| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 30/3/2014 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 5 | דמוי דג גדול - SLD 145 | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 2 | 2 |
הדו"ח:
וואלה התגעגעתי !
הרבה זמן שלא יצא לי להעלות דוח פשוט מפאת קוצר הזמן ...
לאחרונה שעון החורף ממש מקשה עם השכמות בשעות משוגעות ואחרי לילות קצרים של תינוק מיילל בבית אני יוצא לזריחה לים .
בזמן האחרון חוויתי 2 בריחות שאחת מהן הייתה ממש קשה , זריחה בשבוע שעבר לקראת אור ראשון מכה חזקה על הדמוי וריצה פראית של כ 20 מטר אני ממש מחזיק את המקל שלא יעוף לי מהיד ופתאום דממה שיטטטט אין דג . מגלגל את את הדמוי בחזרה ואני בהלם - הדג הצליח לפתוח לי את הטבעת של המשולשת האמצעית זה עוד לא קרה לי
לדעתי מדובר בגומבר גדול מוערך מעל 2 קילו . זה מה יש ממשיך לדוג ואין כלום ...יום רביעי יציאה נוספת בזריחה תקיפה של ברקודה שמרגישה ממש גדולה מביא אותה כבר חצי דרך ואז היא מתנערת ובורחת שיטטטט שוב ...
לא מוותר לעצמי ויוצא פעם נוספת לים לזריחה שביום שאחרי שוב דיג של חושך לא יוצא כלום ואז ממש בזריחה מקבל תקיפה יפה כאשר הדמוי רחוק ממני והדג נלחם יפה כל הדרך ממש לא רוצה לצאת מהמים ,ניסיון ראשון עם הרשת והוא שוב בורח החוצה ובנסיון השני הוא כבר שלי ... ברקודה יפה של 900 גרם
משחרר את הדג מהר וזורק שוב שוב תקיפה והפעם הדג ממש רץ אלי מגלגל במהירות את החוט ואז 10 מטר ממני הדג עולה לקפיצה אקרובטית כמו מרלין
מצמצם חוט והפעם במכה הראשונה הוא ברשת 
מבסוט על הזוגיה היפה ומחליט שזהו להיום . מקפל הביתה בכיף

בבית שקילה וניקוי , שתי נקבות 900 גרם ו קילו מאה השניה .
בערב אבא מקבל דג אחד חצי מפולט וחצי לחריימה בשבילו ולמחרת חמותי חומדת את הדג השני ...
נשארתי עם פריזר ריק

יאאלה בשביל זה יש פעם הבאה
נתראה בשמחות
ציוד - מקל טנריו SWAT 8.8 טווח 8-40
רולר - שימנו אולטגרה 3000
חוט - סאן ליין סופר PE 15 ליברה
שוק לידר - סאן ליין הדגם הסגול 20 ליברה
סיכה - DECOY W
דמוי SLD 145 לבן