פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   מבקש עזרה בקניית חכה |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מבקש עזרה בקניית חכה (נקרא 14612 פעמים) |
הדפסה |
|
מורן ג.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קרה כבר מס׳ פעמים שבנוכחות המוכר בחנות נכנסנו לאתר החנות המקוונת וניתנה למוכר האפשרות להשוות או להתקרב למחיר המדובר. רוב הפעמים הגענו לעמק השווה וכך שנינו יצאנו מרוצים. חומר למחשבה...
|
|
|
|
|
קרה כבר מס׳ פעמים שבנוכחות המוכר בחנות נכנסנו לאתר החנות המקוונת וניתנה למוכר האפשרות להשוות או להתקרב למחיר המדובר. רוב הפעמים הגענו לעמק השווה וכך שנינו יצאנו מרוצים. חומר למחשבה...
גם כאן מדובר בדרך לגיטימית לחלוטין להורדת מחיר. בהחלט.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הבעיה שרוב החנויות המכווננות של החנויות מוכרו במחיר זהה לזה שבחנויות ולפעמים + דמי משלוח זה יוצא יוותר יקר מבחנות עצמה קבל דוגמה הדמוי הנ''ל נמכר בחנויות בסביבות 45 ש''ח בחנות המכווננת של היבואן 48 ש''ח +משלוח רגיל 10 ש''ח הגענו ל 58 ש''ח לדמוי נראה הגיוני? http://www.gofishing.co.il/Cart.asp
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נכון מאוד כך צריך להיות .ולרוב זה מה שקורה יש הנחה וכולנו יוצאים מרוצים Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
-------------------------------
|
|
|
מורן ג.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הבעיה שרוב החנויות המכווננות של החנויות מוכרו במחיר זהה לזה שבחנויות ולפעמים + דמי משלוח זה יוצא יוותר יקר מבחנות עצמה קבל דוגמה הדמוי הנ''ל נמכר בחנויות בסביבות 45 ש''ח בחנות המכווננת של היבואן 48 ש''ח +משלוח רגיל 10 ש''ח הגענו ל 58 ש''ח לדמוי נראה הגיוני? http://www.gofishing.co.il/Cart.aspצור מדובר על חנויות מקוונות בחול וכמובן איביי כדי לשמור על החנויות בארץ ״בחיים״ תוך הבנה שגם הם צריכים להתפרנס ניתנת למוכר זכות הסרוב הראשונית
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
הבעיה שרוב החנויות המכווננות של החנויות מוכרו במחיר זהה לזה שבחנויות ולפעמים + דמי משלוח זה יוצא יוותר יקר מבחנות עצמה קבל דוגמה הדמוי הנ''ל נמכר בחנויות בסביבות 45 ש''ח בחנות המכווננת של היבואן 48 ש''ח +משלוח רגיל 10 ש''ח הגענו ל 58 ש''ח לדמוי נראה הגיוני? http://www.gofishing.co.il/Cart.aspבמקרה הזה שציינתה ברור שלא אבל במידה והייתה קונה 5-7 דמויים משלוח משלם רק פעם אחת. ואם הייתה נאלץ לנסוע לחנות לבד בשביל לחסוך 10 ש"ח משלוח כמה דלק הייתה שורף? צריך להסתכל על כל הצדדים בעניין, לפעמי הזמנה און ליין בחנויות בארץ משתלמת. ברור שלעולם לא נגיע לאותם מחירים כו בחול אין מה לעשות פה המדינה גם גוזרת קופון לא קטן על מיסים מע"מ וכדומה, אתה לא מצפה שבעל החנות ימכור דמוי ברווח של שקל שניים בלבד הרי תוך זמן קצר ביותר החנות תעלם, ואז איפה תקנה חוט שאתה צריך פתאום ניקל וכדומה? אני בעד לעודד קניה מחנויות בארץ אין מה לעשות אני מעדיף שהכסף ישאר בבית  . אבל אין שום פסול בהשוואת מחירים בין חנויות ואם הנסיעה והדלק שווים את זה למה לא.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
