| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 22/2/2014 | דרום - פלמחים | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 7-9 בערך | שרימפס - | מרמיר (שישן מסורטט) | מה זה משנה | |
הדו"ח:
יום שלישי עמדתי לתור בקופה עם עגלת הקניות באותו הרגע צילצל הטלפון מעברו השני היה רן חברי הטוב
"סגרו" מה סגרו שאלתי? סגרו את המקום לדייג אתה לא רציני שאלתי מסרב להאמין שוב זה קורה !עמדתי קפוא במקומי מנסה לעקל את מה ששמעתי 1 באפריל זה עוד חודשיים מילמלתי
יום חמישי ואין חדשות טובות המקום סגור וישאר כך לפחות עד הודעה חדשה מרים טלפון לאבא שלי ושואל אולי נלך לדוג בשבת?"נראה איך ארגיש " הוא מנסה להיתחמק אחרי שיכנועים קובעים ל5 בבוקר עדיין חושך אתה יודע שקשה לי להתעורר ואני זורם ומכוון שעון ל-6 וחצי
יום שבת 7 בבוקר שנינו בתוך המכונית בדרך אל הים "כבר לא משמיעים ברדיו שירים כמו פעם" הוא אומר
חוף המטרות מלא בדייגים ואנחנו תופסים מקום וזורקים את החכות למים עם אותם הריגים שלמדתי ממך אבא לפני 30 שנה מדליק את הגזייה ושם את המים על האש מדליק סיגריה גם אבא שלי מדליק אחת למרות שהפסיק לעשן
"קפה שנייה לפני שגולש צריך לכבות אותו " הוא אומר לוגם שלוק ושואף שאכטה מהסיגריה שוב אותו סיפוק שוב אותו הטעם ממש כמו יין טוב
אבא משתעל וזורק את הסיגריה ראיתי אותו בימיו הטובים עבר זמן על שנינו אבא
בין החלפת פיתיון לאכילה נזכרים ברגעים יפים וגעגועים לימים אחרים זו לא אותה המדינה ובטח לא אותו הים
ב9 מקפלים וחוזרים לאט אל האוטו נוצר את הזיכרונות ומקווה שלא יעלמו הדברים היפים שאדע להפנים ואדע להבחין בין הטוב והרע