פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   המלצה וחוות דעת על חכה |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: המלצה וחוות דעת על חכה (נקרא 4054 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
אשמח לשמוע מה ״בסיסי״ יותר בpe לעומת הkg פרט לידית השעם עם אינטי של חמש לדעתי היא תתמודד זה אני כותב אחרי שראיתי כמה פעמים דג כזה על קרוסטג 10-30 הדגם הישן לקח הרבה חוט אבל החכה עמדה יפה ולא שידרה מצוקה .. מה שכן קשה מאוד על גבול הבלתי אפשרי לסובב את הדג מה שמחייב ברבה ריצות איתו .. לוקוסים זה כבר סיפור אחר לא חושב שיש לוקוס בגודל הזה שיצא בשקט גם עם מקל כבד לא לייט
אני התכוונתי לעבודה מול אינטיאס מעל ריפים שצריך להפעיל לחץ חזק על הדג שאני מאמין שהחכה הנ"ל לא תצליח לספק,יש סיכוי שאתה מתכוון מעל חוף חולי? צור כדי להוציא לוקוס במשקל שציינת צריך לעלות בחוזק החוט מעל למה שיהיה רשום על החכה הנ"ל שאני מאמין זה סביב ה-12 ליברה,כיוון שאין פה משחקים של של קלאצ' כדי לעייף את הדג אלא רק מתן לחץ גדול עם קלאצ' כמעט סגור ותוסיף את זה שעברנו את הטסט המומלץ שרשום על החכה,מובטח לך חכה שבורה ברוב הפעמים.
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אשמח לשמוע מה ״בסיסי״ יותר בpe לעומת הkg פרט לידית השעם עם אינטי של חמש לדעתי היא תתמודד זה אני כותב אחרי שראיתי כמה פעמים דג כזה על קרוסטג 10-30 הדגם הישן לקח הרבה חוט אבל החכה עמדה יפה ולא שידרה מצוקה .. מה שכן קשה מאוד על גבול הבלתי אפשרי לסובב את הדג מה שמחייב ברבה ריצות איתו .. לוקוסים זה כבר סיפור אחר לא חושב שיש לוקוס בגודל הזה שיצא בשקט גם עם מקל כבד לא לייט
אני התכוונתי לעבודה מול אינטיאס מעל ריפים שצריך להפעיל לחץ חזק על הדג שאני מאמין שהחכה הנ"ל לא תצליח לספק,יש סיכוי שאתה מתכוון מעל חוף חולי? צור כדי להוציא לוקוס במשקל שציינת צריך לעלות בחוזק החוט מעל למה שיהיה רשום על החכה הנ"ל שאני מאמין זה סביב ה-12 ליברה,כיוון שאין פה משחקים של של קלאצ' כדי לעייף את הדג אלא רק מתן לחץ גדול עם קלאצ' כמעט סגור ותוסיף את זה שעברנו את הטסט המומלץ שרשום על החכה,מובטח לך חכה שבורה ברוב הפעמים. מי שעובד עם חוט שהטסט שלו יותר מימה שמומלץ לחכה מגיע לו
|
|
|
|
|
|
|
אני התכוונתי לעבודה מול אינטיאס מעל ריפים שצריך להפעיל לחץ חזק על הדג שאני מאמין שהחכה הנ"ל לא תצליח לספק,יש סיכוי שאתה מתכוון מעל חוף חולי? צור כדי להוציא לוקוס במשקל שציינת צריך לעלות בחוזק החוט מעל למה שיהיה רשום על החכה הנ"ל שאני מאמין זה סביב ה-12 ליברה,כיוון שאין פה משחקים של של קלאצ' כדי לעייף את הדג אלא רק מתן לחץ גדול עם קלאצ' כמעט סגור ותוסיף את זה שעברנו את הטסט המומלץ שרשום על החכה,מובטח לך חכה שבורה ברוב הפעמים. מי שעובד עם חוט שהטסט שלו יותר מימה שמומלץ לחכה מגיע לו הפרדוקס שאתה מציג: החכה תוציא בלי בעיה דג של 5 קילו,אבל היא תישבר ברגע שנשתמש בחוט שמתאים לדג של 5 קילו. ועוד עם הערת ביניים שמגיע לו...
