פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אבא, אני רוצה לנהוג... טוב מותק, לכנרת... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: אבא, אני רוצה לנהוג... טוב מותק, לכנרת... (נקרא 3282 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 8/3/2014 | כנרת - מערב | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 12:00 | - ירוק שקוף, שלושה וחצי גרם | אמנון מצוי (עדדי) | | 0.4 |
הדו"ח:הקדמה: בנותי (סהר ושחר, 23) הוציאו רשיון, וסהר הגדילה לעשות וקנתה אוטו קטן וחמוד.  יום שישי, ארוחת ערב... ״אבא, אני רוצה לנהוג. ״לא אכפת לי לאן״  ״בואי לכנרת, אני רוצה לבדוק מה עם המושטים״ הדו״ח: שבע וחצי פותח עיניים, יש כבר הודעה בסלולרי, ״אני מוכנה״. שמונה ורבע מגיע אליה הבייתה, ונוסעים להביא את שחר מכפר גלעדי. סהר נוהגת, אני נהג מלוה, אתם יודעים, זה שאמור לקבל התקף לב...  חחח... הגענו לעמיעד, שם מתחילות ירידות מטורפות, אני מחליף ומגיעים לגינוסר... אין שמש, השמיים מעוננים ומלאים אובך...  אנחנו עם מקל אולטראלייט, ניקל זהב עשרה גרם. מקל אולטראלייט נוסף עם דמוי ירוק שקוף, נראה כמו דג, משקל שלושה וחצי גרם... לא מזהה מרדפים עד שעה 11 בערך, ואז רואה בינית גדולת קשקש גדולה (להערכתי מעל קילו) עוקבת אבל לא תוקפת את הניקל... בשעה 12 השמש יוצאת לכמה דקות, בום, בום, בום...  שלושה מושטים חמודים תוך חמש דקות... השמש נעלת והתקיפות יחד איתה... ״אבא, מעכשיו כל שבת יוצאים לכנרת, דלק עלי...״ ואני, מתמוגג מנחת, הצלחתי לסחוף אותה לתחביב...  נהנתה בטירוף, תפסה את הרעיון, איבדה לי את הדמוי המוצלח, שטויות... חייבים לחזור הבייתה, רעייתי זוגתי שתחיה צריכה לעלות לעבודה... מנקה את הדגים, ויאללה הבייתה... יציאה ראשונה עם הבטחות גדולות... נ.ב הכנרת ירדה בגובה, אני חושש מאד שהקיץ היא תתייבש המון...
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 08, 2014, 15:02:09 PM על ידי שי דביר (שי שם פרטי)
|
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אלמלא הדוח היה כזה נפלא שי, אז...  איך, איך זה שאין תעוד מצולם של סהר ביציאת הדיג הראשונה שהדליקה בה את הניצוץ?!!  אכן, מספר הדגים שנתפסו זה זניח - בעיקר שהיה דג שהדליק את הניצוץ.... בילוי נפלא של דיג משותף - מאחל לך ולסהר עוד הרבה ימים כאלו, גם עם שחר.... "שלישיית דביר פושטת על הדגים" - מצלצל מעניין.... 
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
אלמלא הדוח היה כזה נפלא שי, אז...  איך, איך זה שאין תעוד מצולם של סהר ביציאת הדיג הראשונה שהדליקה בה את הניצוץ?!!  אכן, מספר הדגים שנתפסו זה זניח - בעיקר שהיה דג שהדליק את הניצוץ.... בילוי נפלא של דיג משותף - מאחל לך ולסהר עוד הרבה ימים כאלו, גם עם שחר.... "שלישיית דביר פושטת על הדגים" - מצלצל מעניין....  שחר שלי טבעונית, היא הייתה רחוק רחוק מאיתנו... וכולה צמרמורות, ו״איזה מסכנים הדגים וכאלה...״ לנסיעה הצטרפה גם הקטנה, אופק שלי (13). היא הייתה יותר בקטע של החוף... לגבי תיעוד... יש תמונות, לא מצליח להעלות, בעיית גודל.... וכן, משפחת דביר פושטת על האגם... חחח... אשמח לעזרה בהעלאת תמונות, הילדה מפרסמת בפייסבוק אז אני לוקח אותן משם...
