|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 8/3/2014 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| בוקר | ניקל קטן - ציקדה - סטרייק פרו | בינית ארוכת ראש (קרסין) | 1 | | | בוקר | - ציקדה - סטרייק פרו | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 5 | |
הדו"ח:התעדכנתי בתחזיות ובכל זאת ... נוסע השבת . אם לא יהיה דייג לפחות אעשה ניסוי כלים ואבדוק כמה דברים . הייתה קבלת פנים רגועה ( אם כי הרוחות לא נחו לרגע מהשניה שהגגענו ועד שהלכנו )  הרוח נראתה בערך כך :  והערפילים וענני הגשם הרגישו כמו שמיכה ענקית  טיפות הגשם הראשונות הביאו את הבינית הראשונה של העונה , ואחריה היה שעה של חיוכים . סך הכל נתפסו שש ביניות וכמה מושטונים שרובם היה מצליח לברוח לי מעין של הסל .  אני השתמשתי היום בכל סוגי הציקדות שעמדו לרשותי  משום מה רק הסטרייק פרו זכה לתקיפות . "סבא" שהצטרף אלי עבד עם ספונים ותולעים סיליקון והוציא שביעיית מושטים .  שבוע טוב לכולם 
|
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
סחטיין על הספתחים וההתמדה הראשונים לעונה 
|
|
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
תפיסות יפות
Sent from my iPad using Tapatalk
|
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כל הכבוד ידידי 
|
|
|
|
|
|
|
הנה הכוכב התחיל לזרוח  יופי של מקבץ ביניות גדולות קשקש וארוכת הראש. העסק מתחיל להתחמם 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הערפילים וענני הגשם הרגישו כמו שמיכה ענקית
דני אתה צריך להיות משורר...  אהבתי גם את תמונת ה"רוח" שעוצמתה באה לביטוי מוחשי בתמונת ענפי הדקלים המכופפים... עם או בלי דגים, הדוח הזה תענוג לעיניים... והיו דגים - אז מה טוב.... גיאצ'וק בוודאי ישמח לשמוע שהביניות כבר כאן...  אגב, היה מושט אחד שלא הצליח לברוח מהחורים של הרשת... 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
כול החוקים נשברים העונה... ביניות נתפסות בז'ירז'ור כבר בפברואר, גם בז'ירז'ור וגם בטרולינג, גם בג'יג ואפילו בירדן...  הארוכות ראש מככבות וזה עשוי להוות גורם מעניין בז'ירז'ור בירדן בתחילת העונה  אתמול קפיצה לקרית שמונה מביאה אותי לזריקת חכת ילדים טלסקופית וקופסה עם כמה דמויים ובסביבות 5 אני נוחת בטיילת שבין חוליות לכפר בלום. סורק את הנחל עם SNUBS של ריבר2סי ולבסוף דמוי פייר-טייגר צהוב-ירוק מקבל תקיפה עצבנית ובינית גדולת קשקש ראשונה לעונה יוצאת ומקבלת פלאש לעין ושחרור מהיר  עוד כמה זריקות ללא תוצאה וקיפול.
