|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לכל המפרגנים 
|
|
|
|
|
|
|
אתה צלם במקרה? (סקווידוויד
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח שכולו שירה ליציאה לדיג - ולתפיסה הנפלאה הזו בכלל....  אין מילים אייל, מלך הים בכבודו ובעצמו - במלוא תפארתו וגודלו.... הלוחם הכי חזק שיש ורק לחשוב איזו מלחמה נתן לך...  העברת את כל מכלול החוויות בצורה מרתקת וכייפית לקריאה, כהרגלך.... שאפו ענק על תפיסה ענקית...  מאוד מסוקרן לשמוע עם איזה חוט עבדת, הבד והשוקלידר, חברה ועובי....  תודה רפי בגוף הדוח פרטתי את החוט: "חוט YGK PE2.5 עם טסט 45 ליב" החוט דק מאוד - PE 2.5 ולכן עליתי מהטסט הרגיל בו אני עובד 30 ליברות לזה. שוק לידר - לא זוכר דגם וחברה אבל 40 ליב'
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה צלם במקרה? (סקווידוויד
אני לא צלם. אני ג'יגולו.
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סוס לבן עם החותמת בזימים 111 ...אין דברים כאלה ועוד בצפון שזה נחשב לנדיר יחסית למרכז ודרום !! נפלת על פייט מענג ..מי שתפס פעם יכול להבין למה מתכוון ועוד בג'יגלייט ..כוסאמו ג'יגלייט  פשוט תענוג ודג חלומי  בהצלחה בבאות בהחלט פייט מהנה. כמו אריה הוא נלחם עד הרגע האחרון ולא מוותר - רואים שאהב את החיים וידע למה ועל מה הוא לא מוכן לוותר.
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהבתי את הדוח ואת הלבן שתפסתה  גם אני  בקרוב אצלך 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהתחלה לא הבנתי מה שירה עושה בציבור.... סחתיין על המלך המכובד זה שיא אישי?
לא אוסף שיאים... אוסף דגים
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתיייין  לוקוס מדהים שלפת מהמעמקים  מה הכוונה ב"קרס תחתונה גמקטסו 510 בודדת לחוצה ישירות על הג'יג" ?  קרס עם עין פתוחה שאני לוחץ על הג'יג. ככה זה נראה, וזה הג'יג שתפס. הדג היה תפוס רק על הקרס התחתונה כך שללא קרס (כמו שרבים עושים) לא היה דג.
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח שהוא שירה ,כתוב כמו ספר טוב וכמובן דג כמו שצריך אחלה אייל ויופי של דייג בהצלחה בהמשך  Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2 שמח שנהנית! בקרוב אצלך 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אייל זו היתה חוויה שצריך וחובה לשחזר אני עד עכשיו מעוניין להחליף אתך בדג כמו שביקשת  כן, בסדר. מחר.
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דוח שכולו שירה ליציאה לדיג - ולתפיסה הנפלאה הזו בכלל....  אין מילים אייל, מלך הים בכבודו ובעצמו - במלוא תפארתו וגודלו.... הלוחם הכי חזק שיש ורק לחשוב איזו מלחמה נתן לך...  העברת את כל מכלול החוויות בצורה מרתקת וכייפית לקריאה, כהרגלך.... שאפו ענק על תפיסה ענקית...  מאוד מסוקרן לשמוע עם איזה חוט עבדת, הבד והשוקלידר, חברה ועובי....  תודה רפי בגוף הדוח פרטתי את החוט: "חוט YGK PE2.5 עם טסט 45 ליב" החוט דק מאוד - PE 2.5 ולכן עליתי מהטסט הרגיל בו אני עובד 30 ליברות לזה. שוק לידר - לא זוכר דגם וחברה אבל 40 ליב' רואה מה עשתה לי השירה שלך סקוויד...  מרוב התמקדות בשירה פספסתי את החוט... הנה מסתבר שחוט דק ואיכותי יכול להביא דגים כבדים - מחייב כמובן עבודה נכונה ומבחינתי זה הרבה יותר מאתגר... לגבי שוקלידר - ממליץ לך על האמנזיה, אם חסר לך יש לי גלילים בבית אוכל לתת לך.... 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח שכולו שירה ליציאה לדיג - ולתפיסה הנפלאה הזו בכלל....  אין מילים אייל, מלך הים בכבודו ובעצמו - במלוא תפארתו וגודלו.... הלוחם הכי חזק שיש ורק לחשוב איזו מלחמה נתן לך...  העברת את כל מכלול החוויות בצורה מרתקת וכייפית לקריאה, כהרגלך.... שאפו ענק על תפיסה ענקית...  מאוד מסוקרן לשמוע עם איזה חוט עבדת, הבד והשוקלידר, חברה ועובי....  תודה רפי בגוף הדוח פרטתי את החוט: "חוט YGK PE2.5 עם טסט 45 ליב" החוט דק מאוד - PE 2.5 ולכן עליתי מהטסט הרגיל בו אני עובד 30 ליברות לזה. שוק לידר - לא זוכר דגם וחברה אבל 40 ליב' רואה מה עשתה לי השירה שלך סקוויד...  מרוב התמקדות בשירה פספסתי את החוט... הנה מסתבר שחוט דק ואיכותי יכול להביא דגים כבדים - מחייב כמובן עבודה נכונה ומבחינתי זה הרבה יותר מאתגר... לגבי שוקלידר - ממליץ לך על האמנזיה, אם חסר לך יש לי גלילים בבית אוכל לתת לך....  עבדתי עם פלואורו כי רציתי לנסות לידר קשה יותר מהאמנזיה
|
|
|
|
|
|
|
שאלתי רציני דווקא
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
דוח מענג ביותר הן מהבחינה השירתית והן מהבחינה התפיסתית כיף הזורם בקצות האצבעות ומפעיל את האדרנלין מעצם הקריאה של התיאור המלא את שאירע.
שתתענג עליו קולינרית
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
עמיקו
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
43
שלא יעבדו עלייכם הסיכויים גדלים עם הקרסים
|
|
מהיום אני קורא לך שד אדום (גם סוג של סקוויד  ) מסתובב לך על המשחטת האדומה ועושה טרור בים.....  שאפו ענק איש יקר על תפיסה מדהימה ודו״ח ללקק את האצבעות בדיוק כמו שאתה יודע שיהיה המון הצלחה בבאות מאחל לך דו״ס אינשאללה על הסט החדש נ.ב- אם חלק ממנו נכנס למעשנת אני רוצה טעימה 
|
|
צוות חארטה משחיז קרסים
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|