בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  התקבלתי לקורס אישי מזורז באולטרה ופליי
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: התקבלתי לקורס אישי מזורז באולטרה ופליי  (נקרא 1148 פעמים) הדפסה
בני
חבר פורום
**

מנותק מנותק

טוב ידידי,

בהמשך לבקשתי לסיוע בז'ירז'ור בירדן ובכינרת, התמזל מזלי והיום באותה שעה ובאותו מקום פגשתי את אותו "דני" , ו"גנבתי " אותו לשיחה קצרה בנושא דייג.

בסוף השיחה ולא לפני שלגם 3 וודקות ,אישר לי כי עד סוף חג הפסח הוא נמצא בסביבה לרגל שיקום והחלמה מבעיות רפואיות שאותן לא פרט, אך לדבריו הוא בא בשביל המדיטציה והנשמה , כל יום בבוקר לנקודה הזו , או בסמוך לה והסכים ללמד אותי רק במידה ואהיה כבר נוכח במקום .

אם לא אהיה - אמר, הלכה האופציה וחזר והדגיש שהוא יקה ושלא יהסס להפעילה אם אפשל, כי הוא לא ימתין לי.  

אין ספק שהבחור מקצוען בינל' בתחום. גם הציוד שברשותו יפני למהדרין ווחכת האולטרה שלו היא חכת כאסטינג 0,5-5 גר' ששוקלת כמו עיפרון והרולר הוא רולר שוכב בית-כסטינג , בפרופיל נמוך  עם חוט בד  0,8

אבל.... עם הציוד הזה הוא הצליח לזרוק דמויים בין השיחים, בדיקנות בלתי תאומן והוציא משם דגים יפים יפים.

שוב, פעם ראשונה שאני רואה זאת , אך כחלק מהטקטיקה הבחור נכנס למיים עם 2 חכות. פליי ואולטרה , כשהוא מחליף בין שתיהן, כל הזמן.

למותניו היתה רשת הרמה ורשת תליה שקרקעיתה היתה שקועה במים  . ברשת התליה נאספו הדגים הגדולים. את הקטנים שיחרר מיד עם תפיסתם ואילו את הגדולים....שיחרר בתום הדיג .

לדבריו כבר כמה שנים שנאלץ להיתנזר מעינייני דייג בכלל ופורומים בפרט, עקב ארועים אישיים ורפואיים עליהם לא הרחיב הדיבור ואילו עתה הוא מקווה שהוא נמצא בסוף תקופת ההחלמה  ומקווה לחזור לים בקרוב, כי לדבריו רק שם הוא מאושר.

איננו חבר בפורום אם כי מכיר את גאיצוק  ורפי מדייג משותף בים וחברים משותפים . לדבריו הוא מתחבר רק עם "דייגי נשמה" כמו רפי או גאיצוק ולכן אינו מוצא טעם בחברות בפורומים ישראלים  מלבד "הפורום הרוסי" מה?  (לא ידעתי שקיים כזה). לטעמו גאיצו'ק תותח גם במים מלוחים ולא רק במתוקים  ואת רפי  ובתחום הג'גינג במיוחד אי אפשר לנצח . הוא אישית אינו אוהב ג'יגינג .

לדבריו הוא לא בנוי להיות מורה בפלנגות ולכן הסכים שאני אתלווה אליו ב"בודדת" ואלמד ממנו.  

מסר לנ"לים ד"ש אך ציין שלא בטוח שהם עוד בכלל זוכרים אותו.

שאל על זיו אם הוא חבר - לא ידעתי להשיב .

