gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
דייג הלך לדוג בקרח ותפס דג ענק. כמה זה "ענק" ? ובכן, הדג שקל כ-23 קילו וזה כמעט פי שניים מהשיא הקודם...  הדייג שהתלהב מאד, נתן לשותף את הדג הקטן שתפס קודם לכן ולקח את התפלץ הביתה... כמו כול דייג הוא היה חייב לפרסם את התפיסה החריגה וכאן העניין הסתבך... פקחים שהיו אצלו לפני תפיסת התפלץ, זכרו שכבר היה לו דג קטן יותר ושלמעשה הוא עבר את המכסה המותרת לאדם ליום דיג. עכשיו מתלבטים אם להגיש נגדו כתב אישום ואולי אפילו לשלול לו את רישיון הדיג...  לכתבה: http://www.grindtv.com/outdoor/outposts/post/enormous-lake-trout-far-heavier-than-world-record-but-theres-a-serious-snag/
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
גיא הלוואי עלינו חוקים כאלה
ואני דווקא מסכים אם הגישה שלא לדוג יותר מהמכסה
|
|
|
|
|
טוב שיש הגבלה אבל אני רוצה להבין, המקסימום זה דג ליום?
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
הלוואי עלינו חצי מהחוקים האלה
Sent from my iPad using Tapatalk
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #4 ב- : מרץ 03, 2014, 21:37:09 PM » |
|
תגידו באמת מה אתם חושבים - מה זה החרטא הזה?
דג אחד וזהו? כבר עדיף לגור פה.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
כול אחד ודעתו אבל בשבילי מספיק לקחת דג אחד הביתה במשקל של כ 1.5 קילו ביום (תאמת בשבוע) כידי להיות מאושר כי גם אני נהנה מהפייט וגם יכול להביא לאנשים שקרובים אליי לאכול דג כמו שהם אוהבים אני מקווה שאות מאת גם אצלינו יהיה חוקים לפחות כמה חוקים בודדים יעשרו מאוד
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
למה אתם ממהרים לאמץ על עצמכם הגבלות וסייגים?
למה לא להגביל ולמסד את הדיג המסחרי?
|
|
|
|
|
אייל כשאני אומר אני בעד הגבלה כמובן ללא צל של ספק זה כולל את המסחרים
בחו"ל רוב המדינות שהדייג הספורטיבי מסודר גם המסחרי מסודר
אני לא מאמין שיש דייג ספורטיבי שרוצה לסדר את הענף שזה לא כולל את המסחרי
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין לי התנגדות שגם אצלנו יהיו חוקים והגבלות על דייג בקרח  חוקים זה טוב ,אבל שיהיו עם הגיון ופרופורציות,וכאן מתחילה הבעיה. שאצלנו לרוב אין הגיון בכלום רק חוקים.
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #9 ב- : מרץ 04, 2014, 14:28:52 PM » |
|
לדעתי הסיכוי שיהיה קרח כזה אצלנו זה סיכוי הרבה יותר גדול מאשר שיהיו פה חוקים וסדר
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
למה אתם ממהרים לאמץ על עצמכם הגבלות וסייגים?
למה לא להגביל ולמסד את הדיג המסחרי?

|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
גיא, מה המכסה המדוברת? האם נקבעת לפי כמות הדגים ולכן עבר על החוק שהוציא יותר מדג אחד? או שמא עבר מגבלה מסויימת של ק"ג ואז ישמע יותר צודק? 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
למיטב ידיעתי החוק מדבר על יחידות ולא ק"ג. כמו כן החוק מתייחס למה שנשאר ולא למה שתפסנו וזה שורש כול הרעיון. לכו תדוגו, תפסו כמה שתרצו ועד שתצא לכם הנשמה אבל מה שאתם שומרים ולוקחים זה מה שקובע. בגלל זה הטיעון של "מה? עד שאני יוצא לדוג, אני אתפוס דג אחד ואז אני צריך להפסיק לדוג??!" ממש לא רלוונטי ולא לעניין. אין בעיה עם כמה אתם תופסים אלא כמה אתם לוקחים...
במקרה של הדייג הזה הוא כבר לקח ושמר לעצמו דג אחד ולכן הדג הגדול כבר היה אחד מעל מה שמותר.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
למיטב ידיעתי החוק מדבר על יחידות ולא ק"ג. כמו כן החוק מתייחס למה שנשאר ולא למה שתפסנו וזה שורש כול הרעיון. לכו תדוגו, תפסו כמה שתרצו ועד שתצא לכם הנשמה אבל מה שאתם שומרים ולוקחים זה מה שקובע. בגלל זה הטיעון של "מה? עד שאני יוצא לדוג, אני אתפוס דג אחד ואז אני צריך להפסיק לדוג??!" ממש לא רלוונטי ולא לעניין. אין בעיה עם כמה אתם תופסים אלא כמה אתם לוקחים...
במקרה של הדייג הזה הוא כבר לקח ושמר לעצמו דג אחד ולכן הדג הגדול כבר היה אחד מעל מה שמותר.
וזה נכון גם אם תפס סרגוסון של 200 גרם? אם כן- דבילי ומעצבן 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/