פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דו״ח יציאה לדיג, בלי דגים בחוץ, אבל המון במים... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: דו״ח יציאה לדיג, בלי דגים בחוץ, אבל המון במים... (נקרא 3554 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 22/3/2014 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:טוב, הבטחתי דו״ח ואני מקיים.  ראשית, נכון שדגים לא הבאנו הבייתה, אבל הייתה יציאה מהנה, ועם המון לימוד ותרגול של סהר (הבת שלי, 23). תרגול נהיגה, לימוד שימוש נכון בחכה, לימוד ותרגול הטלות... הדוח: שש וחמישים אוסף את סהר מהבית שלה, ויוצאים. סהר כמובן נוהגת.  צומת כח, מסורת שנקבעה כבר לפני המון המון שלושה שבועות, קפה לדרך... הפעם סהר נהגה את כל הדרך, כולל הירידות (מישהו פה אגב הבטיח שאם היא תנהג את כל הדרך יהיו יותר תפיסות, אז הבטיח...). למדה לנהוג בזהירות ובצורה טובה...  מגיעים לגינוסר, עולים על השובר של מעגן הסירות ומתחילים לחפש את המושטים. במבט מלמעלה רואים כמויות יפות ומכובדות של מושטים (200 גרם בערך, מנות יפות...) המון מושטים לבנים שאני רואה בפעם הראשונה.. מאחר וביציאה הקודמת תרמנו את שני הדמויים הטובים לים  , אנחנו משתמשים בניקלים ובספינרים... החלטתי לנסות סיליקונים, אבל לא הייתה תגובה (כאילו שהניקלים היו להיט... חחח...) לקראת 11:20 סהר מקבלת תקיפה עצבנית חצי מטר מהרגליים שלה, זה הגיע בהפתעה והמושט שנתפס גם השתחרר... מנסים מכל הכיוונים של השובר, הדגים בורחים כשהניקל מגיע בסופו של דבר, בשעה 12:15 מקפלים ציוד, ונוסעים הבייתה חזרה. מקלחת, והופה, יוצא לעבודה, משמרת צהריים...  סך הכל הייתה יציאה כיפית מאד, נהנינו... נקוה שעד שבת הבאה יגיעו הדמויים שהזמנתי. הנה הקישורים: ממליץ בחום על הדמויים ששוקלים 3.8 גרם. הם מגנט למושטים... פלאפלים: http://www.aliexpress.com/snapshot/6035128251.htmlדמוי דג: http://www.aliexpress.com/snapshot/6035310565.html
|
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הפעם סהר נהגה את כל הדרך, כולל הירידות (מישהו פה אגב הבטיח שאם היא תנהג את כל הדרך יהיו יותר תפיסות, אז הבטיח...).
נדמה לי שאני הצעתי, העיקר הכוונה שי...  נתיחס לזה בתור יציאת אימון, עוד אימון של סהר בנהיגה ועוד אימון משפחתי בדיג.... הרי ברור שעוד קצת התמדה ונסיון - ונראה גם תוצאות...  לאור העובדה שמלבד מקרה חריג לא היו תקיפות, אולי זה עניין של שיטת עבודה או דמוי?!  בכל זאת, זו עדיין לא העונה והתקיפות בעת הזו די מצומצמות.... אולי שווה לפתוח דיון בפורום המתוקים עם שאלה ובקשה להמלצות...
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
הפעם סהר נהגה את כל הדרך, כולל הירידות (מישהו פה אגב הבטיח שאם היא תנהג את כל הדרך יהיו יותר תפיסות, אז הבטיח...).
