סביצ'ה עם אבוקדו, עגבניות שרי ואגוזים
המצרכים:
250 גרם דג מפולט נקי ללא עור ועצמות
1/2 לימון
אבוקדו חתוך לקוביות
אגוזי מלך
עגבניות שרי
שמן זית
תבלינים:מלח גס
פלפל שחור
אופן ההכנה:
- לטגן בקצת שמן זית את אגוזי המלך עד להזהבה קלה ולקרר.
- לחתוך את עגבניות השרי לרבעים.
- לחתוך את הפילטים לחתיכות בינוניות (עובי כ 1/2 ס"מ) ולשים בצלחת הגשה
- לפזר מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס על הנתחים
- לסחוט את הלימון על הנתחים
- להוסיף את קוביות האבוקדו ועגבניות השרי.
- לפזר את האגוזים עם השמן של הטיגון
- לשפוך עוד קצת שמן זית על הכל
- לערבב היטב את הכל.
- להשאיר במשך 20 דקות
- לאכול עם חלה טרייה