הי שי,
קודם כל תודה על ההזמנה.
אומנם בשבת זו לא אוכל עקב התחייבויות קודמות אך אשמח להצטרף בעתיד.
אני גר בכרכום. ישוב קהילתי צמוד לכינרת.
בזמנו התגוררתי באזור תא ושם אף יצא לי להכיר את גאיצ'וק וגם לשמוע על "מעלליו" בדיג של רפי.
יש לי גם חברים מהצפון שמכירים את שניהם ומהם קיבלתי עליהם אינפורמציה סופר חיובית על מקצועיותם בדייג. ועל רפי שהוציא את ידידי מברוך משפטי עם רשות שמורות הטבע.
אני מקווה שאינני מבלבל את היוצרות .
בקיצור, גם הדייג שפגשתי בכינרת שהיה יחד עם הג'נטלמן האנגלי , דיבר על יכולתיו של רפי כדייג במונחים סופרלטיבים ואף ציין כי בזמנו נתן לו במתנה חכת G Loomis לג'יגינג. ??
לא יודע אם זה נכון אך זה מה שהוא אמר . שמו דני ועל פי כמות הדגים וקצב הוצאתם - הוא נראה לי מה זה מקצוען סופר חבל"ז.
זאת למרות שאמר שהוא לא מומחה בדיג בכינרת וכל נסיונו הוא בים התיכון בצפון הארץ.
ניסיתי ליצור עימו קשר כי אני מבקש ללמוד ממנו את רזי הפליי פישינג , סגנון דייג שבמפגש הראשון ראיתי שהוא שולט בו , אך הוא טרם השיב לי .
כנראה שלוקח לו זמן כי גם במפגש הראשון קשה היה להוציא ממנו שלושה משפטים.
"סגור" ו"נעול" הדייג הזה ואולי רפי או גאיצ'וק יודעים מיהו ומדוע.
מכל מקום אני אשמח אם יצור קשר כי הציוד שלו היה ליגה לאומית, תפעול הציוד היה מיקצועי לחלוטין , המעברים מאולטרה לפליי היו מהירים - בתוך המיים וכל זריקה של "זבוב" או אולטרה העלתה דג.
פשוט ללקק את האצבעות ולקנא במקצועיות.
לא רצה להרחיב את הדיבור על עצמו, מיהו ומהיכן, אך מיקצועיותו בדייג ומיקצועיות הג'נטלמן האנגלי הרשימה.
מכאן באה הצעתי לגאיצ'וק , כי הבחור פשוט לא משיב לי.
מחר אהיה באותו מקום בכינרת ואראה אם הוא מגיע לשם . אם כן אנסה לשכנע אותו ללמדני. לא נראה לי שיבקש תשלום על כך ושהוא זקוק לכך אבל אני אציע.
אם אצליח - אדווח לכם.
עד אז אשמח אם רפי או גאיצוק יוכלו לתת לי פרטים כיצד ניתן לאתר אותו וליצור עימו קשר.
אגב, את כל כל הדגים נתן לי ולאישתי מתנה וסירב לקחת כל תשלום.
מדובר היה ב איזה 20 חתיכות .
כנראה אחד מל"ו צדיקים...
כל היודע דבר מתבקש לעדכן אותי - פשוט נגנבתי.
קודם כל תודה על ההזמנה.
אומנם בשבת זו לא אוכל עקב התחייבויות קודמות אך אשמח להצטרף בעתיד.
בזמנו התגוררתי באזור תא ושם אף יצא לי להכיר את גאיצ'וק וגם לשמוע על "מעלליו" בדיג של רפי.
יש לי גם חברים מהצפון שמכירים את שניהם ומהם קיבלתי עליהם אינפורמציה סופר חיובית על מקצועיותם בדייג. ועל רפי שהוציא את ידידי מברוך משפטי עם רשות שמורות הטבע.
אני מקווה שאינני מבלבל את היוצרות .
בקיצור, גם הדייג שפגשתי בכינרת שהיה יחד עם הג'נטלמן האנגלי , דיבר על יכולתיו של רפי כדייג במונחים סופרלטיבים ואף ציין כי בזמנו נתן לו במתנה חכת G Loomis לג'יגינג. ??
לא יודע אם זה נכון אך זה מה שהוא אמר . שמו דני ועל פי כמות הדגים וקצב הוצאתם - הוא נראה לי מה זה מקצוען סופר חבל"ז.
זאת למרות שאמר שהוא לא מומחה בדיג בכינרת וכל נסיונו הוא בים התיכון בצפון הארץ.
ניסיתי ליצור עימו קשר כי אני מבקש ללמוד ממנו את רזי הפליי פישינג , סגנון דייג שבמפגש הראשון ראיתי שהוא שולט בו , אך הוא טרם השיב לי .
כנראה שלוקח לו זמן כי גם במפגש הראשון קשה היה להוציא ממנו שלושה משפטים.
"סגור" ו"נעול" הדייג הזה ואולי רפי או גאיצ'וק יודעים מיהו ומדוע.
מכל מקום אני אשמח אם יצור קשר כי הציוד שלו היה ליגה לאומית, תפעול הציוד היה מיקצועי לחלוטין , המעברים מאולטרה לפליי היו מהירים - בתוך המיים וכל זריקה של "זבוב" או אולטרה העלתה דג.
פשוט ללקק את האצבעות ולקנא במקצועיות.
לא רצה להרחיב את הדיבור על עצמו, מיהו ומהיכן, אך מיקצועיותו בדייג ומיקצועיות הג'נטלמן האנגלי הרשימה.
מכאן באה הצעתי לגאיצ'וק , כי הבחור פשוט לא משיב לי.
מחר אהיה באותו מקום בכינרת ואראה אם הוא מגיע לשם . אם כן אנסה לשכנע אותו ללמדני. לא נראה לי שיבקש תשלום על כך ושהוא זקוק לכך אבל אני אציע.
אם אצליח - אדווח לכם.
עד אז אשמח אם רפי או גאיצוק יוכלו לתת לי פרטים כיצד ניתן לאתר אותו וליצור עימו קשר.
אגב, את כל כל הדגים נתן לי ולאישתי מתנה וסירב לקחת כל תשלום.
מדובר היה ב איזה 20 חתיכות .
כנראה אחד מל"ו צדיקים...
כל היודע דבר מתבקש לעדכן אותי - פשוט נגנבתי.
ציטוט

יש פה כוכב רציני בתחום הקרפיונים שגר עד לפני מספר חודשים בכרכום