פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   משחק מספר 1 |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: משחק מספר 1 (נקרא 7658 פעמים) |
הדפסה |
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
תרשמו את התאריך 2014\04\16 משחק מספר 1 מכבי תל אביב נגד ארמני מילאנו{איטליה} משחק הצלבה 1 מתוך הטוב מ5 אז חשבתי שראיתי הכל כבר בכדורסל אבל 2 דקות לסיום מכבי בפיגור 12 חוזרת מהקבר משווה את התוצאה וכופה הארכה שבסיומה מנצחת את האיטלקים 101-98 באיטליה זה אומנם המשחק הראשון מתוך 5 {המשחק ה-2 יערך ביום שישי גם הוא באיטליה} אבל בזכות רוח המועדון והאופי של השחקנים {למען האמת מכבי השנה לא קבוצה חזקה יחסית לשנים עברו והאיטלקים היו טובים יותר לאורך כל שלבי המשחק} הושג הניצחון שיכנס לפחות אצלי לזיכרון מי שרוצה להצליח לעולם לא מוותר והמוותרים לעולם לא ינצחו כל הכבוד ויאלללללללללללה מכבי נתראה בפיינל פור http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4510531,00.htmlhttp://www.sport5.co.il/
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 16, 2014, 23:42:46 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה גדול ,אבא שלי ברח בתחילת הרבע הרביעי קראתי לו שמכבי צימצמו ל 5 והוא היה מרותק עד לשריקת הסיום של הארכה. בגלל משחקים כאלה אני אוהב ספורט נקווה שבשישי עוד יהיו בהלם האיטלקים ומכבי תצליח לגנוב גם את המשחק השני. 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
היה משחק מייאש שלא הצלחתי מסיבות טכניות לראות את הרבע האחרון שלו, ובעצם פספסתי את כולו עקב כך 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ראיתי את המשחק וכפי שציין נחמיאס - היה משחק מייאש.... אכן הסיום היה מדהים - לא בגלל מכבי אלא כי האיטלקים עשו ים של שטויות... שוקי, כתבת- אבל בזכות רוח המועדון והאופי של השחקנים... הושג הניצחון
לצערי לא מרגיש כך... לתחושתי זה ממש לא קיים בעונה הזו ובשנתיים האחרונות... בזמנו ומשך שנים לא ויתרתי על אף משחק והייתי מרותק למסך, קופץ ומתרגש... בשנתיים-שלוש האחרונות ובמיוחד בעונה האחרונה מוותר בקלות על צפייה ומדוע?! כי אין כבר את הרוח של מכבי, אין אופי לשחקנים ובעיקר - אין אופי למאמן!!!! לדעתי בלאט הוא מאמן בינוני מינוס שהיתה לו תקופה עם מזל בנבחרת רוסיה... הוא מאמן אשר כשל מידי שנה בבחירת השחקנים... כושל שוב ושוב בבחירת השחקנים שמשחקים ובחילופים- אלו שמתבצעים ולא מתבצעים... בדיוק כמו צביקה שרף לדורותיו - אין שיטת משחק מוצלחת ואין תרגילים יפים בהתקפה.... כמו שרף הוא "נחשב" - אך שניהם היו מאמנים בינוניים וחסרי מעוף.... במשחקים שאני צופה אני לרוב מתוסכל מבלאט... יכול לתת רשימה ארוכה מפה ועד הודעה חדשה שתצביע עד כמה הוא גרוע....
|
|
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
ראיתי את המשחק וכפי שציין נחמיאס - היה משחק מייאש.... אכן הסיום היה מדהים - לא בגלל מכבי אלא כי האיטלקים עשו ים של שטויות... שוקי, כתבת- אבל בזכות רוח המועדון והאופי של השחקנים... הושג הניצחון
לצערי לא מרגיש כך... לתחושתי זה ממש לא קיים בעונה הזו ובשנתיים האחרונות... בזמנו ומשך שנים לא ויתרתי על אף משחק והייתי מרותק למסך, קופץ ומתרגש... בשנתיים-שלוש האחרונות ובמיוחד בעונה האחרונה מוותר בקלות על צפייה ומדוע?! כי אין כבר את הרוח של מכבי, אין אופי לשחקנים ובעיקר - אין אופי למאמן!!!! לדעתי בלאט הוא מאמן בינוני מינוס שהיתה לו תקופה עם מזל בנבחרת רוסיה... הוא מאמן אשר כשל מידי שנה בבחירת השחקנים... כושל שוב ושוב בבחירת השחקנים שמשחקים ובחילופים- אלו שמתבצעים ולא מתבצעים... בדיוק כמו צביקה שרף לדורותיו - אין שיטת משחק מוצלחת ואין תרגילים יפים בהתקפה.... כמו שרף הוא "נחשב" - אך שניהם היו מאמנים בינוניים וחסרי מעוף.... במשחקים שאני צופה אני לרוב מתוסכל מבלאט... יכול לתת רשימה ארוכה מפה ועד הודעה חדשה שתצביע עד כמה הוא גרוע.... אני חושב אחרת רפי ומכבד את דעתך אני חושב שבמכבי יש משהו מיוחד שאין לאף קבוצה באירופה אני לא מדבר על הקהל או המסורת רבת השנים אלא על משהו מיסיטי וקסום שמגן ושומר עליה גם בזמנים קשים לגבי דיוויד בלאט לדעתי הוא אחד מ3 המאמנים הטובים באירופה ואם הוא הביא את מכבי לאן שהיא עכשיו עם בחירת שחקנים זרים שהיא לא משהו אז זה רק מחזק את הטיעון שלי שהוא מאמן גדול אל תשכח שמי שעשה את מכבי כקבוצה גדולה בזמן שאראס פרקר ושותפיהם אלו השחקנים ולא המאמן לא היו ולא יהיו אוסף כזה של שחקנים במכבי עוד הרבה שנים
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
היה גדול ,אבא שלי ברח בתחילת הרבע הרביעי קראתי לו שמכבי צימצמו ל 5 והוא היה מרותק עד לשריקת הסיום של הארכה. בגלל משחקים כאלה אני אוהב ספורט נקווה שבשישי עוד יהיו בהלם האיטלקים ומכבי תצליח לגנוב גם את המשחק השני.  הלחץ על האיטלקים אני לא מאמין שהתצוגה שלהם ברביאונד ומשלשות תחזור במיוחד כשהם משחקים פעמיים מול מכבי נעשו התאמות בנושא מאמין שדיוייד הכין את השחקנים והוריד אותם לקרקע הימור שלי יהיה צמוד עד הסוף , ניצחון ב4 נקודות למכבי 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 18, 2014, 12:04:17 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
לצערי לא מרגיש כך... לתחושתי זה ממש לא קיים בעונה הזו ובשנתיים האחרונות... בזמנו ומשך שנים לא ויתרתי על אף משחק והייתי מרותק למסך, קופץ ומתרגש... בשנתיים-שלוש האחרונות ובמיוחד בעונה האחרונה מוותר בקלות על צפייה ומדוע?! כי אין כבר את הרוח של מכבי, אין אופי לשחקנים ובעיקר - אין אופי למאמן!!!! לדעתי בלאט הוא מאמן בינוני מינוס שהיתה לו תקופה עם מזל בנבחרת רוסיה... הוא מאמן אשר כשל מידי שנה בבחירת השחקנים... כושל שוב ושוב בבחירת השחקנים שמשחקים ובחילופים- אלו שמתבצעים ולא מתבצעים... בדיוק כמו צביקה שרף לדורותיו - אין שיטת משחק מוצלחת ואין תרגילים יפים בהתקפה.... כמו שרף הוא "נחשב" - אך שניהם היו מאמנים בינוניים וחסרי מעוף.... במשחקים שאני צופה אני לרוב מתוסכל מבלאט... יכול לתת רשימה ארוכה מפה ועד הודעה חדשה שתצביע עד כמה הוא גרוע.... ממש לקחת לי את המילים מהפה
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
לצערי לא מרגיש כך... לתחושתי זה ממש לא קיים בעונה הזו ובשנתיים האחרונות... בזמנו ומשך שנים לא ויתרתי על אף משחק והייתי מרותק למסך, קופץ ומתרגש... בשנתיים-שלוש האחרונות ובמיוחד בעונה האחרונה מוותר בקלות על צפייה ומדוע?! כי אין כבר את הרוח של מכבי, אין אופי לשחקנים ובעיקר - אין אופי למאמן!!!! לדעתי בלאט הוא מאמן בינוני מינוס שהיתה לו תקופה עם מזל בנבחרת רוסיה... הוא מאמן אשר כשל מידי שנה בבחירת השחקנים... כושל שוב ושוב בבחירת השחקנים שמשחקים ובחילופים- אלו שמתבצעים ולא מתבצעים... בדיוק כמו צביקה שרף לדורותיו - אין שיטת משחק מוצלחת ואין תרגילים יפים בהתקפה.... כמו שרף הוא "נחשב" - אך שניהם היו מאמנים בינוניים וחסרי מעוף.... במשחקים שאני צופה אני לרוב מתוסכל מבלאט... יכול לתת רשימה ארוכה מפה ועד הודעה חדשה שתצביע עד כמה הוא גרוע.... ממש לקחת לי את המילים מהפה אם יש מישהו שמדביק ומחבר את הקבוצה ומצליח לעשות איתה דברים מדהימים בעונה לא גדולה זה המאמן ורק הוא לא אף אחד אחר גם לא הקהל מאמן גדול בלאט ואני אוהב אותו
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שגיאה מס' 1 שוקי - בשביל מה לפתוח עם זיזיץ שלא מסוגל לשמור את הסנטר שלהם וגם לא לקלוע מעליו?! זה נראה פתטי וממש לתת להם פור ומומנטום?! בלאט פשוט גרוע...
