|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 3/4/2014 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 2.3 | תולעים - | לברק-חלק | 1 | 0.9 |
הדו"ח:יום רבעי מדי שבוע הים קורא ואני כהרגלי מגיע גיסי מצטרף כמדי יום רבעי והפעם הלברקים בראש סדר עדיפויות מצרכים: תולעים והרבה קרסים מידות 2/4/6 כל חכה כל רולר משקולת קטנת משקל והרבה סבלנות אופן ההכנה: לוקחים 6 תולעים תופרים אותם אחד אחד עד שמגעים למצב של תולעת שאורכה 50 ס"מ זורקים קרוב קרוב לבור ומחכים בסבלנות לאחר כמה שעות הלברק מוכן לאורך כל העונה הזו הלברקים שיצאו היו קטנים מדי כך שהם חזרו לים הפעם הלברק לא היה לו סיכוי לחזור לים הלברק שקל קרוב ל 900 גרם בדרך כלל פחות מקילו לא לוקח הלל
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 08, 2014, 23:32:24 PM על ידי הלל-ירושלים
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברכות הלל....  הרבה זמן אתה מצפה ללברק בגודל ראוי - בשעה טובה הגיע... קצת כדי להבין עד הסוף את הפשטות  *איזה משקל העופרת "קטנת המשקל"?? *את 6 התולעים אתה תופר על אותה קרס?1
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
סחטין על הלברק  בעבודה עם פיתיון תולעים צורת הקרס תישתנה ביחס לשער הפיתיונות
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
איזה כיף לראות דוח שלך הלל! אכן לא מובן עניין התפירה של התולעים, למה התכוונת בדיוק "תולעת שאורכה 50 ס"מ"? 
|
|
|
|
|
|
|
איזה כיף לראות דוח שלך הלל! אכן לא מובן עניין התפירה של התולעים, למה התכוונת בדיוק "תולעת שאורכה 50 ס"מ"?  מצטרף לשאלה של נחמיאס...
|
|
|
|
|
|
|
לוקחים תולעים אחד אחרי השני ותופרים אותם עם מחט תפירה עד שאתה מגיעה לאורך של 50 ס"מ של תולעים אחד על השני על החוט
העופרת הקטנה זה עופרת של 40 גרם כמה שיותר קטן כך יותר טוב המטרה זה לזרוק קרוב מאוד וגם שהמשקולת תזוז בתוך הבור
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
לוקחים תולעים אחד אחרי השני ותופרים אותם עם מחט תפירה עד שאתה מגיעה לאורך של 50 ס"מ של תולעים אחד על השני על החוט
העופרת הקטנה זה עופרת של 40 גרם כמה שיותר קטן כך יותר טוב המטרה זה לזרוק קרוב מאוד וגם שהמשקולת תזוז בתוך הבור
וואלה  זה דבר חדש ומעניין! האם המטרה כדי שהפיתיון יבלוט יותר ויפתה יותר את הטורף? שיחשוב שזו תולעת גדולה? האם הקרס מקובעת כרגיל בתחתית החוט והתולעת האחרונה מתלבשת עליה?
|
|
|
|
|
|
|
נחמיאס המטרה זה למשוך את הלברק בדרך כלל הלברק לא עומד בפיתוי וזה לא משנה בגודל שלהם בחו"ל אני דג עם תולעים ארוכים ללברקים או תולעים הרבה יותר נראים ועם יותר ריח
לגבי הריג זה הריג הכי פשוט משקות חרוז וסביבל ולצד השני של הסביבל תלאי של 60 ס"מ עם קרס מקובעת בקצה כל התולעים הם על החוט והאחרונה היא על הצוואר הקרס בלבד ולא עם טיזר כשלהוא המטרה זה בנגיעה הראשונה הלברק אוכל את התולעת עם הקרס הבעיה הגדולה בשיטה הזו זה שהלברקים הקטנים בולעים את הקרס לגמרי כך שאני משתדל לא לעבוד כך כשאני יודע שיש בסביבה לברקים קטנים בכמויות שנוגסים בכל דבר
|
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
דייג זה דבר פשוט אבל אתה עושה ממנו אומנות  חשיבה יפה מאוד בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
יופי של הרגלים אחי  שתסריח מדגים 
|
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
כשהדגים שם והם גם נתפסים, זה הופך להיות פשוט...  הפרטים החסרים בממשק זה טכני?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
וכמו תמיד הלל למדתי עוד משהו מהדוח שלך  שאפו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
61
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
סחתין על התפיסה  מנסה להבין למה דווקא תולעת באורך 50 ס"מ ...מה בעיה ב 10 ס"מ בכלל לא טבעי שתולעת תגיע לאורך כזה ...מה היתרון כאן ? בהצלחה בבאות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד למרות שניסיתי לבנות את הריג בראש אך לא הצלחתי...ולמה אתה מתכוון לבור? זה דיג מריף מחוף חולי?
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מתי שיודעים ומתי שמבינים הכול נהיה יותר פשוט אז צריך ליקרוא ולהבין ואז לנסות פשוט  אחלה של גישה ואחלה של דג 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|