הבעיה שרוב החנויות המכווננות של החנויות מוכרו במחיר זהה לזה שבחנויות ולפעמים + דמי משלוח זה יוצא יוותר יקר מבחנות עצמה קבל דוגמה הדמוי הנ''ל נמכר בחנויות בסביבות 45 ש''ח בחנות המכווננת של היבואן 48 ש''ח +משלוח רגיל 10 ש''ח הגענו ל 58 ש''ח לדמוי נראה הגיוני? http://www.gofishing.co.il/Cart.aspצור מדובר על חנויות מקוונות בחול וכמובן איביי כדי לשמור על החנויות בארץ ״בחיים״ תוך הבנה שגם הם צריכים להתפרנס ניתנת למוכר זכות הסרוב הראשונית מי שצריך לשמור על החנויות בחיים זה היבואנים ובעלי החנויות עצמם מחשבה נכונה שלהם ומחירים הוגנים ישאירו את הקונה הישראלי אצלם תפקידי כלקוח זה לכנות ולא להיות חברת השמירה שלהם תפקידם של החנויות זה למכור ולתת יחס , שרות , ומחיר הוגן קבל דוגמה על מה שאני מדבר לפני שבוע רכשתי כיריים למטבח מרשת מאוד גדולה הזמנתי את מתקין הגז שיחבר לי אותם ושילמתי לו 200 ש''ח שיחבר אותם בסיום ההתקנה התגלה פגם במוצר נסעתי למוחורת לחנות להחליף את המוצר והתברר שכל הסידרה פגומה ושאני יאלץ לקחת מוצר אחר בעלות של כמה מאות ש''ח יותר ולהוסף על זה עלות נוספת של מתקין ביקשתי מהרשת שתספוג לפחות מתקין אחד הרי אין סיבה שאשלם כפול בגלל שמכרו לי מוצר פגום הרשת לא הסכימה תסביר לי למה אני גם צריך לשלם מחיר כפול על מוצר + לשלם כפול על התקנה בגלל שהרשת ספקה לי מוצר פגום בסופו של דבר ביטלתי את העיסקה וקניתי בחנות אחרת תסביר לי בבקשה למה אני צריך להיות השומר שלהם? לחנות לא חשוב לשמור על הלקוח? מי שלא יתן שרות טוב ומחיר הוגן יפסיד לקוחות אותי כלקוח זה לא מעניין זו בעיה שלו
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
צור קבל דוגמה החכה שאני קניתי עכשיו המחיר לחכה בחול הוא 45 יורו .
המחיר משלוח בקניה ישירה מול היבואן יוצא עוד 38 יורו מצחיק כן מה לעשות
המחיר הכללי הוא 390 שקל לחכה כולל משלוח , המחיר שאני קניתי את החכה הוא
500 שקל אתה חושב שהמחיר בסדר ?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
הבעיה שרוב החנויות המכווננות של החנויות מוכרו במחיר זהה לזה שבחנויות ולפעמים + דמי משלוח זה יוצא יוותר יקר מבחנות עצמה קבל דוגמה הדמוי הנ''ל נמכר בחנויות בסביבות 45 ש''ח בחנות המכווננת של היבואן 48 ש''ח +משלוח רגיל 10 ש''ח הגענו ל 58 ש''ח לדמוי נראה הגיוני? http://www.gofishing.co.il/Cart.aspבמקרה הזה שציינתה ברור שלא אבל במידה והייתה קונה 5-7 דמויים משלוח משלם רק פעם אחת. ואם הייתה נאלץ לנסוע לחנות לבד בשביל לחסוך 10 ש"ח משלוח כמה דלק הייתה שורף? צריך להסתכל על כל הצדדים בעניין, לפעמי הזמנה און ליין בחנויות בארץ משתלמת. ברור שלעולם לא נגיע לאותם מחירים כו בחול אין מה לעשות פה המדינה גם גוזרת קופון לא קטן על מיסים מע"מ וכדומה, אתה לא מצפה שבעל החנות ימכור דמוי ברווח של שקל שניים בלבד הרי תוך זמן קצר ביותר החנות תעלם, ואז איפה תקנה חוט שאתה צריך פתאום ניקל וכדומה? אני בעד לעודד קניה מחנויות בארץ אין מה לעשות אני מעדיף שהכסף ישאר בבית  . אבל אין שום פסול בהשוואת מחירים בין חנויות ואם הנסיעה והדלק שווים את זה למה לא. מראש המוצר יקר דמויים בסדר גודל כזה של חברות מוכרות כמו מיצו , וריבר 2 סי עולים כולל משלוח בסביבות 17 ש''ח ברשת תכפיל את המחיר ביגלל מיסוי לארץ הגעת ל 34 ש''ח תוסיף עוד 6 ש''ח בשביל להגדיל עוד קצת את הרווח ועדיין אתה ב 8 ש''ח פחות מימה שהיבואן והחנויות מוכרות
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כן פער סביר
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
כן פער סביר אז כאן אנחנו צריכים להגיע למחיר מול המוכר ואז יש מצב שהפער יהיה סביר . אני תמיד בודק מה המחיר שנמכר בחול ואז אני יכול להגיע למסקנה שווה או לא אבל לא פוסל חנויות בארץ , הכי קל זה לבוא לחנות ולהגיד אני מחפש חכה , ראיתי בחול שהמחיר א-ב , בכמה אתה יכול להביא לי את החכה לארץ או דמוי או כל דבר ,ואז לעשות חשבון כדי או לא ,וזה מה שאני עושה היום לא מתאים לי המחיר אז יש איביי וכל הדרכים האחרות . שימו לב שחכה ברמה שאני ביקשתי היא ברמה אחת יותר טובה מהרבה חכות שיש בארץ ומחיר חבל על הזמן .
