תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
19/10/2011 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
הדו"ח:שלום לכולם הד"וח הראשון באתר ובכלל!!!!

לאחר ערב חגיגות

שיחרורו של חבר מצה"ל שנמשך עד השעה 2 לפנות בוקר חוזר הביתה גמור מיום ארוך
נכנס למיטה ונרדם בתקווה להתעורר מטלפון שיעיר אותי לדייג מחברי נאור, לאחר 59 דקות שינה

הטלפון מצלצל (נאור) הוא אומר שיש לו הרגשה טובה לגביי היום, ומודיע לי שראה את הים ויש לו הרגשה טובה ושתוך חצי שעה הוא מחכה לי מחוץ לבית, אחריי התארגנות זריזה אנחנו כבר בדרכנו לנקודה ( השעה 3:45 ) הישנה שאותה לא ביקרנו תקופה, השעה 4:15 מחמשים בקלמרי טרי (על קרס 4#) שתפסנו כמה ימים קודם לכן זורקים ויושבים לשתות קפה

תוך שניות מתחילים הקטנים לגמור את הפתיון לאט לאט מוצאים מהמים מחדשים פתיונות השעה כבר 5 וישנה חצי שעה של שקט ללא נגיעות וללא צלצולי פעמונים, עד שמגיעה הפצצה על המקל שלי הוקסט מהצד שלי נעילהה ומתחיל הקרב מרגיש התנגדות חזקה מהצד השני הייתי בטוח שזה טרכון גדול אחרי מלחמה של 3 דקות הוא יוצא מהמים ואני קולט את הפס הצהוב שלאורכו ומבין שזה הוא האינטיאס הראשון לעונה שלי, כעבור שעתיים של רגיעה המשכנו להתבטל בחוף עד השעה 7 וחצי שלפתע צלצול פעמון ומכה יפה במקל השני ( של נאור ) הוקסט בזמן והורגשה הנעילה לאחר מספר שניות טרחון של 700 גרם יוצא מהמים
הרגשת סיפוק נאה לאחר תקופה יבשה מקפלים את הציוד מנקים את הדגים ואת השאר אתם כבר יכולים לראות!
הציוד שלנו :
צח : מקל- e-point shark 4.50 250-400gr
רולר - daiwa windcast 6000
חוט - shimano technium surf 0.40
נאור : מקל- mitchell MEDITERRANEE 4.20 100-200
רולר- mitchell RIPTIDE ALU 7000
חוט- dawia 0.40