yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
חברה גם השנה תיהיה תחרות ? מאוד נהניתי בקודמת
|
-------------------------------
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אם אתה מדבר על התחרות בכינרת אני מאמין שכן
|
|
|
|
|
אני ממש מקווה שכן כי התחלתי לעשות פקלים רק כדי לגבור על דני חחחח  אם מישהו מעוניין יוצאת סדנת זירזור במתוקים בעלות של 150₪ אפשר להתקשר אלי 052-8020553
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
חחחח צח אתה אופטימי
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני ממש מקווה שכן כי התחלתי לעשות פקלים רק כדי לגבור על דני חחחח  אם מישהו מעוניין יוצאת סדנת זירזור במתוקים בעלות של 150₪ אפשר להתקשר אלי 052-8020553 תרד מההר שאתה מטפס עליו תסתכל טוב בתמונות המצורפות ותראה מי לוקח יותר נכון לוקחת השנה את התחרות
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני ממש מקווה שכן כי התחלתי לעשות פקלים רק כדי לגבור על דני חחחח  אם מישהו מעוניין יוצאת סדנת זירזור במתוקים בעלות של 150₪ אפשר להתקשר אלי 052-8020553 תרד מההר שאתה מטפס עליו תסתכל טוב בתמונות המצורפות ותראה מי לוקח יותר נכון לוקחת השנה את התחרות ככלל אני אוביקטיבי אך לא הפעם... אם יש תחרות אני מחזיק אצבעות לנסיכה של צור...  רוב הסיכויים שתהיה תחרות, הכיוון כנראה חוף חלוקים... חברה גם השנה תיהיה תחרות ? מאוד נהניתי בקודמת
אם היית מגיע מהלילה היית נהנה יותר... 
|
|
|
|
|
האמת שגם אני נוטה לצד הנסיכה:) אני אשמח גם להיות שני 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני ממש מקווה שכן כי התחלתי לעשות פקלים רק כדי לגבור על דני חחחח  אם מישהו מעוניין יוצאת סדנת זירזור במתוקים בעלות של 150₪ אפשר להתקשר אלי 052-8020553 תרד מההר שאתה מטפס עליו תסתכל טוב בתמונות המצורפות ותראה מי לוקח יותר נכון לוקחת השנה את התחרות ככלל אני אוביקטיבי אך לא הפעם... אם יש תחרות אני מחזיק אצבעות לנסיכה של צור...  רוב הסיכויים שתהיה תחרות, הכיוון כנראה חוף חלוקים... חברה גם השנה תיהיה תחרות ? מאוד נהניתי בקודמת
אם היית מגיע מהלילה היית נהנה יותר...  מסכים איתך , בלילה היה טעים מאוד  יאללה השנה שוב נפגשים חברים התגעגעתי!! תתחילו לארגן משהו 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
acigar;יש לכם מזל.שאני מצלם,אחרת קורע אתכם
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אם היית מגיע מהלילה היית נהנה יותר...  מסכים איתך , בלילה היה טעים מאוד  יאללה השנה שוב נפגשים חברים התגעגעתי!! תתחילו לארגן משהו  רק אל תתלהב יותר מידי ותשבור עוד פעם מקל יום לפני התחרות 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם היית מגיע מהלילה היית נהנה יותר...  מסכים איתך , בלילה היה טעים מאוד  יאללה השנה שוב נפגשים חברים התגעגעתי!! תתחילו לארגן משהו  רק אל תתלהב יותר מידי ותשבור עוד פעם מקל יום לפני התחרות  אל תדאג 
|
|
|
|
|
רק לא על תקופת מבחנים 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
אם היית מגיע מהלילה היית נהנה יותר...  טוב רפי, הגיוני לחלוטין.... אבל, גם אני וסהר מצטרפים לתחרות מתי שתהיה... אין בכלל חשבון...
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|