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כן פער סביר אז כאן אנחנו צריכים להגיע למחיר מול המוכר ואז יש מצב שהפער יהיה סביר . אני תמיד בודק מה המחיר שנמכר בחול ואז אני יכול להגיע למסקנה שווה או לא אבל לא פוסל חנויות בארץ , הכי קל זה לבוא לחנות ולהגיד אני מחפש חכה , ראיתי בחול שהמחיר א-ב , בכמה אתה יכול להביא לי את החכה לארץ או דמוי או כל דבר ,ואז לעשות חשבון כדי או לא ,וזה מה שאני עושה היום לא מתאים לי המחיר אז יש איביי וכל הדרכים האחרות . שימו לב שחכה ברמה שאני ביקשתי היא ברמה אחת יותר טובה מהרבה חכות שיש בארץ ומחיר חבל על הזמן . לא שולל חנויות בארץ ובמקום שנותנים לי שרות טוב ומחיר הוגן אני נכנס לקנות
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
צור רציתי להוסיף דבר נוסף , אנחנו הדייגים יכולים לעזור לחנויות בארץ להביא דברים שאין כאן ולהביא במחיר שווה לכל כיס , זה לא אגדה אפשר  אני יכול להגיד לך גם עוד משהו : חברה stonfo יש להם מוצרים סוף הדרך ובמחיר שווה חברה colmic יש להם גם ציוד מעולה במחיר ודברים שאנחנו לא חשבנו שיש יש יבואן בארץ אין בגלל זה אנחנו גם לא מכירים ,את כל הציוד שיש בשוק ויש הרבה תאמין לי , אני אוהב נוחות שאני יוצא לדוג אז יש מוצרים שיהיה לי חיים יותר קלים , יש את אייל הביא מוצרים של Breakaway חברה גדולה בעולם למוצרים נתן לנו להתקדם עוד צעד אחד קדימה בדייג החופי .
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 05, 2014, 09:17:14 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
Tomeri
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נכון מאוד כך צריך להיות .ולרוב זה מה שקורה יש הנחה וכולנו יוצאים מרוצים Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 מוטי זה ממש לא צריך להיות ככה, מה שאתה אומר בעצם זה שהחנות עושה שיטת מצליח. זה לדעתי מנהג פסול. לגבי המחיר שאתה שילמת על המקל, אני מניח שקיבלת הנחה יפה, זה לא אומר שגם אני אקבל את ההנחה הזאת.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
נכון מאוד כך צריך להיות .ולרוב זה מה שקורה יש הנחה וכולנו יוצאים מרוצים Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 מוטי זה ממש לא צריך להיות ככה, מה שאתה אומר בעצם זה שהחנות עושה שיטת מצליח. זה לדעתי מנהג פסול. לגבי המחיר שאתה שילמת על המקל, אני מניח שקיבלת הנחה יפה, זה לא אומר שגם אני אקבל את ההנחה הזאת. אחי יש לך טעות גדולה מאוד ,לך היום לחנות ואתה תקנה באותו מחיר שאני קניתי אני לא רוצה הנחות אני רוצה שהכל יהיה הוגן , ושגם אתה תהנה ממה שאני נהנה זה ההבדל הגדול . אני הכיף שלי זה לשבת בגינה ולהכין ריגים ,המוצרים שיש בארץ הכל אותו דבר לא מחדשים לי כלום , אז יש מקום כזה שהוא חול ,ואני רואה מוצרים שאין בארץ ואני רואה איזה יופי של שיטות , גם אני רוצה ,אז אני מזמין .
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 05, 2014, 09:24:57 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|