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 08, 2014, 15:09:27 PM על ידי שי דביר (שי שם פרטי)
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אלמלא הדוח היה כזה נפלא שי, אז...  איך, איך זה שאין תעוד מצולם של סהר ביציאת הדיג הראשונה שהדליקה בה את הניצוץ?!!  אכן, מספר הדגים שנתפסו זה זניח - בעיקר שהיה דג שהדליק את הניצוץ.... בילוי נפלא של דיג משותף - מאחל לך ולסהר עוד הרבה ימים כאלו, גם עם שחר.... "שלישיית דביר פושטת על הדגים" - מצלצל מעניין....  שחר שלי טבעונית, היא הייתה רחוק רחוק מאיתנו... וכולה צמרמורות, ו״איזה מסכנים הדגים וכאלה...״ לנסיעה הצטרפה גם הקטנה, אופק שלי (13). היא הייתה יותר בקטע של החוף... לגבי תיעוד... יש תמונות, לא מצליח להעלות, בעיית גודל.... וכן, משפחת דביר פושטת על האגם... חחח... אשמח לעזרה בהעלאת תמונות, הילדה מפרסמת בפייסבוק אז אני לוקח אותן משם... בפורום התמיכה הטכנית יש שרשורים דביקים עם הסברים להקטנה והעלאה של תמונות... אם לא תצליח - תפתח דיטון עם שאלה או טלפון לאחד חברי הפורום שאתה מכיר... לא מוותרים לך על תמונות שלושת בנותיך... 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
כיף של יציאה עם הבנות  thumbUp;שהצלחת להדביק לפחות אחת בחיידק 
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
יופי של יציאה ומה יותר כיף מחגיגה משפחתית אכן מדאיג מה שקורה השנה עם מפלס המים
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
ניסוי כלים תרתי משמע ... גם לנהגת וגם לדייג  יופי של הנאה משפחתית 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של דוח יופי של חוויה מי כמוני יודע איזה כיף זה שהילדים מצטרפים ואף מצליחים לגבי התמונות אשמח לעזור תעביר לי אותם במייל בינתיים סידרתי לך תמונה אחת 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 09, 2014, 14:43:28 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
|
שי הייתה לכם יופי של יציאה משפחתית כיף לקרוא דוחות כאלה
בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
יופי של דוח יופי של חוויה מי כמוני יודע איזה כיף זה שהילדים מצטרפים ואף מצליחים לגבי התמונות אשמח לעזור תעביר לי אותם במייל בינתיים סידרתי לך תמונה אחת  תודה צור.. אתה בסדר... ממש.... אבל, אין לי את המייל שלך...
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של דוח יופי של חוויה מי כמוני יודע איזה כיף זה שהילדים מצטרפים ואף מצליחים לגבי התמונות אשמח לעזור תעביר לי אותם במייל בינתיים סידרתי לך תמונה אחת  תודה צור.. אתה בסדר... ממש.... אבל, אין לי את המייל שלך... מופיע בכרטיס האישי zurbashari1970@gmail.com
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אחלה גיחה משפחתית  בפעם הבאה תן לה לנהוג כול הדרך ואולי תתפוס יותר 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
אחלה גיחה משפחתית  בפעם הבאה תן לה לנהוג כול הדרך ואולי תתפוס יותר  חחח... אין מצב, אתה מכיר את הירידות מעמיעד לכנרת... זה ייקח עוד שבת או שתיים, ברגע שארגיש בטוח מספיק היא תנהג... עוד קצת מתחילה עונת הטרחונים, ואז היא תנהג לים... החיידק נתפס אצלה, מקווה שלא תקבל אנטיביוטיקה ואז זה לתמיד...
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של דוח יופי של חוויה מי כמוני יודע איזה כיף זה שהילדים מצטרפים ואף מצליחים לגבי התמונות אשמח לעזור תעביר לי אותם במייל בינתיים סידרתי לך תמונה אחת  תודה צור.. אתה בסדר... ממש.... אבל, אין לי את המייל שלך... כמה לא מפתיע שצור התגייס לסייע.... צור הוא יותר מאשר בסדר.... 
|
|
|
|
|
|
yoavy77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין