פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   באהבה לאלי ואביחי |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: באהבה לאלי ואביחי (נקרא 3299 פעמים) |
הדפסה |
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 18/2/2014 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 10:00 | פופר - | לברק-חלק | 1 | |
הדו"ח:אני וזרזור לא הולכים ביחד. אלי ואביחי יעידו שכל שבוע הבדיחה חוזרת על עצמה ואני מתחמק מהיציאות השבועיות מזה שנים. את המקל שלי (עד 70g) מזמן הפכתי למקל פתיונות עם רולר מלא קורוזיה וחוט בד 35 ליברה. היום לא יכולתי להצטרף לחגיגת בוס ופילוטה היות ועליי לדאוג למשהו בבוקר וגם מוקדם בצהריים, ולכן מחפש לי עיסוק אחר לשעתיים הפנויות. מגיע לחוף הכי קרוב לבית מביט במים ומתלבט, לקחת בוס או זרזור ? אחמד מחאגנה ושחר עדכנו אותי כבר לפני יומיים שיש לברקים אך עדיין לא סגור מה בא לי היום. מחפש דמויים באוטו ומוצא כמה עם קרסים חלודות בני 8 שנים !!! יורד למים ומתייעץ עם אלי ואביחי מה לעשות  "חפש זרם, קח סיליקון" - יאללה ננסה מה יכול להיות. מבטיח להם לברק תוך חצי שעה או פחות (זה בערך הזמן שייקח לי להתייאש מהסגנון). זורק סיליקון, שלא עף ואם כבר עף נתקע בסלע ונקרע. מנסה שוב וכלום ומחליף לפופר מסכן, העיקר שלא ייתקע בסלע.  מביט בשעון, חצי שעה עברה (בכוונה לא התרחקתי מהרכב), והמחשבות על עלייה לרכב להביא בוס ולנצל כמה בורות שמצאתי מכניעה אותי. ואז... לברק  בחור נחמד שעובר במקום וחבר של חבר פורום (יעקב עדן שרון) מפרגן ומצלם, משחרר את הדג וממשיך עוד קצת עם הסגנון הביזארי הזה  
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 18, 2014, 14:39:26 PM על ידי עדי
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
ניצנים של כישרון מולד גם בז'רז'ור עדי? ביזארי ביזארי אבל החוכמה שהצלחת לשכנע את הלברק לרדוף אחרי ה"ביזרי" 
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #2 ב- : פברואר 18, 2014, 14:13:20 PM » |
|
ועל זה נאמר "בכל אשר יפנה יעשה ויצליח..."  שאפו מאסטר!!! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 18, 2014, 14:14:43 PM על ידי piniab
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
התחלת לרחם על סיליקונים... גם לך וגם ללברק יש מה לספר לחבר'ה. כמו שאמרת - יש מי שיוצא לזרזר עם רולר סטלה... אתה עם רולר סאטלה. אלי ואביחי בטוחים שנדבקת בחידק 
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 18, 2014, 15:03:02 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחטיין!
איזה כייף לשמוע על בקרים כאלה, שרק ימשיכו ולא יגמרו לעולם.
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
לבוש ספורט אלגנט...  בא לשעה-שעתיים עם מה שיש ונותן הופעה... כבוד על השחרור 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ניצנים של כישרון מולד גם בז'רז'ור עדי? ביזארי ביזארי אבל החוכמה שהצלחת לשכנע את הלברק לרדוף אחרי ה"ביזרי"  לדעתי דייג זה כישרון נרכש וקצת מזל תמיד יועיל  ועל זה נאמר "בכל אשר יפנה יעשה ויצליח..."  שאפו מאסטר!!! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk קטונתי, אני בשלב הלמידה לפחות עד 120 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
התחלת לרחם על סיליקונים... גם לך וגם ללברק יש מה לספר לחבר'ה. כמו שאמרת - יש מי שיוצא לזרזר עם רולר סטלה... אתה עם רולר סאטלה. אלי ואביחי בטוחים שנדבקת בחידק  ממש רולר סאטלה, הרעשים שהוא מוציא נשמעים למרחקים. הרבה מה לספר אין לי במקרה הזה, למעט שעבודה עם פופר וטוויצים שהמקל למעלה יצרו המון תסבוכות בין המשולשות לחוט. לא עבדתי עם סיכה אלא ישר לדמוי (כי באתי בלי סיכה  ). הדג נתפס ממש לפני מדרגת סלע וכדי להוציא אותו פעלתי בשיטה הכי לא מקצועית שיש, אולי כי לא פחדתי לאבד אותו ובזכות שהציוד היה אגרסיבי מספיק אזי פשוט הרמתי אותו כמו סרגוס עם בוס 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
בטח שאבוא, רק בוא נקבע בשעה סבירה , 9:00 -10:00 בערך ?  אתם חתומים על הדג הזה  כיף לי עם חברים כמוכם 
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
תותח !! לאנשים טובים יש קרמה טובה הים ימשיך לשלוח לך מתנות כי מגיע לך . עוד כמה כאלה ואולי באמת נראה אותך בחמישי .. 
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה אלוף אתה עדי קיבלת טיפים מהתותחים אלי ואביחי,ויש תוצאות. באת ראית תפסת שחררת מה עוד אפשר לבקש,הים נתן ואתה החזרת לו,יפה יפה. לברק יפיוף שחררת,נראה לי הוא עדין בהלם לא מאמין ששוחרר. בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
|
עדיי סחטיין על הלברק!כבוד על השחרור  יאאלה תתחיל להפגיז בדוחות עם בובות 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תותח !! לאנשים טובים יש קרמה טובה הים ימשיך לשלוח לך מתנות כי מגיע לך . עוד כמה כאלה ואולי באמת נראה אותך בחמישי ..  מה שכתב שחר...  למרות שאם תגיע בחמישי במקום בשישי - תסתבך עם אביחי... מה שיפה לראות עדי, שבתוך שנה וחצי התחדשת בכמה סגנונות שלא התיחסת אליהם בעבר, ג'יג וז'רז'ור טוניות מסירה, בוס ופילוטה, כעת זרזור... העניין הוא שלא רק התחדשת - גם תפסת יפה בכל סגנון שניסית...  דוח מתוק שהוקדש לצמד חמד משכמו ומעלה - שניים מתוקים במיוחד... אתה מדבר על יעוץ בז'רז'ור - אביחי יושב איתי שעות ונותן לי הדרכות טלפוניות על הסלולארי.... כדי להבין אם זה מעניין לך ולהתנסות באמת, כנראה שאין מנוס מגיחה שלך דרומה לקבלת שיעור ממי שגם אביחי ואלי למדו משהו - הנסיך נתנאל...  כמו שאמרו כולם, רוחב לב יפה גילית כלפי הלברק...
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|