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
כרגיל תענוג לקרוא את הדוחות שלך על הבוקר ביום ראשון  התמונות דבש  אני שמח לראות שהביניות מתחילות להתעורר כבר הייתה לי הרגשה שהשנה נראה אותם הרבה הרבה יותר מוקדם בגלל המזג אוויר. עשיתה לי חשק לתת גיחה סופ"ש הזה לבדיקת הביניות 
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
תודה על הפירגון חברים , שתהיה עונה "אש" לכולם  כול החוקים נשברים העונה... ביניות נתפסות בז'ירז'ור כבר בפברואר, גם בז'ירז'ור וגם בטרולינג, גם בג'יג ואפילו בירדן...  הארוכות ראש מככבות וזה עשוי להוות גורם מעניין בז'ירז'ור בירדן בתחילת העונה  אתמול קפיצה לקרית שמונה מביאה אותי לזריקת חכת ילדים טלסקופית וקופסה עם כמה דמויים ובסביבות 5 אני נוחת בטיילת שבין חוליות לכפר בלום. סורק את הנחל עם SNUBS של ריבר2סי ולבסוף דמוי פייר-טייגר צהוב-ירוק מקבל תקיפה עצבנית ובינית גדולת קשקש ראשונה לעונה יוצאת ומקבלת פלאש לעין ושחרור מהיר  עוד כמה זריקות ללא תוצאה וקיפול. אני מקווה שארוכות הראש יצאו מסכנת הכחדה ויהיו שכיחות כמו ביניות גדולות הקשקש . עונה מוצלחת ידידי כרגיל תענוג לקרוא את הדוחות שלך על הבוקר ביום ראשון  התמונות דבש  אני שמח לראות שהביניות מתחילות להתעורר כבר הייתה לי הרגשה שהשנה נראה אותם הרבה הרבה יותר מוקדם בגלל המזג אוויר. עשיתה לי חשק לתת גיחה סופ"ש הזה לבדיקת הביניות  אווווווו , תודה רפי . לא ידעתי שהמילה הכתובה נוגעת בך כל כך עמוק  שבוע טוב חברים יקרים 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
תודה על הפירגון חברים , שתהיה עונה "אש" לכולם  כול החוקים נשברים העונה... ביניות נתפסות בז'ירז'ור כבר בפברואר, גם בז'ירז'ור וגם בטרולינג, גם בג'יג ואפילו בירדן...  הארוכות ראש מככבות וזה עשוי להוות גורם מעניין בז'ירז'ור בירדן בתחילת העונה  אתמול קפיצה לקרית שמונה מביאה אותי לזריקת חכת ילדים טלסקופית וקופסה עם כמה דמויים ובסביבות 5 אני נוחת בטיילת שבין חוליות לכפר בלום. סורק את הנחל עם SNUBS של ריבר2סי ולבסוף דמוי פייר-טייגר צהוב-ירוק מקבל תקיפה עצבנית ובינית גדולת קשקש ראשונה לעונה יוצאת ומקבלת פלאש לעין ושחרור מהיר  עוד כמה זריקות ללא תוצאה וקיפול. אני מקווה שארוכות הראש יצאו מסכנת הכחדה ויהיו שכיחות כמו ביניות גדולות הקשקש . עונה מוצלחת ידידי כרגיל תענוג לקרוא את הדוחות שלך על הבוקר ביום ראשון  התמונות דבש  אני שמח לראות שהביניות מתחילות להתעורר כבר הייתה לי הרגשה שהשנה נראה אותם הרבה הרבה יותר מוקדם בגלל המזג אוויר. עשיתה לי חשק לתת גיחה סופ"ש הזה לבדיקת הביניות  אווווווו , תודה רפי . לא ידעתי שהמילה הכתובה נוגעת בך כל כך עמוק  שבוע טוב חברים יקרים  דני, כל כך התרגש ונרעשת לגלות מה עושה לי המילה הכתובה - עד שהגבת על הדברים שלי בזיקה לציטוט של... אנדריי...  לא ידעתי שגילוי "הרגישות" שלי מבלבלת אותך כל כך חזק... 
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
דני, כל כך התרגש ונרעשת לגלות מה עושה לי המילה הכתובה - עד שהגבת על הדברים שלי בזיקה לציטוט של... אנדריי...  לא ידעתי שגילוי "הרגישות" שלי מבלבלת אותך כל כך חזק...  1:0 
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
אהבתי, מאד...
באותו היום הייתי בגינוסר, תפסנו שלושה מושטים, לא הייתה שמש בכלל...
שלל טוב ונחמד... היום בצהריים אני לוקח את רעייתי לטבריה (קורס מנהלי מלונות), ואז ארד לדוג, מקוה לראות את החברים של אלה שתפסת... הפריזר כבר מזיל ריר לקראתם... חחח...
מברוק..
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יופי של דוח כוכב 
|
|
|
|
|
|