נדמה לי שאני הצעתי, העיקר הכוונה שי...  נתיחס לזה בתור יציאת אימון, עוד אימון של סהר בנהיגה ועוד אימון משפחתי בדיג.... הרי ברור שעוד קצת התמדה ונסיון - ונראה גם תוצאות...  לאור העובדה שמלבד מקרה חריג לא היו תקיפות, אולי זה עניין של שיטת עבודה או דמוי?!  בכל זאת, זו עדיין לא העונה והתקיפות בעת הזו די מצומצמות.... אולי שווה לפתוח דיון בפורום המתוקים עם שאלה ובקשה להמלצות... אנחנו יודעים בוודאות שזה ענין של דמוי, העונה רק התחילה וקשה לגרות אותם לתקיפה. המים קרים, סה״כ 16 מעלות כרגע שזה מעלה אחת מעל הטמפרטורה בה המושטים מפסיקים לאכול... לכן מיעוט תקיפות, אבל שימוש בדמוי טוב מצליח לגרות אותם לתקיפה... כולי תקוה שעד שבת יגיעו הדמויים החדשים שהזמנתי, ואז אני פותח משחטה (חחח...) בכנרת.. לגבי האימון, זה בהחלט חשוב, נהיגה ודיג.. בינתיים מבצעים על הצד הטוב ביותר... תגיד, אתה לפעמים ככה במקרה מגיע לצפון? 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
61
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
העונה רק מתחילה וגינוסר זה קטע של מים עמוקים
הייתי ממליץ לך לחפש עדיי ברדודים ולא בעמוקים ..ממש בכניסה ובתוך המעגן יש צמחיה
בתוך המפרצון ..ממש רדוד אבל יכול להפתיע עם כמות התפיסות
ניקלים של גרמים בודדים בצבע מוזהב יכולים לתת מענה הולם
בהצלחה בבאות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
העונה רק מתחילה וגינוסר זה קטע של מים עמוקים
הייתי ממליץ לך לחפש עדיי ברדודים ולא בעמוקים ..ממש בכניסה ובתוך המעגן יש צמחיה
בתוך המפרצון ..ממש רדוד אבל יכול להפתיע עם כמות התפיסות
ניקלים של גרמים בודדים בצבע מוזהב יכולים לתת מענה הולם
בהצלחה בבאות
תודה רבה, אנסה בשבת הקרובה... 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תתייחס לזה עדיין כיצאיות חימום ותרגול נהיגה עם כיף בכנרת. עוד חודש, יתחמם והמצב כבר יהיה יותר טוב
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
כמו שראיתם, המושטים לא נוגעים ומה שנתפס אלו עדדים משוטטים שמנצלים הזדמנויות... מצטרף להמלצה של מאמון למקומות רדודים יותר 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
שייקה.. התגעגענו  מקווים שזה רק הראשון בסדרה 
|
|
|
|
|
|
|
שי יציאה של כיף בכנרת:) העונה התחילה ובגדול! אתמול ספציפית לא נגע בשום דבר! ממש מוזר... אני כבר אחרי 4 יציאות זירזור עם מעל 60 דגים אתמול הדגים שיחקו אותה קשים להשגה;) זה לא אתה זה אנחנו 
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
שייקה.. התגעגענו  מקווים שזה רק הראשון בסדרה  נחמיאס, אני פשוט מחליף בין פורום מתוקים ומלוחים לפי העונה... עוד מעט תתחיל העונה של הטרחונים, ונחזור למלוחים... כיף לשמוע ממך... שי יציאה של כיף בכנרת:) העונה התחילה ובגדול! אתמול ספציפית לא נגע בשום דבר! ממש מוזר... אני כבר אחרי 4 יציאות זירזור עם מעל 60 דגים אתמול הדגים שיחקו אותה קשים להשגה;) זה לא אתה זה אנחנו  צח, מאיפה אתה..? שבת הקרובה אני שם שוב...
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שייקה.. התגעגענו  מקווים שזה רק הראשון בסדרה  נחמיאס, אני פשוט מחליף בין פורום מתוקים ומלוחים לפי העונה... עוד מעט תתחיל העונה של הטרחונים, ונחזור למלוחים... כיף לשמוע ממך... שי יציאה של כיף בכנרת:) העונה התחילה ובגדול! אתמול ספציפית לא נגע בשום דבר! ממש מוזר... אני כבר אחרי 4 יציאות זירזור עם מעל 60 דגים אתמול הדגים שיחקו אותה קשים להשגה;) זה לא אתה זה אנחנו  צח, מאיפה אתה..? שבת הקרובה אני שם שוב... צח, מאיפה אתה..? שבת הקרובה אני שם שוב... עזוב אותך מצח דייג לא משהו לא תלמד ממנו כלום 
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
שייקה.. התגעגענו  מקווים שזה רק הראשון בסדרה  נחמיאס, אני פשוט מחליף בין פורום מתוקים ומלוחים לפי העונה... עוד מעט תתחיל העונה של הטרחונים, ונחזור למלוחים... כיף לשמוע ממך... שי יציאה של כיף בכנרת:) העונה התחילה ובגדול! אתמול ספציפית לא נגע בשום דבר! ממש מוזר... אני כבר אחרי 4 יציאות זירזור עם מעל 60 דגים אתמול הדגים שיחקו אותה קשים להשגה;) זה לא אתה זה אנחנו  צח, מאיפה אתה..? שבת הקרובה אני שם שוב... צח, מאיפה אתה..? שבת הקרובה אני שם שוב... עזוב אותך מצח דייג לא משהו לא תלמד ממנו כלום  צור, אתה רשע... בפסח יש פרק מיוחד עבורך...  חחח...
|
|
|
|
|
|
|
אני מרמת ישי משתדל לפקוד את הכנרת לפחות פעם בשבוע... וצור לא רשע הוא קצת מקנא שתפסתי דג בגודל שלו בשבת חחחחחח
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
אני מרמת ישי משתדל לפקוד את הכנרת לפחות פעם בשבוע... וצור לא רשע הוא קצת מקנא שתפסתי דג בגודל שלו בשבת חחחחחח
חחח... זו הדרך שלו להגיד כל הכבוד...
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני אף פעם לא מקנא 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|