הדו"ח: https://www.youtube.com/embed/PJDUVOvLY28 https://www.youtube.com/embed/xNZ1l9hNqBM טוב הייתי חייב אחרי מה שקרה לי ביום שלישי , איזה פיצוי .. יום שישי 4 בבוקר,יוצאים לבולוס מנהריה ביחד עם ערן (בעל הסירה) ים קצת גבוהה ,מוריד בורי חי ובנתיים עושה בולוס, פה ושם אדמונים סרגוסים ואיך אפשר בלי אבונפחא, בדרכנו חזרה לחוף עושה גרירה בעומק של 40 מטר עם בובה של רפלה, (אותה בובה של שבוע שעבר) הפעם עם מקל של טרול חזק. כעבור 5 דקות התחיל החוט לרוץ אני שורק לערן שיעצור , ואחרי מה שעברתי פעם שעברה כבר לא האמנתי שזה דג בטח שוב סלע, אבל הרגשתי באמת משיכה מגלל חוט חשבתי שקית/מדוזה ,אך לשמחתי זו פלמידה... שולף אותה לסירה ללא גנץ (לא רציתי לפצוע אותה) .לא יכול לתאר לכם את ההרגשה ואתם רואים בסרטון כמה התלהבות ושטויות דיברתי, השמחה הייתה בשמיים לנסות טרול ולהצליח זה מביא לי חשק להמשיך ולנסות להביא גדולים יותר וסוגים שונים,כמו שאמרתי אני רוצה לדעת את כל הסגנונות. הכי חשוב שיש לי דג לשולחן של המימונה והאישה מבסוטית... אני חושב שאם לא היה מצליח לי על ההתחלה כמו האינטיאס ועכשיו הפלמידה אולי הייתי מתייאש וחושב שזה בלתי אפשרי , כי זה תחביב נורא יקר וממכר זה נותן לי כוח להמשיך ולשאוף ליותר. חג שמח ובסד אצל כולם...
עריכה אחרונה: אפריל 19, 2014, 08:48:13 AM על ידי מישל
רק לא הבנתי, השוות את הפייט לשקית\ מדוזה.... לא ברור לי למה, לטונית יש פייט מהנה מאוד!! אולי בגל שנתפס מהצד, הקרסים מנעו ממנה לזוז יותר מדי.. טוב לדעת שהם נכנסו לאזור
לאחר כמה יציאות ללא תוצאות, על סף יאוש טוב לראות שמישהו מוציא דג באזור... בהצלחה בהמשך
עריכה אחרונה: אפריל 18, 2014, 21:22:15 PM על ידי liron89
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
מישל מברוק על הטונית הראשונה,ולא האחרונה. לא יודע מה היה לה שלא נתנה לך פייט,אבל זה אחד הדגים שיותר כיף לתפוס בגלל הפייט שהם נותנים. כשיהיו יותר אקשן איתם תנסה לתפוס אותם בז׳רזור ותראה מה זה פייט. בהצלחה בבאות
טוב אז מברוק למישל על הטונה הראשונה, כן ירבו הבעיה שלא היה לנו מלחמה גדולה אם הדג בגלל שהוא נתפס מהצד ,וכאשר הבאנו אותו לכיוון הסירה הרגשתי משהוא נמשך אבל בצורה מוזרה קצת. מישל שיחרר הרבה חוט שזה מצוין אז לקח זמן להביא את הדג אבל החוויה כמו שאתם רואים חיוך ענק על הפנים של מישל ממש שמח בשבילו היה כייף ושי פעם הבאה מקווה שגם אתה תתפוס העיקר שנהנים ויש דג יפה כנראה שמתחיל עונת הטונות אז בהצלחה לכולם ערן
תודה לכם עשיתם לי את השנה שאמרתם שזאת טונה כי זה היה בגדר חלום. כנראה זאת הסיבה שלא נתנה פייט . אבל למה לא נתפסה בפה? מזל שהיא נתפסה עם שתי הקרסים כי אחרת היא הייתה משתחררת , משכתי אותה הרבה. אני חייב להודות לערן על הסבלנות והלימוד למדתי הרבה ממך תודה. ושי ביטון בס'ד בקרוב אצלך.
עריכה אחרונה: אפריל 19, 2014, 08:57:35 AM על ידי מישל
תודה לכם עשיתם לי את השנה שאמרתם שזאת טונה כי זה היה בגדר חלום. כנראה זאת הסיבה שלא נתנה פייט . אבל למה לא נתפסה בפה? מזל שהיא נתפסה עם שתי הקרסים כי אחרת היא הייתה משתחררת , משכתי אותה הרבה. אני חייב להודות לערן על הסבלנות והלימוד למדתי הרבה ממך תודה. ושי ביטון בס'ד בקרוב אצלך.
מה שקרה זה שהיא תקפה, ופספסה את הדמוי, ומיד לאחר התקיפה היא ״שברה״ לצד ואז נתפסה מהצד.. הם תוקפים כמו חטיפה במהירותתת..
טוניות נותנות אחלה לייט
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
דוח מהנה ומעניין מישל - וגם מלא שמחה... ברכות על הראשונה בטרולינג...
אם חשבת שאולי סלע אז לא קראת את כל התגובות שלי בדוח הקודם.... כתבתי לך אז שתלוי מה העומק.... בכל דמוי נורמלי רשום על האריזה את עומק הצלילה שלו - חשוב לך תמיד לדעת... כמעט בכל סירה ובוודאי בזו של ערן יש פישפיינדר או מד עומק... אם הייתם בעומק 40מ' אז היה ברור שאין אפשרות לתפוס סלע....
נראה שנכנס לך החשק והעיקר שאתה נהנה... ערן הוא אכן נהדר - היו לו ולי כמה יציאות משותפות כולל בסירה שלו...