מבטיח שאת החוויות מהשעורים אחלוק איתכם עוד השבוע .
 IP: [ מחובר ]
צח ברק

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: התקבלתי לקורס אישי מזורז באולטרה ופליי
« הגיב #1 ב- : אפריל 05, 2014, 18:10:03 PM »
בני התמדת והרווחת!
מקווה שבקרוב נתחיל לראות תוצאות:)
בהצלחה!
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #2 ב- : אפריל 06, 2014, 15:36:36 PM »
זכית.
אני לא רוצה להרחיב לגבי דני מתוך כבוד לפרטיותו אבל הוא בהחלט חסר לי בנוף. הפורומי ובים 

רק שתדע שהוא אחד הבודדים שאני מכיר שהולך לטרגט לוקוסים ואינטיאסים בז'ירז'ור עם ציוד אולטרה וגם חוזר עם דגים!
מקצוען אמיתי ועם המון ניסיון.
תמסור לו ד"ש חם כשתיפגש איתו שוב 
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
בני
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : אפריל 06, 2014, 22:41:29 PM »
הי גאיצ'וק,

מחר בבוקר אראה אותו ואמסור לו הודעתך.

השעור היום היה מתיש והתרכז בפליי פישינג.

לדבריו דייג בפליי זה שילוב של אומנות ונשמה ובלי שני אלה לא אצליח.

לצערי, נוכחתי שאינני קולט את מירב האינפורמציה, : זבובים, זרם, הטלה, חוטים, כווני זריקה, התמקמות , הנעת הזבוב , החלפת זבובים אם כי כשמסתכלים עליו בפעולה לא נתפס כמה מחשבה מושקעת בכל הטלה .

לפיכך... ירדנו מהפליי כי לדעתו זה לא דייג אופייני לארץ ובארץ עדיף דייג קונבנציונאלי אם כי הוא דג בפליי במיוחד בים .

עברנו לספיננינג.

הבחור מתפעל חכה לא מוכרת מתוצרת ufm באורך 7''  לה משודך רולר סטלה 1000.

לא הסכים לתת לי לתפעל החכה בידי אם כי הסכים להסביר כל דבר.

אתמול היה עם חכת כאסטינג ולדבריו בא היום עם חכת ספינינג רק בגללי . הסביר לי שכדי לדוג בחכת קאסטינג יש ללמוד ולתרגל היטב את הטלת הדמוי אחרת יהיה לי קן ציפורים ברולר והוא לא מתכוון ללמד אותי זריקה בקאסטינג אלא לשפר ביצועי בספינינג.

לא הבנתי וזה נשמע לי כתרוץ להתחמקות , אבל מילא.

עמדנו במרחק של כ 20 מ' אחד מהשני על פי בקשתו.

דגנו במשך שעה . הוא הוציא כ25 דגים יפים ואני  אחד קטן.

אחרי הדייג ישבנו והוא ניתח לי את צורת עבודתי, והסביר לי את הטעויות שלי.  מקווה שמחר אשתפר ואצליח להוציא. אין ספק שההערות שלו הן הערות בונות .

אין ספק שהוא הכי מקצוען שראיתי עד היום. כל התנועות שלו בדייג הן בצורה גלית, מתמשכת, אין תנועות חדות ואין תנועות אימפולסיביות. הכל נראה חלק וזורם כאילו הדגים נדבקים אליו.

רואים שקשה לו לעמוד על האבנים ולדוג ונראה ששווי המשקל שלו לא טוב  בלשון המעטה , אך אני מניח שזה כתוצאה מטיפולים רפואיים כפי שהצלחתי להבין מקטעי המילים , אך ועושה רושם שהוא נחוש להשתקם רפואית והוא בדרך הנכונה, אם כי הוא לא מרבה באינפורמציות.  

החכה בה השתמש יפה בטרוף, קלה מאוד ולדבריו האקשן שלה "רגולאר". לא פאסט ולא אקסטרא פאסט.

לא להאמין איך הוא מלהטט עם הציוד שלו ומה שמטריף זה שבסוף... הוא מחזיר את הדגים למים.

אמר שגאיצוק ורפי הם "מאסטר שפים" ואילו הוא רק סטג'ר אצלהם.

מחר אמסור לו ד"ש . וודאי יתפלא שזוכרים אותו למרות שאינו מוכן לדבר על העבר .

רצונו של אדם - כבודו , אך לדעתי כמו שגאי'צוק אמר - הוא מה זה מקצוען, חבל"ז.

ומה זה לעזאזל "קוקו נסט"

עבד עלי או שיש דבר כזה ?

