לקחת אותו איתם הם משאירים אותו בשטח לחסדיהם של חיות הבר הרעבות אשר קורעים את השקעות מפזרים את הזבל לכל עבר בכדי למצא פיסת מזון חבל שאותם אנשים מתעצלים לארוז את הזבל יחד עם שאר הציוד לפני שהם עוזבים להשאיר את הזבל אורז בשקית זה כמו לא לארוז בכלל
|
|
|
|
|
|
מורן ג.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה צודק צור,אבל פה כבר מגיע תור הרשויות למיניהן לדאוג לפחי אשפה גדולים וסגורים באזור ואף לתגבר בעוד סיבוב פינוי בתקופה שכזו. אני שמח לשמוע שאנשים ארזו את הזבל בשקיות שהביאו מהבית או חולקו להם במקום אך אינני מצפה ממשפחה מת״א תסחוב איתה את הזבל ברכב חזרה הביתה. לא כולם מודעים ו/או לוקחים בחשבון שחיות בר מסתובבות בלילות ומחפשות מזון בשקיות הזבל.
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
אתה צודק צור,אבל פה כבר מגיע תור הרשויות למיניהן לדאוג לפחי אשפה גדולים וסגורים באזור ואף לתגבר בעוד סיבוב פינוי בתקופה שכזו. אני שמח לשמוע שאנשים ארזו את הזבל בשקיות שהביאו מהבית או חולקו להם במקום אך אינני מצפה ממשפחה מת״א תסחוב איתה את הזבל ברכב חזרה הביתה. לא כולם מודעים ו/או לוקחים בחשבון שחיות בר מסתובבות בלילות ומחפשות מזון בשקיות הזבל.
מורן ידידי צר לי שאני חולק עליך להבדיל ממך אני מצפה מאוד מהמטילים לאסוף אתם את הזבל ולקחת אותו אתם באוטו עד שיגיעו למקום עם פח אני יכול להגיד לך שבלא מעט מקומות ישנם פחים גדולים אך בתקופת החגים הם אינם יכולים להכיל את כמויות האשפה שהמטיילים מיצרים דבר שני ישנם מקומות שאין נגישות למיקום פחים ואיסוף בגלל טווי השטח כמו ודיות , נחלים , ומקומות נוספים באופן אישי הייתי בטיול במהלך החג בנחל כזיו חסדי המקום תלויים ברצונם של המטיילים לשמור על נקיונו אני יכול להגיד לך שלאורך כל המסלול נתקלנו בפסולת מפוזרת שמטיילים התעצלו לאסוף ולקחת אתם עד לסיום המסלול שם ישנם פחים אישית הסתובבתי לאורך כל הדרך עם שקית אשפה קשורה לתרמיל מורן ידידי כול מטייל שדאג להביא אתו פסולת שידאג גם לקחת אותה אתו חזרה אין להאשים אף אחד חוץ מאת המטייל הישראלי הברברי האגואיסט שרואה רק את עצמו ושם פס על כל העולם ואחותו
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 22, 2014, 20:04:31 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
מורן ג.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין בינינו ויכוח שנינו חושבים שהם מתנהגים כמו בהמות !!!
|
|
|
|
|
|
|
זכור לי הטיול שלי לאוסטרליה, והביקורים באתרי טבע ופארקים לאומיים. המשפט הראשון שכתבתי במייל הראשון ששלחתי הבייתה היה:
״לא להאמין כמה נקי פה״...
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
אנחנו מפגרים בעשרות שנים ביחד למדינות אחרות.. ככה זה לחיות במדינה ש70אחןז מהתקציב שלה הולך לביטחון. אין אכיפה, אין משמעת, אין חינוך..
מתערב שהיו שם צעירים, ולא משפחות..
|
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אנחנו מפגרים בעשרות שנים ביחד למדינות אחרות.. ככה זה לחיות במדינה ש70אחןז מהתקציב שלה הולך לביטחון. אין אכיפה, אין משמעת, אין חינוך..
אתה מעריך לא נכון היו משפחות היו צעירים והיו מכול המגזרים והעדות
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #22 ב- : אפריל 23, 2014, 13:37:33 PM » |
|
מה שצור כתב
|
|
|
|
|
|
|
צור הייתי בחוף חקוק הירוק ואני יכול להגיד לך שהמקום עצמו מדהים אסור לשים מוזיקה -אסור לעשות מנגל או מדורות -אסור לעשן נרגילה יש 24 שעות אנשי ניקיון שעוברים ומנקים
ועם כל זה האנשים זורקים זבל על הרצפה . ויש להם פחים בכמויות .
הייתי צריך לריב שם עם סטודנטים שבאו ועשו רעש בשעה 1.30 בבוקר על האוהלים של הילדים אחרי שמאירים להם עשרות פעמיים בצורה יפה ,וכמובן אחרי שאתה מתעצבן כולם נכנסים כמו שפנים לאוהלים שלהם . ולהסביר להם מה זה לכבד את האחר , אנשים בני 30+ וכמובן לך תסביר למשפחות שלמות שאת הזבל לא זורקים על הרצפה ,אלא זורקים בפח .
המנהלים בחוף חקוק היו צריכים לריב עם האנשים בגלל שכל אחד בא ולא מכבד את הכללים הפשוטים כמו איסור של גנרטור ,או שאין לחנות על חניית נכים
כמו שמורן אמר הכל מתחיל ונגמר בחינוך ,במקום שאין חינוך צריך פיקוח /קנסות
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור הייתי בחוף חקוק הירוק ואני יכול להגיד לך שהמקום עצמו מדהים אסור לשים מוזיקה -אסור לעשות מנגל או מדורות -אסור לעשן נרגילה יש 24 שעות אנשי ניקיון שעוברים ומנקים
ועם כל זה האנשים זורקים זבל על הרצפה . ויש להם פחים בכמויות .
