פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   ארגז לדייג חופי + ארגז לדייג לילה כמה חסר לנו ציוד בארץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ארגז לדייג חופי + ארגז לדייג לילה כמה חסר לנו ציוד בארץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (נקרא 3645 פעמים) |
הדפסה |
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תכלס מדהים אבל לא מבעס ללכת עם כל כך הרבה ציוד לים?
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
היום אנחנו הולכים עם הרבה ציוד ,מה שטוב ארגז אחד להכל
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
אחלה ארגז, אבל המחיר שהם דורשים עליו אפשר לקנות מפעל לייצור ארגזים :-)
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה גם יגיע לישראל בסופו של דבר.
לפני שבע שנים כשגרתי באנגליה לא היה דייג אחד שלא הלך עם ארגז בסגנון. זה טוב לדיג חוף סטאטי ולא לניידות, כי אחרי שפותחים אותו ומסדרים את מדף הפתיונות ומוציאים הכול, מבאס לקפל מחדש בשביל לזוז מאה מטר ימינה או שמאלה. אני יודע שבדרך כלל זה נישא על גבי עגלה.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
לפני שבע שנים כשגרתי באנגליה לא היה דייג אחד שלא הלך עם ארגז בסגנון. זה טוב לדיג חוף סטאטי ולא לניידות, כי אחרי שפותחים אותו ומסדרים את מדף הפתיונות ומוציאים הכול, מבאס לקפל מחדש בשביל לזוז מאה מטר ימינה או שמאלה. אני יודע שבדרך כלל זה נישא על גבי עגלה.
יש בארץ יותר קטנים ,אבל לא משוכלל כמו זה ,אדם אחרי שאני פותח 4 חכות תאמין לי שלא בא לי לזוז למקום אחר אז הארגז זה לא הבעיה ,אהבתי את הרעיון של תאורה לילה בארגז והריגים מסודרים Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
יש בארץ יותר קטנים ,אבל לא משוכלל כמו זה ,אדם אחרי שאני פותח 4 חכות תאמין לי שלא בא לי לזוז למקום אחר אז הארגז זה לא הבעיה ,אהבתי את הרעיון של תאורה לילה בארגז והריגים מסודרים Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 עבור מי שהולך לדוג עם 2 חכות ויותר ולא מעוניין לזוז מנקודת הדיג שבחר בתחילת הערב, זה מעולה. ארגז אחד שמכיל הכול יחד עם התקנים מיוחדים לפתיונות וריגים - זה בעצם כמו מעבדת דיג ניידת. אני נוטה בדיג פתיונות לנוע כל הזמן לאורך החוף, לכן לוקח איתי רק מקל אחד, בדרך כלל מקל ז'ירז'ור קל משקל שלא יעייף אותי להחזיק אותו+דלי או סל וסטנד קטן מתקפל. אגב ראיתי בארץ את הקטנים יותר וזה נראה לי כמו משהו קצת מתפרק למען האמת, לכן גם ויתרתי על הקניה. גודל כזה למשל יהיה אידיאלי עבורי - ציוד מתכלה בחלק הפנימי של המכסה ודגים בתוך החלל הגדול שלמטה. יש גם רצועה לנשיאה קלה.
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נראה נחמד אבל יותר מידי גדול,אולי על עגלה תגיד מוטי לא מקבלים עם ארגז כזה טנדר 4x4 קטן מתנה  הרעיון של הריגים והתאורה זה באמת יופי של רעיון. עוד משהו שצריך לקחת בחשבון איך הוא יעמוד בחום הקיץ והאם לא ייתיבש וישבר אחרי שנה ? כמה הוא עולה שם מעבר לים? 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
מוטי לדעתי אפשר לקנות ארגז דומה ולהרכיב בו את כל התוספות כמו תאורה ,מדפים , ושאר תוספות שתרצה שמותאמות לציוד שאתה רוצה לאחסן
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
הבעיה בארגזים האלה זה העלות שלהם בכל התחרויות שהייתי אתה רואה כל קבוצה עם עמדה מפוארת ביותר מכל הסוגים ומכל הצבעים הם פותחים פשוט חפ"ק עם המון אופציות לפי דעתי זה פחות מתאים לארץ
מה שבטוח יותר מתאימים התיקים עם מגירות הם יותר זולים ויותר פרקטים
מוטי תודה רבה על הסרטון
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
בכיף הלל בסוף לקחתי תיק לדייג חופי מחר אני יעלה תמונות ,שיהיה מובן מה טוב בתיקים ואיך הכל מסודר לדייג ,גם התחדשתי בתיק לחכות החדשות  Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
זה התיק החדש שקניתי של חברה yuki כמובן כל הציוד נכנס ,3 רולרים , תא לשים את הריגים ועוד תיק נוח מאוד : 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
זה התיק החדש שקניתי של חברה yuki כמובן כל הציוד נכנס ,3 רולרים , תא לשים את הריגים ועוד תיק נוח מאוד :  אתה גדול מידי לתיק 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מומי בגלל זה רציתי לקחת את הארגז 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
זה התיק החדש שקניתי של חברה yuki כמובן כל הציוד נכנס ,3 רולרים , תא לשים את הריגים ועוד תיק נוח מאוד :  ראשית, תתחדש מוטי  דבר שני, יש מצב לקבל תמונה "מבפנים" של התיק שלך?! לעצם העניין, נראה רעיון מצויין, אפשר ללכת כך למרחקים ללא מאמץ... אגב ראיתי נכון?! יש גם שני סטנדים למקלות שאפשר להוסיף באנטנות על הגב?!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2