אני מחכה לשעור השני.

איציק.ש

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : אפריל 06, 2014, 22:57:02 PM »
תמשיך לכתוב ולספר. כשם שהוא שולט בדייג כך אתה בכתיבה. הוא לא עבד עליך ולא התחמק. :-)

תודה על הפירוט

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הים של כולם

« הגיב #5 ב- : אפריל 06, 2014, 23:58:58 PM »
הי גאיצ'וק,

מחר בבוקר אראה אותו ואמסור לו הודעתך.

השעור היום היה מתיש והתרכז בפליי פישינג.

לדבריו דייג בפליי זה שילוב של אומנות ונשמה ובלי שני אלה לא אצליח.

לצערי, נוכחתי שאינני קולט את מירב האינפורמציה, : זבובים, זרם, הטלה, חוטים, כווני זריקה, התמקמות , הנעת הזבוב , החלפת זבובים אם כי כשמסתכלים עליו בפעולה לא נתפס כמה מחשבה מושקעת בכל הטלה .

לפיכך... ירדנו מהפליי כי לדעתו זה לא דייג אופייני לארץ ובארץ עדיף דייג קונבנציונאלי אם כי הוא דג בפליי במיוחד בים .

עברנו לספיננינג.

הבחור מתפעל חכה לא מוכרת מתוצרת ufm באורך 7''  לה משודך רולר סטלה 1000.

לא הסכים לתת לי לתפעל החכה בידי אם כי הסכים להסביר כל דבר.

אתמול היה עם חכת כאסטינג ולדבריו בא היום עם חכת ספינינג רק בגללי . הסביר לי שכדי לדוג בחכת קאסטינג יש ללמוד ולתרגל היטב את הטלת הדמוי אחרת יהיה לי קן ציפורים ברולר והוא לא מתכוון ללמד אותי זריקה בקאסטינג אלא לשפר ביצועי בספינינג.

לא הבנתי וזה נשמע לי כתרוץ להתחמקות , אבל מילא.

עמדנו במרחק של כ 20 מ' אחד מהשני על פי בקשתו.

דגנו במשך שעה . הוא הוציא כ25 דגים יפים ואני  אחד קטן.

אחרי הדייג ישבנו והוא ניתח לי את צורת עבודתי, והסביר לי את הטעויות שלי.  מקווה שמחר אשתפר ואצליח להוציא. אין ספק שההערות שלו הן הערות בונות .

אין ספק שהוא הכי מקצוען שראיתי עד היום. כל התנועות שלו בדייג הן בצורה גלית, מתמשכת, אין תנועות חדות ואין תנועות אימפולסיביות. הכל נראה חלק וזורם כאילו הדגים נדבקים אליו.

רואים שקשה לו לעמוד על האבנים ולדוג ונראה ששווי המשקל שלו לא טוב  בלשון המעטה , אך אני מניח שזה כתוצאה מטיפולים רפואיים כפי שהצלחתי להבין מקטעי המילים , אך ועושה רושם שהוא נחוש להשתקם רפואית והוא בדרך הנכונה, אם כי הוא לא מרבה באינפורמציות.  

החכה בה השתמש יפה בטרוף, קלה מאוד ולדבריו האקשן שלה "רגולאר". לא פאסט ולא אקסטרא פאסט.

לא להאמין איך הוא מלהטט עם הציוד שלו ומה שמטריף זה שבסוף... הוא מחזיר את הדגים למים.

אמר שגאיצוק ורפי הם "מאסטר שפים" ואילו הוא רק סטג'ר אצלהם.

מחר אמסור לו ד"ש . וודאי יתפלא שזוכרים אותו למרות שאינו מוכן לדבר על העבר .

רצונו של אדם - כבודו , אך לדעתי כמו שגאי'צוק אמר - הוא מה זה מקצוען, חבל"ז.

ומה זה לעזאזל "קוקו נסט"

עבד עלי או שיש דבר כזה ?

אני מחכה לשעור השני.
קוקו נסט = קן הקוקיה. דהיינו פלונטר עצבני

Sent from my iPhone using Tapatalk
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!