הייתי צריך לריב שם עם סטודנטים שבאו ועשו רעש בשעה 1.30 בבוקר על האוהלים של הילדים אחרי שמאירים להם עשרות פעמיים בצורה יפה ,וכמובן אחרי שאתה מתעצבן כולם נכנסים כמו שפנים לאוהלים שלהם . ולהסביר להם מה זה לכבד את האחר , אנשים בני 30+ וכמובן לך תסביר למשפחות שלמות שאת הזבל לא זורקים על הרצפה ,אלא זורקים בפח .
המנהלים בחוף חקוק היו צריכים לריב עם האנשים בגלל שכל אחד בא ולא מכבד את הכללים הפשוטים כמו איסור של גנרטור ,או שאין לחנות על חניית נכים
כמו שמורן אמר הכל מתחיל ונגמר בחינוך ,במקום שאין חינוך צריך פיקוח /קנסות
אני מסכים שהכול מתחיל בחינוך ואיפה שאין חינוך צריך פיקוח ואכיפה ובחוף חוקוק יש חוקים ויש גם מי שאוכף אותם ודואג לשמור על הסדר ובגלל זה ביחס לחופים אחרים המקום יחסית שקט ומאוד נקי
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
אתה מעריך לא נכון היו משפחות היו צעירים והיו מכול המגזרים והעדות יותר גרוע אם כך.. החינוך דפוק מהיסוד נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
|
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #26 ב- : אפריל 26, 2014, 14:01:01 PM » |
|
יש לי תחושה שמישהו לא ניתח נכון את התמונה. תשמעו סיפור :
לפני ערב חג עלינו מספר משפחות לצפון לצימר ל 3 ימים. בערב הראשון כמובן מנגל , שתייה חריפה, וצחוקים עד השעות הקטנות הלילה. הקפדנו על הסדר, והנקיון ממש כמו בבית. כל האשפה לפח ענק שעמד לרשותנו והלכנו לישון.
לקרא. השעה 4 בבוקר שמעתי מתוך שינה רעשים והזכירו לי גשם חלש, יותר מידי אלכוהול וחשבתי שאני חולם.
התעוררנו ב 9 בבוקר, יצאנו לחצר ואז חשכו עיני. כל האשפה מפוזרת, כל השקיות קרועות, שאריות מזון וצחנה בדיוק כמו בתמונה .
פניתי לבעלי הצימר והם הסבירו לי שחתולים נוהגים להשחיט הכל. אחרי שעה של ניקיונות יצאנו לטייל.
התמונה שרפי צילם כאן , מאוד מזכיר לי טת שארעה לי.
ולכן לפי דעתי התמונה מייצגת חוסר טיפול בפסולת עוד באותו יום. דבר שיכול לגרור חיות שונות לטרף.
תחשבו על זה.
נשלח מהנייד שלי
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #27 ב- : אפריל 26, 2014, 14:28:23 PM » |
|
יש לי תחושה שמישהו לא ניתח נכון את התמונה. תשמעו סיפור :
לפני ערב חג עלינו מספר משפחות לצפון לצימר ל 3 ימים. בערב הראשון כמובן מנגל , שתייה חריפה, וצחוקים עד השעות הקטנות הלילה. הקפדנו על הסדר, והנקיון ממש כמו בבית. כל האשפה לפח ענק שעמד לרשותנו והלכנו לישון.
לקרא. השעה 4 בבוקר שמעתי מתוך שינה רעשים והזכירו לי גשם חלש, יותר מידי אלכוהול וחשבתי שאני חולם.
התעוררנו ב 9 בבוקר, יצאנו לחצר ואז חשכו עיני. כל האשפה מפוזרת, כל השקיות קרועות, שאריות מזון וצחנה בדיוק כמו בתמונה .
פניתי לבעלי הצימר והם הסבירו לי שחתולים נוהגים להשחיט הכל. אחרי שעה של ניקיונות יצאנו לטייל.
התמונה שרפי צילם כאן , מאוד מזכיר לי טת שארעה לי.
ולכן לפי דעתי התמונה מייצגת חוסר טיפול בפסולת עוד באותו יום. דבר שיכול לגרור חיות שונות לטרף.
תחשבו על זה.
נשלח מהנייד שלי
ידידי היקר התמונה מנותחת מכון מאוד בתור אחד שגר באזור הצפון קרוב לירדן ולכינרת אני יכול להגיד לך שבמו עיני ראיתי לא מעט אנשים שמשאירים את האשפה שלהם בטח כשהם עוזבים קבל מספר דוגמאות 1 . גשר אריק קבוצה של דיגים שהעבירה שם את הלילה מקפלת ציוד ואוספת את הזבל כל הציוד נלקח לאוטו חוץ מהזבל שהושלך למדורה קטנה שמספר רגעים לאחר עזיבתם כבת והזבל נשאר בשטח לחסדיהם של בעלי החיים 2.שוב גשר אריק יום למחרת קבוצת צעירים יושבת על שפת הנחל אוכלים שותים ונהנים לפנות ערב הם עזבים את המקום שבשטח נשארים בקבוקים כוסות ועטיפות של חטיפים מקרים כאילו יש כל הזמן ובתקופות החגים העסק הזה גודל למימדי ענק בקיצור עדר של בבונים שכול מה שהם יודעים זה להרעיש ללכלך ולהפריע את מנוחתם של נופשים תמימים שכל מה שהם ביקשו זה להעביר חג בחיק הטבע ולהנות מהטבע והשקט הסורר בו
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]