שגיאה מס' 2 - עד היום הוא לא לימד את סופו לא להיצמד ביציאה החוצה ולעמוד עוד צעד אחורה?! הקטע של סופו שיוצא לגארד צמוד צמוד יוצר חורי ענק- ממש זוועה..
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 18, 2014, 21:01:08 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שגיאה מס' 1 שוקי - בשביל מה לפתוח עם זיזיץ שלא מסוגל לשמור את הסנטר שלהם וגם לא לקלוע מעליו?! זה נראה פתטי וממש לתת להם פור ומומנטום?! בלאט פשוט גרוע...
שגיאה מס' 2 - עד היום הוא לא לימד את סופו לא להיצמד ביציאה החוצה ולעמוד עוד צעד אחורה?! הקטע של סופו שיוצא לגארד צמוד צמוד יוצר חורי ענק- ממש זוועה..
טיוס משחק היטב - הוא מחליף את סופו שספק אם הספיק להתאושש.... סופו נכנס ולא פוגע ושוב נפגע - טיוס מאבד בטחון.. זה מאמן דמיקולו - פשוט אדיוט!!!....  7נ שגיאות ב-5 דקות, בלאט גמר את המשחק והפעם מכבי לא יחזרו - ייגמר בפער דו ספרתי... בלאט פשוט קטסטרופלי...
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 18, 2014, 21:07:55 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
טיוס משחק היטב - הוא מחליף את סופו שספק אם הספיק להתאושש.... סופו נכנס ולא פוגע ושוב נפגע - טיוס מאבד בטחון.. זה מאמן דמיקולו - פשוט אדיוט!!!....  7נ שגיאות ב-5 דקות, בלאט גמר את המשחק והפעם מכבי לא יחזרו - ייגמר בפער דו ספרתי... בלאט פשוט קטסטרופלי... אגב, שים לב שאין למכבי אף תרגיל בהתקפה, אין שיטת משחק ואין יד מכוונת... נראה שהכל מקרי.... אין פיק אנד רול, אין תרגיל לפנות את בלו או פניני לשלשה, שום דבר... 
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
כרגיל סומכים על המזל 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
טיוס משחק היטב - הוא מחליף את סופו שספק אם הספיק להתאושש.... סופו נכנס ולא פוגע ושוב נפגע - טיוס מאבד בטחון.. זה מאמן דמיקולו - פשוט אדיוט!!!....  7נ שגיאות ב-5 דקות, בלאט גמר את המשחק והפעם מכבי לא יחזרו - ייגמר בפער דו ספרתי... בלאט פשוט קטסטרופלי... אגב, שים לב שאין למכבי אף תרגיל בהתקפה, אין שיטת משחק ואין יד מכוונת... נראה שהכל מקרי.... אין פיק אנד רול, אין תרגיל לפנות את בלו או פניני לשלשה, שום דבר...  ולסיכום המחצית שוקי, ההבדל בין מאמן גרוע למאמן נורמלי - הוא זה שבין קהוצה שיש לה שיטת משחק לכזו שאין לה שיטת משחק... ראית ב-5 הדקות האחרונות כמה זריקות חופשיות ל-3 היו למילאנו?! כמה וכמה... גם ל-2 בצבע היו.. כמה זריקות חופשיות היו לשחקני מכבי בכל המחצית?! אף אחת... זה ההבדל בין קבוצה שיש לה הגנה מאורגנת לכזו שאין לה - זה ההבדל בין זו שיש לה שיטת משחק בהתקפה לזו שאין לה, זה מסביר בדיוק מה הוא מאמן גרוע...  כרגיל סומכים על המזל  בדיוק, כשאין שיטה זה מה שנשאר... לצערי, אין משחק אחד שאפשר להנות ממנו....
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לסיכום שוקי... איפה הדרייב הגדול - המתפרצות?! איך זה שאצל פיני גרשון בשתי קדנציות ושני הרכבים שונים - מכבי טסה למתפרצות, אתמול לא היתה אפילו מתפרצת אחת ראויה... גם כשזה מתחיל כמתפרצת השחקנים עוצרים - ומדוע?! כי הם מתנהלים לפי הנחיות המאמן... אגב שוקי, אם תרצה אתן לך כאן רשימה ענקית של מחדלי בלאט ובכל כיוון אפשרי... החל מבחירת שחקנים והמשך באי זיהוי פוטנציאל של שחקנים קיימים... המשך בחילופים שנעשים (שמעת אתמול את גרשון על החלפת בלו במשחק הראשון?!) ושלא נעשים, המשך בשיטת משחק ובעצם בחוסר שיטת משחק - מה שנראה כמו סירוס השחקנים... ובכלל, מכבי משחקת "שופעת אנרגיות והתלהבות" - בדיוק כמו שנראה בלאט בחדר ההלבשה אחרי המשחק הראשון  אנמית ומשעממת...
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|