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
אני התכוונתי לעבודה מול אינטיאס מעל ריפים שצריך להפעיל לחץ חזק על הדג שאני מאמין שהחכה הנ"ל לא תצליח לספק,יש סיכוי שאתה מתכוון מעל חוף חולי? צור כדי להוציא לוקוס במשקל שציינת צריך לעלות בחוזק החוט מעל למה שיהיה רשום על החכה הנ"ל שאני מאמין זה סביב ה-12 ליברה,כיוון שאין פה משחקים של של קלאצ' כדי לעייף את הדג אלא רק מתן לחץ גדול עם קלאצ' כמעט סגור ותוסיף את זה שעברנו את הטסט המומלץ שרשום על החכה,מובטח לך חכה שבורה ברוב הפעמים. מי שעובד עם חוט שהטסט שלו יותר מימה שמומלץ לחכה מגיע לו הפרדוקס שאתה מציג: החכה תוציא בלי בעיה דג של 5 קילו,אבל היא תישבר ברגע שנשתמש בחוט שמתאים לדג של 5 קילו. ועוד עם הערת ביניים שמגיע לו... על הסולפרה 10-30 יש טסט חוט של 14 ל'ב = 7 ק''ג אני מניח שחכות הסדר גודל כזה יהיו עם טסט דומה ואולי יותר כך שאני לא רואה בעיה להתמודד עם דג של 5 ק''ג מקסימום יקרע החוט
|
|
|
|
|
|
corvina
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
59
|
|
בוא נעשה קצת סדר  , החכה היא לייט ולא מדיום כמו הסולפרה  ,יש לה טסט חוט של 12LB ולכן אני חשבתי לחמש את הרולר בחוט של 10LB על מנת למנוע קטע לא נעים ישר על סיפתח ,מה דעתכם ? 
|
|
|
|
|
|
|
בוא נעשה קצת סדר  , החכה היא לייט ולא מדיום כמו הסולפרה  ,יש לה טסט חוט של 12LB ולכן אני חשבתי לחמש את הרולר בחוט של 10LB על מנת למנוע קטע לא נעים ישר על סיפתח ,מה דעתכם ?  15LB PE יהיו מצויינים. יותר חזק ובאותו העובי כמו חוט בד רגיל של 10LB
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
corvina
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
59
|
|
בוא נעשה קצת סדר  , החכה היא לייט ולא מדיום כמו הסולפרה  ,יש לה טסט חוט של 12LB ולכן אני חשבתי לחמש את הרולר בחוט של 10LB על מנת למנוע קטע לא נעים ישר על סיפתח ,מה דעתכם ?  15LB PE יהיו מצויינים. יותר חזק ובאותו העובי כמו חוט בד רגיל של 10LB מה ,לחרוג מהטסט שרשום עליה ? זה אומר שהחכה תישבר לפני שהחוט יקרע לא ? איפה המקדם ביטחון פה ? 
|
|
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
חברה קצת נסחפתם לא?  עזבו אותכם מטסטים ומעוביים של חוטים המקל מקל פצצה אם אתה לא קונה אותו בסוף תעביר אלי אני אקנה. יש לי את הקרוסטייג' 4-15 ולקחתי איתו טרכונים של 2-2.5 ק"ג וגם גומברים יפים אז עם מקל כזה אין לך שום בעיה להוציא 3-5 ק"ג רק שיבואו:) דרך אגב אני משתמש עם חוט סןליין 25LB ע מכונה סטרדיק 3000 Ci4+
|
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
corvina
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
59
|
|
 נרכש בשעה טובה !!  רק שיסריח מדגים  תודה לחברים שעזרו לי בבחירה קובי הרגעת אותי  תודה לך גם.
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
corvina