(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
ברגע זה סיימתי לראות סרט שאני לא מבין איך לא ידעתי עליו איך שראיתי שהשחקן זה טום הנקס שאני אוהב אותו החלטתי לראות את הסרט הסרט הוא משנת 2000 והוא נקרא "גרין מייל" חובה פשוט חובה לראות את הסרט הזה אני לא מאמין שיהיה פה מישהו אחד אדיש כשהוא יראה את הסרט מתחילתו ועד סופו חובה!!!
|
-------------------------------
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
באמת בנצי איך לא ידעתה שיש סרט כזה  ,זה סרט שאני יכול לראות אותו 100000000 פעמים ולא נמאס
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
באמת בנצי איך לא ידעתה שיש סרט כזה  ,זה סרט שאני יכול לראות אותו 100000000 פעמים ולא נמאס מצתער על הבורות 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
באמת בנצי איך לא ידעתה שיש סרט כזה  ,זה סרט שאני יכול לראות אותו 100000000 פעמים ולא נמאס מצתער על הבורות  זה בסדר בנצי  אז כנראה אתה צריך לסגור פערים בנצי כנראה יש מחסור ב14 שנה של סרטים 
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
טום הנקס אחד השחקנים הטובים שיש, זכינו לראות איש מוכשר כמוהו.. סטיבן שפילברג וטום הנקס, עילת הקולנוע.. כמו למשל ״להציל את טוראי ראיין״ , והסידרה ״אחים לנשק״..
גרין מייל, מבוסס על הספר, כאשר כותב הספר עצמו השתגעה מטיב התסריט..
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
באמת אבל באמת שלא ראיתי סרט טוב כבר הרבה הרבה שנים רוב הסרטים שיש הם קיטשיים וכמעט ללא עלילה הסרט הזה זוכה אצלי לציון 11 מתוך 10 סרט עם עלילה שמושכת אותך לאורך כל הסרט ולא משאיר אותך משועמם אפילו לא דקה אחת בקיצור מי שבכל זאת לא ראה שישיג את הסרט הזה בכל דרך אפשרית
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
באמת בנצי איך לא ידעתה שיש סרט כזה  ,זה סרט שאני יכול לראות אותו 100000000 פעמים ולא נמאס מצטער על הבורות  אל תצטער... אני עד עכשיו לא ראיתי אותו ולא שמעתי עליו... עשיתם לי חשק גדול לראות אותו - השאלה איך אני מגיע לזה... 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
באמת בנצי איך לא ידעתה שיש סרט כזה  ,זה סרט שאני יכול לראות אותו 100000000 פעמים ולא נמאס מצטער על הבורות  אל תצטער... אני עד עכשיו לא ראיתי אותו ולא שמעתי עליו... עשיתם לי חשק גדול לראות אותו - השאלה איך אני מגיע לזה...  על אי מיול שמעת?
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
Cofe כותבים עם f אחת 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
באמת בנצי איך לא ידעתה שיש סרט כזה  ,זה סרט שאני יכול לראות אותו 100000000 פעמים ולא נמאס מצטער על הבורות  אל תצטער... אני עד עכשיו לא ראיתי אותו ולא שמעתי עליו... עשיתם לי חשק גדול לראות אותו - השאלה איך אני מגיע לזה...  על אי מיול שמעת? גם אם שמעתי אז שכחתי..  Cofe כותבים עם f אחת  יסביר המורה?! 
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
באמת בנצי איך לא ידעתה שיש סרט כזה  ,זה סרט שאני יכול לראות אותו 100000000 פעמים ולא נמאס מצטער על הבורות  אל תצטער... אני עד עכשיו לא ראיתי אותו ולא שמעתי עליו... עשיתם לי חשק גדול לראות אותו - השאלה איך אני מגיע לזה...  על אי מיול שמעת? גם אם שמעתי אז שכחתי..  Cofe כותבים עם f אחת  יסביר המורה?!  זה משפט מהסרט
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
זוכר שראינו אותו אני ואישתי, אהבנו מאוד אבל לא ברמה של "לעוף". קצת מרוח מדי לטעמי, אבל כל אחד והטעם שלו. יש כאלה בכלל אוהבים אגוזי 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
באמת בנצי איך לא ידעתה שיש סרט כזה  ,זה סרט שאני יכול לראות אותו 100000000 פעמים ולא נמאס מצטער על הבורות  אל תצטער... אני עד עכשיו לא ראיתי אותו ולא שמעתי עליו... עשיתם לי חשק גדול לראות אותו - השאלה איך אני מגיע לזה...  רפי ב-23 החודש ב-YES בערוץ 4 בשעה 4 בבוקר אני חושב שזה יוקרן
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|